40 Yaş Altı Başarı Hikayeleri

40-yas-alti-basari-hikayeleri

Paylaşmayı unutmayın.

40 Yaş Altı Başarı Hikayeleri – İçinde yaşadığımız dünya sürekli değişim ve yeniliklerle doludur. Gündelik hayatlarımız teknoloji ve ticaretteki büyük ilerlemelerle birlikte değişti ve tüm bu yeniliklerin arkasında ustaca girişimcilerin mükemmel fikirleri var. Daha da etkileyici olan, bu girişimcilerin birçoğunun henüz gençliklerinin baharında ve beyaz saç görmemiş olması….İşte 40 yaş altındaki Türk girişimcilerden bir kaçını sizler için derledik. Başarı hikayeleri ni  kendileri yazan bu nesil girişimciler hem kendilerine yeni ufuklar aynı zamanda arkasından gelecekler için yol açıyor.

40 Yaş Altı Başarı Hikayeleri ve İsimleri;

Deren Kimya Yönetim Kurulu Üyesi – Deren Öztürk (37)

40-yas-alti-basari-hikayeleri
Deren Öztürk

Deren Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Deren Öztürk, Koç Üniversitesi’nin İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra kendi markalarını yarattı.  Cosmed ve Mihri İstanbul marka yönetimleri ve ihracatından sorumlu olan Öztürk, aynı zamanda markalarının satışlarını gerçekleştirmek üzere Watsons ile anlaştı. Cosmed markası aynı zamanda eczane satışları ile büyüyor.  Women Entrepreneurs Cluster isimli kozmetik projesinde kadın girişimcilerin yurtdışı pazarlara açılmasını sağlamasıyla Cosmed ve Mihri İstanbul markaları Türkiye sınırlarını da aştı.  

Angel Labs Kurucu Ortağı ve CEO’su Tuğçe Ergül (28),

40-yas-alti-basari-hikayeleri
Tuğçe Ergül

Sorbonne Üniversitesi ekonomi mezunu Tuğçe Ergül, kariyerine Türkiye Rothschild da yatırım bankacılığı ile başladıı. Girls in Tech İtalya başkanı ve aynı zamanda Startup Weekend’in Güney Avrupa yöneticiliğini sürdüren Ergül,  Amerika ve Meksika başta olmak üzere 11 farklı ülkede 30 dijital yatırıma imza attı. 2014’te dünyanın ilk yatırım hızlandırıcısı “Investor Accelerator”  olan Angel Labs’i hayata geçirdi. Kurulduğu yıl 40 ayrı ülkede 30 milyon dolara yakın yatırım sağladı. Angel Labs’in dünya üzerinde yatırımcı ağı 6 bin aile ofisinin üzerindedir. 6 dil bilen ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Tuğçe Ergül, Paypad kurumsal  firmalara aynı zamanda yatırım danışmanlığı yapıyor.

Çaycı, Paypad Kurucusu – Veysel Berk (35)

40-yas-alti-basari-hikayeleri
Veysel Berk

Veysel Berk, Çaycı ve EveBiriLazım gibi girişimleri yarattı. Yeni nesil satış sistemi ve ödeme sistemleri PayPad’i geliştiriyor. iPad üzerinden işletmenin satışları ve cirosunu anlık olarak görmeyi sağlayan PayPad  Türkiye genelinde 16 noktada bulunmakta…Şimdiki hedefi ise bir yıl içinde 500 noktayı hedefleyen Veysel Berk, yurtdışı çalışmalarını da hız vermiş durumda…  Veysel Berk’in gözbebeği, Çaycı markasındaki hedefi ise 2021’ye kadar 300 mağazaya ulaşmak…  

Lidyana.com CEO’su – Hakan Baş (33)

40-yas-alti-basari-hikayeleri
Hakan Baş

 Lidyana.com’un başarılı Ceo’su Hakan Baş, Lidyana’yı başarıya ulaştırmasının yanı sıra başarılı yatırımları ile adından söz ettiriyor. Baş, Supermassive ismini verdiği E-spor takımını 2016 yılında hayata geçirdi.  Takım, 2 Türkiye şampiyonluğu ve üç final yaşadı. Hakan Baş aynı zamanda bir chat uygulamasının beta versiyonu için çalıştı ve Şubat 2017’de hayata geçirdi. Nosmokin, garajyeri.com, gardrops.com gibi girişimlere yatırımcı olan Hakan Baş, Amerika’da da yatırımları bulunuyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar