2020’de Alabileceğiniz En İyi 5 Tablet

Paylaşmayı unutmayın.

2020’de Alabileceğiniz En İyi 5 Tablet – Karantina günleri geçerken hepimiz birazda olsa kendimizi internetin sonsuz dünyasına verdik. Dizi izledik, kitap okuduk, derslere girdik. Kimisi tüm bu işler için bilgisayarları kullandı kimisi ise akıllı telefonlarını. Peki tüm bu işleri daha kolay ve pratik bir şekilde halletmek için tablet kullanmaya ne dersiniz? 

Güçlü ve makul fiyatlı bir tablet almak zor iştir. Taşınması kolay, bataryası güçlü, kullanışlı bir tablet bulmak, üstüne üstlük bu tableti hem eğlence hem de eğitim ihtiyaçlarınız için kullanabilmek oldukça çetrefillidir.

2020’de-alabileceginiz-en-iyi-5-tablet
@PhotoMIX-Company

Ama merak etmeyin. Şu anda satın alabileceğiniz en iyi tableti arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Sizin için ekranının ne kadar harika olduğu, pil ömrünün ne kadar sürdüğü, ne kadar hızlı kullanılacağı ve güvenilir bir klavyeyi destekleyip desteklemediği gibi ilginizi çekeceğini düşündüğümüz tüm faktörleri inceledik ve sonuçlarımızı aşağıda paylaştık. İşte karşınızda “2020’de Alabileceğiniz En İyi 5 Tablet”! 

2020’de Alabileceğiniz En İyi 5 Tablet

1. iPad Pro 11 (2018)

İPad Pro 11, an itibariyle satın alabileceğiniz en iyi tablettir. Elbette pahalıdır, ancak Apple’ın en güçlü tabletinden daha azını beklemek biraz haksızlık olur doğrusu. 

Tasarım ve performansta dizüstü bilgisayar benzeri bir deneyime sahiptir ve yeni Apple Pencil, iPad Pro’nun çerçevesine manyetik olarak tutturulur. Üstün hoparlörler ve harika yeni ekran-gövde oranı ile, ince hazırlanmış tasarım mükemmel bir uyum yakalar.

2020’de-alabileceginiz-en-iyi-5-tablet
@free-mockup

A12X Bionic işlemciyle satışa sunulan iPad Pro, oyun deneyimini de bir üst seviyeye taşıyor. Hatta Xbox One S ile eşdeğer bir oyun deneyimi sunduğu da iddialar arasında! Kamera tarafında ise bizleri f/1.8 diyafram açıklığına sahip tekli kamera düzeni bekliyor. 12 megapiksellik sensörü ile dikkat çeken bu kamera; HDR, panorama ve seri çekim modu gibi birçok farklı özelliğe sahip. 

iPad Pro mükemmel özelliklere sahip, fakat birkaç dezavantajı da mevcut. Ne kadar iPad yazılımları güncellenmiş olsa da hala bilgisayar görevlerini yapmakta zorlanıyor. Ayrıca ekstra bir kulaklık girişi bulunmuyor. Yani kablosuz kulaklığınız yoksa iPad’inizde müzik dinlemek için adaptör kullanmak zorundasınız. 

2. iPad 10.2 (2019)

2020’de-alabileceginiz-en-iyi-5-tablet
@apple

Listemizin ikinci sırasında yine bir iPad’e yer veriyoruz. Ortalama bir kişi için, iPad 10.2 şu anda bir tablet için tartışmasız en iyi seçimdir. Satıştaki en güçlü tablet olmayabilir, ancak inanılmaz bir değere sahiptir. 

iPad 10.2, yukarıdaki iPad Pro gibi yüksek teknolojiye sahip değildir fakat yinede nispeten çok yararlı özelliklere sahiptir. iPad, bir tabletten bekleyebileceğiniz en son özellikleri sunan iPadOS ile birlikte gelir, ayrıca Apple Pencil ile çalışır ve bunu bir üretkenlik cihazı olarak kullanabileceğiniz bir Akıllı Klavye vardır. iPad 9.7’den biraz daha büyük bir ekrana sahiptir özellikle 7.5 mm’deki diğer tablet modellerinden çok daha hafiftir. 

Bu iPad’deki pil ömrü oldukça uzundur. En iyi güç ve özellikleri kullanmak zorunda olmayan günlük bir tablet arıyorsanız doğru adrestesiniz. 

3. iPad Air

iPad Pro ile iPad 10.2 arasında mı kaldınız? O zaman size harika bir teklifimiz var: iPad Air! 

Yeni Pro tabletleri ve temel iPad 10.2 arasında iyi bir uzlaşma arıyorsanız, aradığınız tam olarak da budur. Apple’ın mükemmel Akıllı Klavye Kapağı ile uyumludur ve oldukça güçlü bir donanıma sahiptir. Özellikle derslerde not almak isteyen öğrenciler için oldukça ideal bir tablettir. 

Apple’ın çoğu tableti gibi Apple Pencil’la çalışır fakat profesyonel olarak çizim yapmak istiyorsanız tam aradığınız ürün olmayabilir. Not alma konusunda ise hiç şüpheniz olmasın. Mükemmel çalışacaktır. 

4. Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6, şu anda mevcut olan en iyi Android tablettir – Samsung’un Tab S serisindeki en yeni seçenektir ve bu tür üst düzey bir cihaz için beklediğiniz tüm en yeni özelliklerle birlikte gelir.

Galaxy Tab S6 bir tablet için etkileyici olan iki arka kamera, üst düzey işlemci ve sınıfının en iyisi Amoled ekrana sahiptir. Ayrıca notlar, karalamalar veya çizimler için bir S Pen kalemi ile birlikte gelir ve dizüstü bilgisayar benzeri bir deneyim için akıllı bir klavye satın alınabilir.

Kısacası tablet arıyorsanız ve iPad kullanmak istemiyorsanız alabileceğiniz en iyi alternatif Galaxy Tab S6’dır.

5. Microsoft Surface Pro

Bir tabletin bir bilgisayarın yerini alması şu an için biraz zor geliyor. Bunu başarmaya çalışan oldukça fazla tablet bulunuyor fakat bir tanesi oldukça yaklaşmış gözüküyor: Microsoft Surface Pro. Microsoft’un Surface 4’ten sonra çıkardığı ilk tablet olan Surface Pro, eski modelinin o kadar üzerinde bir model olarak çıktıki ismini Surface 5 koymadılar. 

Tartışmasız Microsoft’un en iyi tableti olan Surface Pro Windows 10 işletim sistemiyle gelir. Tablete entegre bir kickstand’i ve çıkarılabilir klavyesi oldukça fazla pratiklik sağlar. Yani yaratıcı profesyoneller ve öğrenciler için harika bir seçimdir.Sizin için seçtiğimiz tabletler bu şekildeydi. Siz de bütçenize ve amacınıza en uygun tableti yukarıdaki listemizi de kullanarak seçebilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin! 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar