2021’de Yayınlanacak Netflix Türk Filmleri ve Dizileri

Paylaşmayı unutmayın.

2021’de Yayınlanacak Netflix Türk Filmleri ve Dizileri Popüler dizi ve film izleme platformu Netflix, bu yıl da harika Türk yapımlarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hakan Muhafız ile başlayan bu serüvene bu yıl 12 yeni Türk yapımının da ekleneceği açıklandı. 2021’de yayınlanması planlanan diziler ve filmler arasında hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla muhteşem yapımların 2021’de bizlerle buluşacağını söylemek mümkün. Biz de size, bu yıl Netflix üzerinden yayınlanacak yeni Türk dizilerini ve filmlerini listeledik.

2021’de Yayınlanacak Netflix Türk Filmleri ve Dizileri

1) Azizler

@NetflixTürkiye

2020’nin en çok konuşulan yapımlarından olan Bir Başkadır’ın senaristi Berkun Oya’nın kaleme aldığı Azizler, geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından 8 Ocak’ta izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Taylan Birader’in yönettiği bu filmin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli isimler bulunmakta. Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman, İrem Sak gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Azizler’i herkesin heyecanla beklediğini söyleyebiliriz.

2) 50 Metrekare

@NetflixTürkiye

2021’in bir başka ses getiren diziyse 50 Metrekare. Engin Öztürk’ün başrolde yer aldığı bu dizinin senaryosunu Burak Aksak kaleme alırken yönetmen koltuğundaysa Selçuk Aydemir oturmakta. Dizinin yapılacağı duyurulduğundan itibaren başlayan büyük bekleyişin ardından Netflix 27 Ocak 2021 tarihinde dizinin yayınlanacağını duyurdu.

3) Mücadele Çıkmazı

@NetflixTürkiye

Çağatay Ulusoy’un setten görüntülerinin sosyal medyada popüler olmasının ardından merak uyandıran Mücadele Çıkmazı adlı bu film, 15 Mart’ta Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak. Çağatay Ulusoy’un bir kâğıt toplayıcısını canlandırdığı bu filmin yönetmen koltuğundaysa Can Ulkay oturmakta.

4) 96 Yazı

2021de-yayinlanacak-netflix-turk-filmleri-ve-dizileri
@NetflixTürkiye

96 Yazı, Ege’nin bir kasabasında geçmekte ve bir grup gencin ilk aşklarını ve ilk hüzünlerini konu almakta. Haziran ayında yayınlanması beklenen bu film, Netflix’in en çok beklenen 2021 Türk yapımlarından birisi.

5) Fatma

@NetflixTürkiye

“Aramıza hoş geldin Fatma! Heyecanlı bir geri sayım başladı!” tweetiyle dizinin haberini veren Netflix, dizinin başrolünü Burcu Biricik’in üstlendiğini de açıkladı. 2021’de yayınlanacak bu dizide gündelik temizliğe giden bir kadının yaşadığı dramatik olayların konu alındığı duyurulsa da tam çıkış tarihi bilinmemekte.

6) Erşan Kuneri

2021de-yayinlanacak-netflix-turk-filmleri-ve-dizileri
@pinterest

Erşan Kuneri, 2020’de açıklanmasıyla birlikte büyük ses getiren ve sosyal medyada popüler olan yapımlardan birisi. Bir komedi yapımı olan bu dizi, Cem Yılmaz’ın sevilen filmleri G.O.R.A. ve Arif v 216’da yer alan Erşan Kuneri’yi konu almakta. Henüz çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmasa da dizinin 2021’de Netflix aboneleriyle buluşacağı bilinmekte.

7) Bir Denizaltı Hikayesi

@pinterest

Henüz yapım aşamasında olan bu dizide, başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ başrolde yer almakta. Denizaltı araştırmasına katılan Arman’ı canlandıracak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un bu dizisi çok konuşulan yapımlar arasına gireceğe benziyor.

8) Pera Palas’ta Gece Yarısı

2021de-yayinlanacak-netflix-turk-filmleri-ve-dizileri
@pinterest

Charles King’ın aynı adlı kitabından esinlenerek yapılan Pera Palas’ta Gece Yarısı, genç bir gazeteci olan Esra’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’e yapılacak bir suikastı durdurmaya çalışmasını konu almakta. Alışılmışın dışında olan bu yapımın çıkış tarihini herkesin heyecanla beklediğini söylemek mümkün. Ayrıca dizinin başrolünde Hazal Kaya yer almakta.

9) Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?

2021de-yayinlanacak-netflix-turk-filmleri-ve-dizileri
@pinterest

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı bir tiyatro oyunu olan “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?” yıllar sonra 2021’de Netflix üzerinden bir film olarak yayınlanması planlanıyor. Dönemin popüler oyunu olup gişe rekorlarını kıran bu oyunun filme uyarlamasının nasıl olacağını birçok kişi merakla beklemekte.

10) Beni Çok Sev

@NetflixTürkiye

Netflix’te yayınlanmasıyla birlikte birçok kişiyi etkileyen 7. Koğuştaki Mucize’nin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, Beni Çok Sev adlı bu filmde de yönetmen koltuğuna oturmakta. 2021’de Netflix’te yayınlanacak olan bu filmin başrollerindeyse Ercan Kesal, Sarp Apak ve Songül Öden yer almakta. Filmin yayın tarihse henüz açıklanmadı.

11) Kod Adı: Kulüp

2021de-yayinlanacak-netflix-turk-filmleri-ve-dizileri
@pinterest

Dizinin adı henüz netleşmese de 1955 yılında geçeceği ve eski bir mahkûm olan Matilda’nın hikayesini konu alacağı bilinmekte. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci’nin başrollerde yer aldığı bu dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı.

12) Uysallar

2021de-yayinlanacak-netflix-turk-filmleri-ve-dizileri
@pinterest

Uysallar dizisi 2021’de Netflix’te karşımıza çıkacak yapımlardan birisi. Başarılı işlere imza atmış olan Ay Yapım’ın bu yeni dizisinde yönetmen koltuğunda Onur Saylak, senaryosunu da Hakan Günday yazmakta. Oyuncu kadrosu da yayın tarihi gibi henüz netlik kazanmadı. Ancak Uysal ailesinin birbirlerinden gizli hayat sürmesini bizlere anlatılacağı açıklandı.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar