En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu 2021

Paylaşmayı unutmayın.

2021’in En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu – İster bir PC oyuncusu, ister konsol tercih eden biri olun. Bizi bağlayan ortak bir alanımız var: Mobil Oyunlar. Hepimiz App Store’dan illaki bir veya iki oyun indirmişizdir. 

Ne de olsa mobil oyunlar rahatlık ve hız ile ilgilidir. Otobüste boş oturup etrafa bakmak yerine hemen bir oyun açıp içinde kayboluyoruz. Aslında oldukça basit bir karar. Bununla birlikte, indirilecek oyunlara karar vermek ise o kadar basit değil.

Apple App Store binlerce oyunla doludur, ancak bu devasa kütüphaneden oyun seçmek oldukça zordur. Ama endişelenmenize gerek yok! Yardım etmek için buradayız. Aşağıda iPhone’unuzda bir yeri hak eden, eğlenceli oyunları derledik. Bunu yaparken de Apple App Store’un ücretsiz oyunları listesini baz aldık. İşte karşınızda “2021’in En İyi Ücretsiz iOS Oyunları”!

2021’in En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu

10. Roblox

Puan: 4.6/5
@roblox

Minecraft tarzı oyunları seviyor musunuz? O zaman Roblox’a bayılacaksınız! Birçok farklı haritada binlerce farklı oyundan istediğinizi oynamanızı sağlayan Roblox, harika bir mobil oyun deneyimi sunuyor. 

Peki Roblox’u bu kadar popüler yapan şey nedir? Buna platformda bulunan çeşitlilik diyebiliriz. Roblox oyunları arasında çok sayıda seçenek var. Harika oyunların yanı sıra, vakit harcamaya değmeyecek oyunlarda uygulamada yer alıyor. Oyuncuları da çeken aslında tam olarak bu! 

Roblox’u yukarıdaki linkten hemen indirin. Ayrıca Adopt Me!, Jailbreak ve Arsenal oyunlarını da oynamanızı tavsiye ederiz!

9. Brawl Stars

Puan: 4.5/5
@brawlstars

Kavgaya hazırlanın! Çünkü Brawl Stars’da oyuncular tam bir kargaşanın ortasına dalarak hayatta kalmaya çalışırlar. 20’den fazla şampiyon arasından seçim yaparak mücevher toplayan ilk takım olmaktan destansı bir soyguna kadar birçok oyun modundan istediğinizde oynayabilirsiniz. İsterseniz takımlı oyunlarda isterseniz tek kişi olduğunuz oyunlarda mücadele edebilirsiniz. 

Ancak ne yaparsanız yapın hayatta kalmak için beyninizi ve reflekslerinizi kullanmanız, duvarları siper olarak kullanmanız ve bir pusu kurmak için çimlerde saklanmanız gerekecek. Takım kurun, akıllıca savaşın ve Ödül Yolu’ndaki yerinizi kazanmaya devam etmek için kazanın.

8. Head Ball 2 – Soccer Game

Puan: 4.7/5
2021in-en-iyi-10-ucretsiz-ios-oyunu
@apkpure

Head Ball 2, sahaya yalnızca iki oyuncu (her takımdan birer tane) koyarak işleri basitleştiren, oynaması ücretsiz, rekabetçi, atari tarzı bir futbol oyunudur. Bu, geleneksel strateji kavramını ortadan kaldırır. Ancak onun yerine, oyuncuların oynayarak kazandıkları altınla satın alabilecekleri yükseltilebilir “süper güçler” ile değiştirir. Bu güçler – rakibinizi bir buz bloğunda dondurmaktan oyuncu karakterinizi devasa hale getirmeye kadar her şey – oyun alanında beklenmedik zorluklar yaratarak oyunculara beklenmedik bir avantaj sağlar. Oyuncular kazanarak para ve “taraftar” kazanırlar. Zaferlerini lig durumlarını yükseltmek ve çevrimiçi sıralamalarda tırmanmak için kullanırlar.

7. İsim Şehir – Kategori Oyunu – En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu

Puan: 4.4/5
@apkpure

Yıllardır oynadığımız İsim- Şehir oyununu biliyorsunuzdur. İşte bu onun mobil versiyonu! 

Başlamak için rastgele bir harf seçiyorsunuz ve 5 farklı kategorinin her biri için o harfle başlayan bir kelime yazıyorsunuz. En kısa sürede en doğru kelimeleri bulan kişi oyunun galibi oluyor!

6. 101 YüzBir Okey Plus

Puan: 4.9/5
@webtekno

Milyonlarca kişinin 101 oynadığı bir platform mu arıyorsunuz? O zaman 101 YüzBir Okey Plus tam aradığınız yer. 

Facebook’ta milyonların oynadığı, internetin en hızlı ve en seri 101 Okey oyunu olan 101 YüzBir Okey Plus’da 101’i tüm hızıyla oynayabilirsiniz. Hemen oyuna seçeceğini kullanarak hiç beklemeden sistemin seni oturtacağı masalarda oynamaya başlayabilirsiniz. Bu uygun olmazsa özel odalardan birinde oyunun keyfini yaşayabilir, her gün oynayarak efsaneler arasına girebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarım listesinden o an çevrimiçi olan Facebook arkadaşlarını görebilir, doğrudan onların masasına katılarak birlikte oyunun keyfini yaşayabilirsiniz. 

5. Block Puzzle – Beyin Oyunları

Puan: 4.6/5
2021in-en-iyi-10-ucretsiz-ios-oyunu
@appadvice

Klasik bir yapboz oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Block Puzzle tam size göre bir oyun! 

Block Puzzle’da amacınız 10×10’luk bir tabana farklı şekillerdeki blokları sığdırmaya çalıştığınız bir oyundur. Birçok modu vardır ve oynamak için internet bağlantısına gerek yoktur. Çeşitli zorluklarda kendinizi test edebilir, yapboz yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. 

4. Subway Surfers – En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu

Puan: 4.4/5
@youtube

Bu oyunu anlatmaya gerek var mı bilmiyoruz. İlk defa 1 Milyar indirmeye ulaşmış, efsane Subway Surfers hala listelerden düşmüyor. 

“Subway Surfers”da oyuncular, grafiti etiketleyen ana kahraman Jake veya onun birçok arkadaşından birinin rolünü üstlenirler. Huysuz müfettiş ve köpeğinden, dünyanın dört bir yanındaki ünlü şehirlerin metro sistemlerinden geçerken, madeni paraları toplar ve yaklaşan trenlerden kaçarlar.

“Subway Surfers” Dünya Turu, her ay dünyadan bir destinasyonu ziyaret ediyor. Şimdiden 6 farklı kıtada 79 farklı lokasyonu ziyaret etti bile! Artık her güncellemede dünya kültürlerine ve çeşitliliğe saygılarını sunan yeni dost karakterler de onlara katılıyor.

Bir sonraki güncelleme, Dünya Turu: İzlanda! 

3. Pokémon Go

Puan: 4/5
2021in-en-iyi-10-ucretsiz-ios-oyunu
@techradar

Pokémon’u ofis masalarında, hastane odalarında ve hatta banyolarda avlayan insanların hikayelerini duymuş olabilirsiniz. Şimdi yeniden popülerliğini kazanmış olan bu oyun App Store listelerinde 3 numaraya kadar yükselmiş durumda! 

Pokémon Go, Google haritalarını kullanarak bizlere gerçek konumumuz üzerinde oynadığımız bir oyun sunuyor. Oyunu oynamak için, çok yürümeniz gerekiyor. Zira, oyunda bir çok eşya, Pokemon, Poke topu, Pokemon savaş noktaları vardır. Oraya gitmek için, ya yürümeniz gerekiyor ya da arabanızla yavaş yavaş ilerlemeniz gerekiyor.

Bu sırada seviye de atlamanız gerekiyor. 5. seviyeye ulaşırsanız savaş alanlarına katılabiliyor ve başka oyuncularla savaşabiliyorsunuz.

2. PUBG Mobile – En İyi 10 Ücretsiz iOS Oyunu

Puan: 4.2/5
@pubgmobile

Efsane Battle Royale deneyimini mobilde yaşamak mı? Çok zor bir karar değil gibi.

PUBG Mobile, mobilde en heyecanlı ücretsiz çok oyunculu aksiyon oyunu deneyimini sunuyor. Çeşitli ekipmanları kuşanarak 4 farklı haritadan birine atlıyorsunuz ve 100 kişi arasından canlı çıkmaya çalışıyorsunuz. 

Unreal Engine 4 ile geliştirilen PUBG size konsol deneyimini mobilde sunuyor. Sürekli güncellenen oyun modları ve ekipmanları da oyunu çeşitlendirerek benzersiz bir Battle Royale deneyimi için şu an aşağıdaki linkten indirin!

1. Count Masters: Crowd Runner 3D

Puan: 4.5/5
2021in-en-iyi-10-ucretsiz-ios-oyunu
@apkstore

Biraz eğlence ve heyecan mı arıyorsunuz? O zaman bu 3D koşu oyunu tam size göre. Ek olarak Count Masters, tüm zamanların en heyecan verici çarpışma oyunlarından biridir! Savaşa yalnız başlıyorsunuz ama bize güvenin: yalnız hissetme şansınız yok.

Bu şehri ele geçirme oyununda basit mekaniklerle oldukça eğlenebilirsiniz. Koşarken aynı zamanda çetenizi genişletmeniz ve doğru kapıları seçerek en az sayıda kaybı vermeniz gerekiyor. Ayrıca karşıt bir kalabalığa denk geldiğinizde ise onu yenmeniz gerekiyor! 

Sonuç olarak engelleri aşın ve yolunuzdaki herkesi yenin, paraları toplayın ve seviyelerinizi yükseltin. Son savaşta King-stickman’i yenin ve kaleyi alın!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar