Hulu Dizileri – Bağımlısı Olacağınız Diziler

Paylaşmayı unutmayın.

Hulu Dizileri – Bağımlısı Olacağınız Diziler – Ay başında Netflix’in açıkladığı fiyat artışı oldukça ses getirdi. Bir süredir yeni içerik üretilmediğinden ve eski film ve dizeleri öne çıkarttığından yakınılıyordu. Bunun yanında fiyat artışı birçok kullanıcıyı farklı platformlara yöneltti. Bunlardan biri de Hulu. IMDB puanı 8 ve üzerinde olan 7 tane diziyi (Hulu Dizileri – Bağımlısı Olacağınız Diziler) sizler için inceledik.

Hulu Dizileri – Bağımlısı Olacağınız Diziler

1- Ramy | IMDB: 8,1

Ramy Season 3 is Officially Coming to Hulu – /Film
slashfilm.com

Dizi, Mısırlı bir müslüman gencin New Jersey’deki hayatını konu alıyor. Doğu batı çatışmasını, müslümanlık çerçevesinde dinamik olarak yansıtıyor. Kısaca iki dünya arasında var olma sancılarına şahit olacağımız dizinin başrolü ile Altın Küre aldığını da belirtmeden geçmeyelim. Ayrıca, 3 sezondur devam etmektedir.

2- 11.22.63 | IMDB: 8,2

11.22.63
@usatoday

Bilim kurgu severlere, dram ve gerilim vaat eden dizi, Stephen King kitaplarından uyarlanmıştır. Öncelikle bilinmesi gereken 11.22.63 J.F. Kennedy’nin öldürüldüğü tarihtir. Bu yüzden dizi de bu eksende hareket etmektedir. Geçmişe gidilen bir geçit vardır ve suikastı önlemek için 1960 yılına dönülmesi gerekir. Böylelikle Kennedy ölmeyecek ve daha iyi bir Amerika var olacaktır. Tek sezon olarak çekilmiştir.

3- Looking For Alaska | IMDB:8,1

TV Review: 'Looking for Alaska' - Variety
variety.com

Gençlik romanları yazarı John Green’in ilk romanından uyarlanmıştır. Dizi, ünlülerin sözlerine kafayı takan ve bunu bir yaşam tarzı hâline getiren, sosyallikten uzak Miles Halter’ın odağında gelişiyor. Özellikle ünlü yazar François Rabelais’nin “Büyük Belki” olarak betimlediği şeyi bulmak için yatılı okula yazılıyor. Ardından Alaska Young ile tanışınca hayatı değişiyor. Alaska, Miles ve diğer sıra dışı arkadaşlarının hikayesi bu mini dizde oldukça keyifli anlatılmış.

4- The Act | IMDB: 8

Tek sezon 8 bölümden oluşan dizi Amerikan suç ve dram konuludur. Gerçek bir hayat hikayesinin uyarlamasıdır. Anne Dee Dee Blanchard, hasta olan kızı Gypsy Rose üzerinde aşırı bir korumacılık sergilemektedir. Ne yazık ki iyilik değil kötülük yapmakta, zarar vermektedir. Dahası, Gypsy gerçekten hasta olup olmadığını sorgulamaya başlamıştır. İzlemekten ciddi anlamda keyif alacağınız bir dizi olduğunu içtenlikle belirtmek isteriz.

5- Veronica Mars | IMDB: 8,3

Neptün kasabasına tatile gelen gençler esrarengiz bir şekilde ölür. Ardından, ebeveynlerden biri işin peşini bırakmaz. Hatta bir dedektiflik bürosuyla anlaşır. Veronica Mars ise kasaba sakini bir genç kadındır ve cinayetleri araştırmaktadır. Dizi 2004, 2005, 2006 yıllarında ilk 3 sezonu yayınlamış, 4. sezonu ise 2019 yılında izleyici ile buluşturmuştur.

6- The Looming Tower | IMDB: 8

Bir sezon çekilen dizi Pulitzer ödülü almıştır. FBI ve CIA rekabeti ekseninde 11 Eylül saldırısı incelenmektedir. Ayrıca dönemin El Kaide yapısı ve Usame Bin Ladin yönetimi konu edilmektedir.

7- The Handmaid’s Tale | IMDB: 8,4

Karanlık, kasvetli, distopik, fütüristik. Aynı zamanda 11 dalda Emmy ve ‘ dalda Altın küre ödülüne layık görülmüş dizi, kitap uyarlamasıdır. ABD Kısaca Gilead distopyasında, doğurganlık bitmiştir. Bu yüzden halen doğum yapabilen kadınlar zorla kullanılmaktadır. Damızlık kadınlardan olan Offred’in tek bir amacı vardır; kızını bulmak. Başka bir deyişle 1984, Cesur Yeni Dünya gibi kitapları seviyorsanız, bu dizi tam size göre.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar