Yaz Aylarında İçilecek En İyi Starbucks İçecekleri

Paylaşmayı unutmayın.

Yaz Aylarında İçilecek En İyi Starbucks İçecekleri. Starbucks pek çok kahve içecekleri ve seçenekleriyle birlikte en çok tercih edilen kahve zincirlerinden oluyor. Genel olarak sıcak kahve çeşitlerinin bulunmasına karşın soğuk kahve seçenekleri de bulunuyr. Fakat her ne kadar sıcak Starbucks içecekleri sevilmesine rağmen yaz aylarında insanlar soğuk içecekler arıyor. Starbucks da bu isteklerin üzerine yaz aylarında tercih edilebilecek soğuk içeceklerini sunuyor. Birbirinden güzel lezzetleriyle birlikte yaz aylarında içilebilecek Starbucks içecekleri yazın sıcağını atmaya yardımcı oluyor.

Yaz Aylarında İçilecek En İyi Starbucks İçecekleri

Starbucks Doubleshot® on Ice

@starbucks

Yaz aylarında içilen Starbucks içecekleri olarak Doubleshot on Ice serin bir espresso lezzeti veriyr. Soğutulmş ve hafif olarak tatlandırılan olan sütle birlikte espresso lezzeti bir farklı oluyr. Bunun yanında Starbucks bu lezzeti kişileştirme imkânı da sunuyr. İsteğe bağlı olarak beyaz çikolata mocha sosu, karamel, Hindistan cevizi veya vanilya eklenebiliyor.

Iced White Chocolate Mocha

yaz-aylarinda-icilecek-en-iyi-starbucks-icecekleri
@starbucks

Yazın içeceği sayılabileck Iced White Chocolate Mocha oldukça tercih edilen içecekler arasında bulunuyr. Starbucks içecekleri olarak içerisinde Espresso, beyaz çikolata sosu, süt ve buz yer alıyor. Damak tadına göre isteğe bağlı tarçın şurubu ya da yarım çikolata sosu da ilave edilebiliyor. Sıcak günleri kurtaracak Iced White Chocolate Mocha, mutlaka içilmesi gereken içeceklerden oluyor.

Cold Brew Coffee

yaz-aylarinda-icilecek-en-iyi-starbucks-icecekleri
@ubuy

Soğuk Starbucks içecekleri arasında bulunan Cold Brew Coffe kahveyi bir başka yapıyor. Kahve çekirdeklerinin iri çekilmesiyle yapılan Cold Brew karamel ya da vanilya sosuyla da zenginleştirilebiliyor. Daha önce soğuk kahve içmemiş olan kişiler için Cold Brew Coffee, gönül rahatlığıyla tavsiye edilebiliyor.

Iced Americano – Yaz Aylarında İçilecek En İyi Starbucks İçecekleri

yaz-aylarinda-icilecek-en-iyi-starbucks-icecekleri
@starbucks

Kış aylarının lezzeti olan Cafe Americano bu sefer soğuk suyla yapılarak yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Soğuk Starbucks içecekleri olarak hazırlanan Iced Americano içerisine eklenen buzlarla birlikte serinliği dibine kadar yaşatıyor. İsteyen kişiler biraz daha lezzet katması adına beyaz çikolata mocha sosu da ekletebiliyor. Böylece ortaya çok daha farklı bir tat çıkıyor.

Iced Caramel Macchiato

yaz-aylarinda-icilecek-en-iyi-starbucks-icecekleri
@starbucks

Yaz ayları için mutlak denenmesi gereken Iced Caramel Macchiato espressonun farklı bir lezzeti olarak sunuluyor. Soğuk süt, vanilya şurubu ve süt köpüğüne eklenen espresso ve karamel muhteşem bir lezzeti ortaya çıkarıyor. Soğuk Starbucks içecekleri olarak sunulan bu içeceğin içerisinde ekstra vanilya şurubu veya karamel de eklenebiliyor. Ancak daha fazla tatlanacağı için dengeli bir şekilde yapılması tavsiye ediliyor.

Sıcak yaz aylarında içilebileck soğuk Starbucks kahveleri yanında farklı içecekler de bulunuyr. Özellikle bu konuda geniş seçenekleri bulunan Starbucks taze sıkılan portakal suyu gibi seçenekler de sunuyr. Yaz aylarında kahve içmek istemeyen kişiler için farklı buzlu içecekler de yapılabiliyor. Böylece kahve sevmeyen kişiler de soğuk Starbucks içeceklerinden faydalanarak serinleyebiliyor. Fakat kahve severler için oldukça fazla Starbucks kahve seçeneği listelerde yer alıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar