2020 Haziran Netflix En İyi 10 Film Listesi

Paylaşmayı unutmayın.

2020 Haziran Netflix En İyi 10 Film Listesi– Bilindiği üzere Netflix, Şubat sonunda Türkiye’de en popüler olan dizi ve filmlerini sıralamaya başladı. Söz konusu dizi ve filmlerini ayrı ayrı olarak ele alan Netflix, günlük olarak kullanıcılara sunmakta. Böylece hem trendlerde hangi filmin öne çıktığını hem de kullanıcıların hangi içeriklerini tükettiklerini görme olanağını sağlıyor. Netflix’te dizi ve filmlerini aynı anda en çok izlenen liste sunulamıyor. Dolayısıyla kullanıcıların bu filmlerini ayrı ayrı takip etmesi gerekecek.

2020 Haziran Netflix En İyi 10 Film Listesi

İşte Haziran İtibari İle Türkiye Merkezli Kullanıcıların En Çok İzlediği Filmler

  1. Karakomik Filmler 2
  2. Yarına Tek Bilet
  3. 365 Gün
  4. Biz Böyleyiz
  5. Lost Bullet
  6. Ritmi Hisset
  7. Wasp Network
  8. Recep İvedik 6
  9. Müptela
  10. Otel Transilvanya 2

Karakomik Filmler 2

IMDb; 6,7

2020-haziran-netflix-en-iyi-10-film-listesi

Cem Yılmaz’ın başlattığı Karakomik Filmler’in ikinci filminde Deli ve Emanet adında iki orta metraj filmini içerisinde barındırıyor. Bu filmlerden Deli, sevdiği kadının karşısında oturma hayalini kuran bir taksi şoförünün gece boyunca başından geçenleri anlatılmakta. Emanet filminde ise televizyon yarışmaları vasıtasıyla bir gün şöhrete ulaşacağına inanan adamın bu uğurda verdiği mücadele anlatılmakta. Başrollerde Cem Yılmaz’In yanı sıra Büşra Develi, Özkan Uğur ve Cem Davran da yer almakta.

Yarına Tek Bilet

IMDb; 5,7

2020-haziran-netflix-en-iyi-10-film-listesi

Netflix’in ilk Türk yapımı olarak da bilinen Yarına Tek Bilet’te trenin aynı vagonunda tesadüfen karşılaşıp birlikte gitmeye başlayan iki gencin hikayesi anlatılmakta. Romantik-Komedi türü olarak yapılan bu filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yaparken, filmin baş rolünde Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger bulunuyor.

365 Gün

IMDb; 3,4

2020-haziran-netflix-en-iyi-10-film-listesi

Uygun bir dille anlatmaktan zorlandığımız bu film, Blanka Lipinska’nın aynı adlı üçlemenin ilk romanından uyarlaması. Bu filmde Sicilyalı bir mafya liderinin eline düşen Laura Biel’i konu almakta ve mafya liderinin kendisine aşık olması için 365 gün müddet vermesinin ardından yaşanan olayları içermekte. Filmi Barbara Bialowas ve Tomasz Mandes yönetmekte. Baş rollerde ise Anna-Maria Sieklucka ve Michele Morione bulunmakta.

Biz Böyleyiz

IMDb; 5,6

2020-haziran-netflix-en-iyi-10-film-listesi

Bu filmde çocuklukta bir arada bulunan ve zamanla birbirleriyle bağları kopan bir arkadaş grubunun yıllar sonra bir araya girmesini ve bu birleşmenin ardından yaşanan hikâyeyi konu almakta. Caner Özyurtlu’nun hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği bu filmde Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Boran Kuzum ve Hümeyra baş rollerini paylaşıyor.

Lost Bullet

IMDb; 6,2

2020-haziran-netflix-en-iyi-10-film-listesi

Netflix’in Fransız yapımı filmlerinden birisi olan Lost Bullet, daha öncesinde hüküm giyen ve yine cinayetle suçlanan bir araba tamircisi konu edilmekte. Söz konusu araba tamircisi, masumiyeti kanıtlamak için kayıp olan bir arabayı bulmaya çalışıyor. Guillaume Pierret’in başrollerini oynadığı filmde Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle ve Ramzy Bedia baş rollerini paylaşıyorlar.

Ritmi Hisset

IMDb; 6,4

2020-haziran-netflix-en-iyi-10-film-listesi

Aynı zamanda bir Netflix filmlerinden birisi olan Ritmi Hisset, Broadway’deki seçmelerde başarılı olamayan April adlı bir genç kızı konu ediyor. Hayatını kendini merkeze alan bu dansçı, bir yarışma için kendi içlerinde uyumsuz olan gençlerden oluşan bir grubu çalıştırmaya başlıyor. Yönetmenliği Elissa Down yapıyor. Baş rolde ise Sofia Carson bulunuyor.

Wasp Network

IMDb; 5,8

2019 yapımı film 1990’lı yılları konu alıyor. Aynı zamanda “Soğuk Savaşın Son Askerleri” adlı kitabın da uyarlaması olan bu film, o dönemde ABD tarafından cezaevine konulan beş Kübalı politikacı ve adadaki terör saldırılarını sona erdirmek isteyen Kübalı casusların etrafında dönmekte. Baş rollerde Penelope Cruz, Edgar Ramirez, Wagner Moura ve Gael Garcia Bernal var. Olivier Assayas da hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yürüttü.

Recep İvedik 6

IMDb; 2,8

Şahan Gökbakar’ın ünlü serisi Recep İvedik’in altıncı filminde Recep İvedik’in Konya’ya gideceği sırada biletlerin karışması sonucu Kenya’ya uğraması ve orada yaşadığı maceralarını aktarıyor. Yönetmenliği Togan Gökbakar var. Baş rolde de kendisinin yanı sıra Nurullah Çelebi ve Somer Kavran bulunuyor.

Müptela

IMDb; 5,2

2014 yapımı filmde aktörler ve aktrislerle alakalı pazarlama şirketin sahibi Zoe Reynard’ın başından geçen olaylara göz atılmakta. Bazı saplantılara sahip olan Zoe, bu saplantıların başına açtığı olaylarla uğraşmakta. Filmde Sharon Leal, Boris Kodjoe ve Tasha Smith baş rollerde. Yönetmenlik koltuğunda ise Bille Woodruff var.

Otel Transilvanya 2

IMDb; 6.7

Otel Transilvanya’nın devam filmi olan Otel Transilvanya 2’de Mavis Jonathan ile evlenir ve Dennis Dünya’ya gelir. Dracula da torununun vampir olduğunu kanıtlamak için uğraşmaya çalışmaktadır. Filmi seslendirenler arasında baş rollerini Adam Sandler, Andy Samberg ve Selena Gomez var. Powerpuff Girls’ün yanı sıra Samurai Jack ve Primal’le adı anılan Genndy Tartakovsky bu filmde yönetmen koltuğunda.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar