2018’in En İyi 10 iOS Oyunu

2018 in en iyi 10 ios oyunu

Paylaşmayı unutmayın.

Hepimiz oyun oynamayı seviyoruz. Bazen saatlerce ekran başında kilitleniyoruz bazense 10 dakikalık küçük boşluklarımızda oyun oynuyoruz. Apple Store ise bir sürü oyunla dolup taşmışken güzel bir oyun bulmak imkansız gibi geliyor olabilir. Bu yüzden oluşturduğumuz listeye bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Şimdiden iyi eğlenceler! İşte, 2018’in en iyi 10 iOS oyunu!

 

10. Postknight

Postknight İndir

@gamezebo

Strateji tabanlı bir RPG oyunu olan Postknight’ta karşınıza çıkacak düşmanları ve hayvanları yenmeye çalışarak ödüller kazanacaksınız. Renkli grafikleri ve bağımlılık yapan oynanışıyla kendinizi geliştirerek hikayede ilerleyeceksiniz. Ücretsiz olan bu oyunu hemen indirmenizi tavsiye ederiz.

Postknight İndir

9. Gangstar New Orleans 

Gangstar New Orleans İndir

@meu-smartphone

Amerika’nın New Orleans şehrinde geçen bu oyun, mobil cihazlardaki en büyük açık haritayı sunuyor. GTA havasında geçen bu oyunda araba kovalamacalarına dahil olabilir, silahlı çatışmalara girebilirsiniz. Eşsiz karakterleri ve birbirinden farklı görevleriyle bambaşka bir deneyim sunan Gangstar New Orleans’ı şiddetle tavsiye ediyoruz. Oyunun ücretsiz olduğunu da belirtelim.

Gangstar New Orleans İndir

8. Monument Valley 2

Monument Valley 2 İndir

@youtube

Monument Valley 2, basitçe A noktasından başlayıp B noktasına gitmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu. Çarpıcı stilini mükemmel grafiklerle birleştirerek bize sunan Monument Valley 2, oynadığımız süre içinde bizi etkilemeyi başardı. İşitsel efektleri de son derece güzel olan bu oyunu Apple Store’dan 5 dolara indirebilirsiniz.

Monument Valley 2 İndir

7. Prune 

Prune İndir

@appadvice

Prune için söylenebilecek kelime bulmak çok zor! Oynadığımız herhangi bir oyundan çok farklı olan Prune, aslında çok basit ve hafif bir oyun. Hikayesinin yavaşlığı ve ağırlığıyla mükemmel bir denge kurmuş olan oyun, temelde ağacın dallarını keserek güneşe ulaşmasını sağlamak üzerine kurulu. Bu Japon bulmaca oyununa $ 3.99’ a sahip olabilirsiniz.

Prune İndir

6. Iron Marines 

Iron Marines İndir

@youtube

“Kingdom Rush” serisiyle savunma oyunları kategorisini domine eden Ironhead stüdyolarından mükemmel bir RTS oyunu: Iron Marines! RTS oyunlarının dokunmatik ekranda olmayacağını düşünüyorsanız Iron Marines’i bir oynayın deriz. Çok akıllıca ve dikkatlice tasarlanmış bu oyun, strateji severlerin tam aradığı oyun diyebiliriz. $5.99’a elde edebileceğiniz bu oyunla stratejinizi geliştirin ve seviyeleri atlayarak mükemmel hikayeyi deneyimleyin.

Iron Marines İndir

5. Fortnite

Fortnite İndir

@epicgames

Epic Games tarafından piyasaya sürülen bu oyun, çoktan büyük bir hayran kitlesine ulaşmış durumda. Bilgisayardan sonra mobil platformda da fırtına estiren Fortnite ile devasa saldırılar inşa ederek canavarlara karşı savaşabilir, eşsiz silahlar yaparak kahramanınızı geliştirebilirsiniz. Apple Store’dan hemen ücretsiz indirerek siz de savaşa dahil olun! 

Fortnite İndir

4. Plague Inc.

Plague Inc. İndir

@steam

Gerçek zamanlı bir oyun olan Plague’da amacınız dünyaya bir hastalık yayarak tüm insan nüfusunu yok etmek. Bir ülkeden başlayarak hastalığınızı yayıyor, gerekli geliştirmeleri yaparak salgınınızı devasa boyutlara getiriyorsunuz. Çok eğlenceli bir strateji oyunu olan Plague Inc.’i $0.99 gibi makul bir fiyata indirebilirsiniz.

Plague Inc. İndir

3. Shadowgun Legends

Shadowgun Legends İndir

@androidpolice

Grafikleri, oynanınışı ve aksiyonuyla bambaşka bir deneyim sunan Shadowgun Legends’ta amacınız teknolojik silahlar ve kahramanlar kullanarak dünyayı ölümcül uzaylı istilasından kurtarmak. Otomatik ateş özelliği ile kolay ve eğlenceli bir oynanış sunan bu oyunu hemen denemenizi tavsiye ederiz. Apple Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Shadowgun Legends İndir

2. PUBG Mobile

PUBG Mobile İndir

@imdb

Bilgisayar oyunuyla dünyayı kasıp kavuran, milyonlarca oyuncuya sahip PUBG’nin mobil versiyonu da en az bilgisayar versiyonu kadar başarılı. 4 kişiye kadar beraber oynayabileceğiniz bu oyunda mantık çok basit: Hayatta kalın! Ücretsiz olarak erişebileceğiniz PUBG’de çeşitli silahlar ve nesneler kullanarak hayatta kalan siz olun!

PUBG Mobile İndir

1. Threes!

Threes İndir

@binarymessiah

Bir ara tüm dünyanın oynadığı 2048’i duymuşsunuzdur. Peki, Threes’in 2048’den önce olduğunu duymuş muydunuz? Basitçe açıklamak gerekirse 1 ile 2’yi toplayarak 3’ü elde ediyorsunuz. Sonrasında ise kareleri kaydırarak ve 3’ün katları şeklinde toplayarak ilerliyorsunuz. Her bir kareyi kaydırdığınızda başka bir sayı daha dahil oluyor ve bu şekilde devam ediyorsunuz. Çok basit ve bir o kadar saran bu oyunu 5.99 dolara indirin ve oynamaya başlayın.

Threes İndir

Ücretli ve ücretsiz “2018’in en iyi 10 iOS oyunu”nu derlediğimiz yazımız umuyoruz Apple kullanıcılarını mutlu etmiştir. Bol şans!

Andorid kullanıcılarımız için de 2018’in en iyi oyunlarını elbette derleyeceğiz ancak o güne dek 2017’nin En İyi ve Ücretsiz 15 Android Oyunu listemizin ilgilerini çekeceğini düşünüyoruz. 🙂

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar