2021 En Çok Beklenen Filmleri

2021-en-cok-beklenen-filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

2021 En Çok Beklenen Filmleri – Sinema sektörü, pandemi nedeniyle 2020 yılında gerileme yaşadı. Birçok filmin gösterim tarihi ertelendi, izleyicileriyle buluşamadı. Ancak 2021 yılında, yaşanan bu gerilemenin acısı çıkacak. 2021 yılında aksiyondan animasyona, komediden drama birçok kaliteli film sinema tutkunlarıyla buluşacak. Son olarak eğer siz de bir sinema tutkunuysanız bu listeyi kaydetmeyi unutmayın.

2021 En Çok Beklenen Filmleri

2021-en-cok-beklenen-filmleri

1) The Matrix 4 (Matrix 4)

Matrix serisinin dördüncü filmi olan Matrix 4, 18 yıl sonra izleyicileriyle tekrar buluşuyor. Filmin 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girmesi gerekiyor. Filmin başrol oyuncularından Keanu Reeves ‘Lana Wachowski diye harika bir yönetmenimiz var ve o bir aşk hikayesi, ilham veren güzel bir senaryo yazdı. Bu başka bir versiyon, bir uyanma çağrısı. Ve aksiyonu harika, her şey açığa çıkacak.’ cümlelerini kurdu. Bu nedenle Matrix hayranları 21 Mayıs tarihini dört gözle bekliyor.

2021-en-cok-beklenen-filmleri

2) Mission Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7)

Amerikan Aksiyon casus filmi Görevimiz Tehlike’nin , 19 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. Ethan Hunt tarafından canlandırılan Tom Cruise karakteri efsanesi hayranlarıyla buluşmaya devam edecek. Ayrıca filmin Birleşik Kralık’ta çekilmiş en pahalı film olması da heyecanı arttırıyor.

2021-en-cok-beklenen-filmleri

3) Space Jam – A New Legacy (Space Jam 2)

Bu film, 15 Kasım 1996 yılında vizyona girmiş Space Jam’in devamı niteliğindedir. Çekimleri Kaliforniya’da devam eden film, NBA efsanesi Michael Jordan’ın ardından bu kez LeBron James’i konu alıyor. 16 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girecek Space Jam 2, 25 yılın ardından izleyicileriyle buluşacak.

@latimes

4) Spencer

Spencer filmi, 1981 yılında Prens Charles ile evlenen Diana Frances Spencer’in hayat hikayesini anlatıyor. Lady Diana rolünü, ünlü oyuncu Kristen Stewart canlandıracak. Film Lady Diana’nın hyataını anlatacak ve ölümünün 25. Yılında vizyonda olacak. 2021 yılının sonbahar ayında vizyona girmesi planlanan film, diğer filmlerden farklı olarak 1992 yılında Sandringham Sarayı’nda geçirilen zamanlardan da bahsediyor.

2021-en-cok-beklenen-filmleri
@screenrant

5) Tom and Jerry

Animasyon ve gerçek karakterleri birleştiren Tom ve Jerry filmi sayesinde, 1990’lı yıllara döneceğiz. Hikayenin başında sürekli tartışan Tom ve Jerry’nin tanışma hikayesi anlatılmaya devam ediliyor. Filmin ilerleyen dakikalarında Jerry’nin New York’ta lüks bir otelde kalması ve Tom’un ise bir düğünü mahvetmesini engellemek için kiralaması anlatılıyor. Diğer yandan Chloe Grace Moretz gibi ünlü isimlerin rol aldığı tom ve Jerry 26 2021 tarihinde gösterime girecek. Animasyon ve gerçek hayatın bileşimi bu film, nostaljik zamanlar yaşatırken bir yandan da beğenilerek seyir edileceğe benziyor.

6) Bond 25 No time To Die (Bond 25, Ölmek İçin Zaman Yok)

Daniel Craig tarafından James Bond karakteri beşinci defa canlandırılacak. Film, aksiyonu bırakıp sakin bir yaşama dönmek için çaba gösteren James Bond karakterini konu alacak. Maalesef James Bond’un bu çabaları çok uzun sürmeyecek ve karşısında hiç bilmediği teknolojik yetilere sahip kötüleri bulacak. Son olarak; 2 Nisan 2021 tarihinde James Bond efsanesi izleyicileriyle buluşacak.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar