En İyi Netflix Fantastik Dizileri

Paylaşmayı unutmayın.

En İyi Netflix Fantastik Dizileri. Fantastik diziler atmosferi gereği izleyiciyi farklı dünyalara götürmesi ile beraber oldukça beğeniliyor. Özellikle fantastik dizi denildiği zaman akla ilk gelen Netflix fantastik dizileri son dönemlerde ciddi işlere imza atıyor. Biz de bu listemizde uzun soluklu bir şekilde izleyeceğiniz ve beğeneceğiniz Netflix fantastik dizilerini derledik. Birbirinden güzel dizileri barındıran bu listemiz sayesinde hafta sonunuzu çok iyi bir şekilde değerlendireceksiniz. İşte en iyi Netflix fantastik dizileri listemiz.

En İyi Netflix Fantastik Dizileri

The Witcher

en-iyi-netflix-fantastik-dizileri
The Witcher

Oyun serisinden de bildiğimiz The Witcher fantastik dizi denilince ilk akla gelenlerden oluyor. Diğer yandan Bir canavar avcısı olan Rivia Geralt’ın bu fantastik dünyada insan, elf ve cücelerle beraber yaşıyor. Ancak Irklar arası savaştan dolayı bozulan dünya dengesinin bir çocuk ile birlikte değişeceği biliniyor. Ek olarak Canavar avcısı Witcher ise bu çocuğu aramaya koyuluyor. Bu çocuğu arama yolunda pek çok kötülükle savaşacak olan The Witcher’ın hikâyesi şu an için ilk sezonuyla izleyicilere sunuluyor. Netflix fantastik dizileri listemizdeki Witcher’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Stranger Things

@wall.alphacoders

Stranger Things Netflix’in en önemli dizilerinden birisi olmasıyla beraber son derece geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Bölüm sayısı 25 olan dizinin konusu 1980’lerde geçiyor. Dizi için kurgulanmış olan Hawkins kasabasında geçen hikâyede; çeşitli bilimsel araştırmalar nedeniyle evrene bir portal açılıyor. Daha sonrasında ise olaylar yavaş yavaş gelişmeye başlıyor. Dizi hayranlarının sabırsızlıkla 4. sezonunu beklediği Stranger Things özellikle 80’ler özlemine sahip olan kişilerin beğeneceği türden diyebiliriz.

Sense 8 – En İyi Netflix Fantastik Dizileri

en-iyi-netflix-fantastik-dizileri
@weebjoks

Efsane seri olan Matrix üçlemesinin yönetmenlerinin ellerinden çıkan Sense 8 bir ABD yapımı orijinal Netflix dizisidir. Dizi içerisinde dünyanın 8 farklı yerinde yaşayan 8 kişinin duygusal olarak birbirleriyle iletişim kurması konu ediniliyor. Ek olarka Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco, Chicago, Seoul ve Birleşik Krallık… Yerlerinde bulunan bu kişiler gelişen olaylarla birlikte birbirlerini buluyorlar. Dizi şu an 2 sezonu ile birlikte final yapmış durumdadır. Sadece 2 sezonu ile izleyiciyi ortada bırakan Sense 8; Netflix’in en beğenilen fantastik dizileri arasında bulunuyr. Özellikle farklı senaryosu ve duygusal iletişim bağının bulunmasıyla birlikte; izleyiciyi kısa sürede dizi içerisine çekmeyi başarıyor diyebiliriz. En iyi Netflix fantastik dizileri listemizde bulunan Sense 8’i izleyecek sağlam dizi arayanlara tavsiye ediyoruz.

Ragnarok

en-iyi-netflix-fantastik-dizileri
@wallpapercave

Son olarak popüler Netflix fantastik dizileri arasında bulunan Ragnarok, Norveç’in Edda kasabasında geçiyor. İnsanlığın neden olduğu çevresel sorunlardan dolayı buzulların erimesi Edda’yı tehdit ediyor. Bunun yanında çeşitli doğaüstü güçlerin de bulunduğu bu kasabada olaylar iyice kızışmaya başlıyor. Ancak İskandinav mitolojisinin konu edildiği Ragnarok, yayımladığı 2. sezonu itibariyle hikâyeyi devam ettiriyor. Thor severlerinin bayılacağı Ragnarok tek seferde soluksuz izlenecek bir dizi olarak; en iyi Netflix fantastik dizileri listemizde bulunmayı hak ediyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar