2021 En İyi Mobil Oyunlar

Paylaşmayı unutmayın.

2021 En İyi Mobil Oyunlar – Oyun geliştiricileri her geçen gün en iyi mobil oyunları için çalışmaya devam ediyor. Özellikle pandemi dönemine girilmesiyle birlikte çok daha büyüyen mobil oyun sektörü yeni oyunlarını piyasaya çıkarıyor. Bulunduğumuz 2021 yılına bakacak olursak da birçok iyi mobil oyunun var olduğunu söyleyebiliriz. Ancak en iyi mobil oyunlar bile zaman içerisinde eski popülaritesini kaybederek daha az tercih edilebiliyor.

Bizler de oldukça gündemde olan mobil oyunlar için sizlere ufak bir liste hazırladık. Listede bulunan 2021 yılının en iyi mobil oyunları sayesinde keyifli vakit geçirebileceksiniz. İsterseniz lafı fazla uzatmadan hazırladığımız en iyi mobil oyunlar listemize geçelim.

2021 En İyi Mobil Oyunlar

Among Us

Android 3,6/5 – IOS 4,2/5

@teknolojinews

Among Us hem bilgisayarda hem de mobilde oldukça popüler olan bir oyundur. Katil köylü benzeri bir oynanışa benzeyen oyunda arkadaşlarla oynamak son derece keyifli oluyor. En iyi mobil oyunlar olarak arkadaşlarla oynanabilecek en iyi alternatifler arasında bulunuyor.

Plague Inc.

Android 4,6/5 – IOS 4,8/5

2021-en-iyi-mobil-oyunlar
@ndemiccreations

Bir salgın oyunu olan Plague Inc. Genel olarak stratejiye dayalı şeklinde ilerliyor. Çeşitli hastalıkları bütün dünyaya yaymak ve yok etmek üzerine ilerleyen oyun giderek zorlaşıyor. Ayrıca oyunda ücretli özel modlar da bulunuyor. En iyi mobil oyunlar arasında bulunan Plague Inc. Covid-19 özel moduyla birlikte oynanabiliyor.

Vector

Android 4,3/5 – IOS 3,5/5

@store.steampowered

Parkur oyunları arasında en iyilerinden olan Vector internetsiz de oynanabilmesiyle çok seviliyor. Mirror’s Edge benzerinde olan oyunda 2 boyutlu dinamikler bulunuyor. Film gibi başlayan oyun kaliteli animasyonlarıyla oyuncuyu kendine kaptırıyor. En iyi mobil oyunlar olarak kaliteli bir parkur oyunu arıyorsanız mutlaka Vector’ü denemelisiniz.

Shadow Fight 3

Android 4,3/5 – IOS 4,6/5

2021-en-iyi-mobil-oyunlar
@mobidictum

Serinin üçüncü oyunu olan Shadow Fight 3 bir RPG aksiyon dövüş oyunu oluyor. İki farklı modu bulunan oyun hem hikaye modunda hem de düello modunda oynanabiliyor. Çeşitli dövüş mekanizmalarıyla birlikte akıcı olan Shadow Fight 3, çok oyunculu oynamaya izin veriyor. Tamamen ücretsiz bir şekilde de oynanabilmesiyle en iyi mobil oyunlar listesinde kendine yer buluyor.

PUBG Mobile – 2021 En İyi Mobil Oyunlar

Android 4,3/5 – IOS 4,2/5

@teknosafari

Uzun zamandır en çok indirilen ve oynana oyunlar arasında bulunan PUBG Mobile halen oldukça seviliyor. Bilgisayar versiyonu da bulunan oyun arkadaşlarla birlikte takım halinde de oynanabiliyor. Pek çok haritası ve moduyla birlikte PUBG Mobile aksiyon severler için tavsiye ediliyor.

Roblox – 2021 En İyi Mobil Oyunlar

Android 4,4/5 – IOS 4,6/5

2021-en-iyi-mobil-oyunlar
@guvenlioyna

Roblox genel olarak kendi içerisinde pek çok oyunu barındırmasıyla oldukça fazla indiriliyor. Ek olarak En iyi mobil oyunlar listesinde bulunan oyunun bilgisayar versiyonu da bulunuyor. Özellikle cafe, restoran ve pizza dükkanı gibi simülasyonları bulunan oyunda daha pek çok alternatif yer alıyor.

Call Of Duty: Mobile

Android 4,4/5 – IOS 4,7/5

2021-en-iyi-mobil-oyunlar
@technotoday

Call Of Duty serisinin mobil oyunu olan bu oyun, hem Android hem de İOS mağazalarında rekor indirme sayılarına ulaşıyor. Özellikle güçlü grafiklerde bir aksiyon oyunu arıyorsanız mutlaka bu oyuna bir şans vermelisiniz. Diğer yandan En iyi mobil oyunlar olarak bu oyunda telefon performansınızı maksimum şekilde sınayabileceksiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar