3 Efsane Dizi Netflix’e Veda Ediyor

Paylaşmayı unutmayın.

3 Efsane Dizi Netflix’e Veda Ediyor. Günümüz dünyasının en büyük dizi – film izleme platformları arasında yer alan Netflix, her geçen gün bünyesindeki yapımların sayısını arttırıyor. Özellikle de sit-com dizileri Netflix’in en çok sevilen yapımlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Netflix, kullanıcılarının bu içerikleri oldukça sevdiğini gayet iyi bildiği için içerik sayısını arttırmak için çaba gösteriyor. Dünya çapında büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix; bu yıl popüler bir komedi dizisi olan Seinfeld’i de kütüphanesine eklemişti.

Netflix’in bu alanda yaptığı çalışmalar, birçok kullanıcı tarafından ilgiyle karşılanmışt. Fakat şimdi Netflix’in kütüphanesinde yer alan 3 efsane dizi, Netflix’e veda ediyor. Bu haber, şimdiden birçok Netflix kullanıcısını üzecek gibi duruyor. İşte Netflix’ten kaldırılan diziler;

3 Efsane Dizi Netflix’e Veda Ediyor

How I Met Your Mother

9 sezon ve 208 bölümlük bir efsane olan How I Met Your Mother, 1 Ocak’ta Netflix’ten kalkacak. Netflix, 2015 yılında yapımın haklarını satın almıştı. Fakat önümüzdeki yıl için herhangi bir anlaşma yapılmadı. İlerleyen dönelerde dizinin tekrardan Netflix kütüphanesine eklenip eklenmeyeceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Fakat dizi tekrardan Netflix kütüphanesine eklenecek olsa dahi uzun bir süre Netflix’te yer almayacağı neredeyse kesin. 

3-efsane-dizi-netflixe-veda-ediyor
@tvyayinakisi

Modern Family – 3 Efsane Dizi Netflix’e Veda Ediyor

Modern Family, yine sit – com dünyasının en çok bilinen yapımlarından birisi. Birbirinden muhteşem oyuncuları ve komik sahneleri ile çok konuşulan dizi yayınlandığı dönem birçok ödüle layık görülmüştü. Ayrıca dizi uzun süreden beri Netflix’te yer alıyordu. Modern Family, 31 Aralık’tan itibaren Netflix’te izlenemeyecek. 

3-efsane-dizi-netflixe-veda-ediyor

Yılların Eskitemediği: Friends

Son olarak Friends, belki de sit-com dizileri denildiği zaman ilk akla gelen dizilerden. Ayrıca 1994 yılından 2004 yılına kadar yayınlanmaya devam eden Friends, durum komedisi dalında tam bir başyapıt niteliği taşıyor. 10 sezon ve 236 bölümden oluşan efsane dizi, yeni yılla birlikte Netflix’e veda ediyor. Diğer yandan bu haber, Friends hayranlarını hayli üzecektir. Yılbaşından sonra uyanan ve bir bölüm izlemek için sabırsızlanan hayranlar hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Son olarak Netflix’in bu adımı sit-com severleri bir tık üzmüş olsa da yeniliklere doymayan Netflix daha yeni ve daha kaliteli içerikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar