Netflix Kısa Filmler – İzleyebileceğiniz 6 Harika Kısa Film

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Kısa Filmler – İzleyebileceğiniz 6 Harika Kısa Film Popüler dizi film izleme platformu Netflix, sevilen uzun metrajlı filmlerin yanı sıra yayınladığı kısa filmlerle de kullanıcılarına harika içerikler sunmakta. Bununla birlikte kısa sürelerde etkileyici önermeleri içerisinde barındıran içerikler Netflix’in sevilen yapımları arasında. Biz de size hem içerisinde barındırdığı etkileyici önermelerle hem de efektleriyle izleyenleri büyüleyen kısa filmleri derledik.

Netflix Kısa Filmler – İzleyebileceğiniz 6 Harika Kısa Film

1. Anima | IMDb: 7,7

@Netflix

Başrolünde başarılı müzisyen Thom Yorke’un yer aldığı kısa film olan Anima’da yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Paul Thomas Anderson bulunmakta. Netflix yapımı olan Anima 15 dakikalık kısa bir müzikal şöleni bizlere sunmakta. Olağanüstü görsel efektleriyle izleyenleri büyüleyen bu kısa müzikal Netflix’te izleyebileceğiniz en iyi kısa filmlerden birisi.

2. If Anything Happens I Love You | IMDb: 7,9

@Netflix

If Anything Happens I Love You, izleyenleri etkileyici bir dramın içerisine sokan harika bir film. Bununla birlikte Netflix’te yayınlanmasının ardından en çok izlenen yapımlar arasına kısa sürede girmeyi başardı. 12 dakikalık bu etkileyici kısa film bir okulda düzenlenen silahlı saldırısı sırasında çocuğunu kaybeden çiftin yaşadıkları duygusal boşluğu konu edinmekte. Netflix kullanıcıları tarafından tam not alan 2020 yapımı bu kısa filmi mutlaka izlemelisiniz.

3. Period. End of Sentence | IMDb: 7,4

netflix-kisa-filmler-izleyebileceginiz-6-harika-kisa-film

Period. End of Sentence, 2019 yılında yayınlanmasıyla birlikte En İyi Kısa Belgesel Oscar’ı ödülünün sahibi olmayı başaran 26 dakikalık etkileyici bir kısa film. Başarılı belgesel, bir grup Hintli kadının yeni bir makineyle birlikte hijyenik ped üretimine başlaması sonucunda ekonomik bağımsızlığını ilan etmesini konu almakta. Ayrıca bu kısa filmi Netflix Youtube hesabı üzerinden ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

4. What Did Jack Do? | IMDb: 6,5

@Netflix

“What did Jack do?” usta yönetmen David Lynch tarafından yazılan ve yönetilen 17 dakikalık kısa film. İzlemesi oldukça keyifli olan bu yapım Netflix’te öne çıkan yapımlar arasında. Aynı zamanda bir dedektifin, cinayet zanlısı bir maymunu sorguya çekmesini gibi ilginç bir konuyu ele almaktadır. Bununla birlikte izleyenlerin favorisi olmayı başaran bu kısa filmi izlemenizi tavsiye ederiz.

5. Cops and Robbers | IMDb: 6,9

netflix-kisa-filmler-izleyebileceginiz-6-harika-kisa-film
@Netflix

Cops and Robbers, polis şiddetine ve ırksal adaletsizliğe karşı tepki çekmeyi başaran bir kısa film. Özellikle 2020’de ABD’de yaşanan olayların ardından ırkçılık konusunda yapılan harika bir animasyon yapımı olduğunu söyleyebiliriz. 7 dakika içerisinde etkileyici animasyonlara yer veren bu yapımın bu sene Oscar alacağı düşünülmekte.

6. Life Overtakes Me | IMDb: 6,5

netflix-kisa-filmler-izleyebileceginiz-6-harika-kisa-film
@Netflix

Netflix’te yayınlanan ödüllü yapımlardan birisi olan Life Overtakes Me, 2019 yılında En İyi Kısa Belgesel Oscar’ı ödülüne aday olarak gösterildi. Bununla birlikte bu kısa film Netflix’in öne çıkan kısa belgeselleri arasında. İsveç yapımı olan film Oscar’a aday olmasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı yapım, İsveç’te yaşayan mülteci çocukların hayatlarındaki belirsizlik sonucunda yaşadıkları travmalara ışık tutmakta.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar