2019’da Heyecanla İzlediğimiz En İyi Netflix Filmleri

en-iyi-netflix-filmleri

Paylaşmayı unutmayın.

2019’da Heyecanla İzlediğimiz En İyi Netflix Filmleri – Netflix sürekli güncellenen ve güncellendikçe kalitesine kalite katan bir platform olmaya devam ediyor. Şu an bile içerisinde o meşhur senaristlerin ve oyuncuların yeni yeni dizilerini çekmesinin arkasında Netflix var. Netflix artık bir dizi film cenneti, her geçen gün büyüyen muhteşem bi’ hazinesi var. Örneğin; bunlardan bir tanesi; bi’ dönem blog ve haber sitelerinde çokça adı geçen, en iddialı Oscar adayı olan “ROMA” filmi, muhteşem oyuncu Woody Harrelson‘ın yer aldığı The Highwaymen gibi kültür bakımından kaliteli filmler ve daha fazlası yer alıyor.

Bu yıl çıkan oldukça başarılı dizi listesi hazırlamıştık, şimdi de yıl bitmeden izleyebileceğiniz 2019’da Heyecanla İzlediğimiz En iyi Netflix Filmleri diye bir liste hazırladık. Ayrıca buradan diğer Netflix içeriklerimize ulaşabilirsiniz.

En İyi Netflix Filmleri

1) The Irishman

en-iyi-netflix-filmleri-the-irishman

Düşünün ki film içerisinde Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci gibi yıldız isimlerin üzerine bir de yönetmen olarak Martin Scorsese var. Sadece bu isimler var diye değil harcanan para, yapılan reklam ile adından çokça söz ettiren film, uzunluk bakımından oldukça adına yakışır bir iş olmuş. Film 3.5 saat ve Zaytung sitesinin esprili anlatımı ile “eğer üç buçuk saat boyunca mafya-kamyoncu-devlet üçgeni izlemek isterseniz” bu filmi tavsiye ederiz. Şakası bir yana 2017’de  filmin haklarını satın alan Netflix yaptığı yatırımların karşılığını almaya bekliyor. Oscar’a aday olacağını düşündüğümüz bu film bizden de tam not aldı.

Martin Scorsese’nin büyük ilgi gören bu filminde tetikçi Frank Sheeran, Bufalino suç ailesinin sadık bir üyesi olarak sakladığı sırları anımsıyor.

– Netflix –

IMDb puanı ise; 8,2

2) Marriage Story

en-iyi-netflix-filmleri-marriage-story

Henüz çok yeni olan filmimiz de Yenilmezler/Avengers ekibinden de hepimizin tanıyacağı Scarlett Johansson yer alıyor. Yaz aylarının sonunda çıkan film Altın Küreye aday gösteriliyor olması ve IMDb puanın yüksek olması ile ilgimizi çekiyor.

Filmimiz hayatın en içinden, belki kendi yaşadıklarımızdan belki de çevremizde gördüğümüz yada görebileceğimiz bir konuyu ele alıyor. Yani anlacağınız üzere film tüm yalınlığı ve samimiyeti ile bilindik bir hikayeyi anlatıyor. Çok bahsetmek istemiyorum içeriğinden ama kesinlikle bu yıl bitmeden izlemelisiniz. Bu arada bu filmin başka bir özelliği ise; “Netflix’in Marriage Story için ünlü Paris Theater’i yeniden açtırdığını hatırlatalım…”

Baş-rollerin de; Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern olan filmde dağılan bir evliliğin ve birlikte kalan bir ailenin dokunaklı ve şefkatli bir şekilde işlendiği bu filmi Oscar’a aday gösterilen film yapımcısı Noah Baumbach yönetti.

– Netlfix –

IMDb puanı ise; 8,3

3) El Camino: A Breaking Bad Movie

Çekileceği haberlerinin çıktığı günden beri heyecanla beklenen El Camino, bu yıl heyecanla izlediğimiz en iyi Netflix filmleri listemizde yer alıyor. Flashback sahneleri ile geçmiş-gelecek arasında mekik dokutan film, çok sevilen Breaking Bad dizisine devam filmidir. Dizi finalinden sonra vicdan azabı çeken uyuşturucu satıcısı Jesse Pinkman’ın, sonrasında esaretten kurtulup, kişisel hesaplaşmalarını konu alıyor.

“Firari Jesse Pinkman, geçmişinden kaçmaya çalışır. “Breaking Bad”in yaratıcısı Vince Gilligan’ın yazıp yönettiği filmin baş-rolünde Aaron Paul var. “

– Netflix –

IMDb puanı ise; 7,4

4) The Highwaymen

en-iyi-netflix-filmleri-the-highwayman

Daha öncesinde Televizyon da gördüğümüz Bonnie ve Clyde (Bonnie and Clyde) filmine farklı bir bakış açısı getiren film yılın en iyi netflix filmleri arasında gösterilebilir. Bu tür farklı bakış açısı ile çekilen filmleri geçtiğimiz yıl çok gördük; Bknz. Joker… Hikayesi; Bonnie-Clyde efsanesini yakalayan ve başka 2 efsane dedektifin daha önce gösterime girmemiş tarzda sunumunu konu alıyor. Texas Eyaleti Eski Özel Birimi’nden olan bu ikili Bonnie ve Clyde’ı yakalamak için göreve getiriliyor.

“Başrolinde; Kevin Costner, Woody Harrelson, Kathy Bates gibi isimlerin yer aldığı bu suç dramasında, Teksas Eyaleti Özel Polis Biriminden iki eski sıkı polis, kötü şöhretli suçlular Bonnie ve Clyde’ı yakalamak ve öldürmekle görevlendirilirler.”

– Netflix –

IMDb puanı iseİ; 6,9

5) Bird Box

Bilim Kurgu ve Korku türünün Netflix’te isim yapmış filmlerinden biri olan Bird Box geçen yılın son döneminde yayına girse de biz bu listeye dahil ettik. Görünmeyen ve talihsiz olayların nedeni olarak görülen bir varlığın, insanlığın sonu olmasını ve yıllar sonra kalan bir kadın ve iki çocuğunun bir yere ulaşmasını konu alıyor. Buna benzer bir dizi daha Apple Tv tarafından bu yıl gösterime girdi onu da tavsiye ederiz. Bknz: The See

“Başrollerinde; Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich ve konu olarak da; görünmeyen uğursuz bir varlığın toplumun büyük kısmını intihara sürüklemesinden beş yıl sonra, hayatta kalan bir kadın ve iki çocuğu güvenli bir yere ulaşmaya çabalar.”

– Netflix –

IMDb puanı ise; 6,6

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar