10 Çarpıcı Özelliği İle “Gager” Karşımızda!

gager nedir

Paylaşmayı unutmayın.

Öncelikle konuya herkesin bildiği Gager kavramının tanımını bir kez daha yaparak başlayalım. Gager; online, dinamik ve oldukça eğlenceli bir yapısı olan Adgager’ın jüri üyesidir. Ama bu tanımda yer almayan pek çok özelliği ile standart sistemin standart jüri üyelerinden ayrılır.

İşte, gücümüzü aldığımız Gager’ın özellikleri bakalım nelermiş!?

1- Değişimin gücüne inanır.

“Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” derler. Gager, değişimi destekler ve değişimin içinde yer almak için isteklidir.

değişime inanmak

@Monsterkoi

Değişimin, gelişime götüreceğine olan inancı ve dünyayı daha güzel bir yer haline getirme isteği onun, standart bir jüri üyesinden çok daha farklı bir yerde konumlandırılmasına sebep olur.

2- Değişimi başlatacak fikri verme konusunda cesurdur.

Projeler markalar tarafından oluşturulup Gagerlara gönderiliyor olsa da herhangi bir Gager tarafından gözüne hoş görünen ya da görünmeyen konularda fikirlerini bizlerle paylaştığına sayısız defa şahitlik yaptık.

Fikir vermek için fikir istenmesini beklemeyen Gager, değişimi başlatma cesaretini net bir şekilde göstermektedir.

v for vendetta

@2246847

3- Mekansızdır.

Adgager’ın sunduğu hizmetlerin online tabanlı olması ile Gager, açılan projelere bulunduğu herhangi bir yerden ulaşım sağlar. Tabii ki sadece ulaşım sağlaması değildir Gager’ı mekansız kılan. Gager, bulunduğu ortama aldırış etmeden gelen projeler hakkında fikirlerini paylaşır.

telefondan anket doldurmak

@JESHOOTS

4- Zamansızdır.

Gelişen teknoloji sayesinde hangimiz sabit kaldığımızı iddia edebiliriz ki? Açılmış bir proje, günün hangi saatinde açılmış olursa olsun, Gager kanadında yanıt bulur. Bir Gager; yemek arası, dizi sırası fark etmeksizin proje yanıtlayabilmektedir.

gager

@harutmavsisyan

5- Maddi değerlerle değil; manevi değerlerle motive olur.

Gagerlar geri bildirimleri karşılığında GAG adı verilen bir kazanç elde ederler. Fakat bir Gager’ı GAG ile motive etmek mümkün değildir. O, fikirleri ile etki edeceği dünya ile motive olmaktadır. Etki edilen markaların, fikirleri ile değiştiğini bilen bir Gager’dan daha mutlusu; sistemin işleyen çarklarına çomak sokmuş olduğunun bilincinde olan Gager’dır.

@sciencefreak

6- Sabırsız denilemeyecek kadar sabırlı; sabırlı denilemeyecek kadar da sabırsızdır.

Gager, iki proje arasında yeni bir proje görmek isteyecek kadar sabırsız; fikirleri ile etki ettiği dünyaya ulaşmak için ise kelebek olmak için kozasını ören bir tırtıl kadar sabırlıdır. Bu ise onu karmaşaya göğüs germeye, hayalini gerçekleştirecek kilometre taşlarını adımlamaya istekli kılmaktadır.

maneviyat

@kellepics

7- Yürümek yerine koşmayı tercih eder.

Sabır ve sabırsızlık arasında bir yerden daha güzel günlere yürümeyi değil koşmayı tercih eder. Durup soluklanması gereken yerleri bilse de dinlendikten sonra yeniden koşmaya başlamak onun durdurulamaz bir yanıdır.

@stocksnap

8- Fikirleri ile dünyayı değiştirme gücü olduğunun bilincindedir.

Herkesin bir fikri vardır. Hatta belki fikirlerini paylaşma cesareti de vardır. Ama bir Gager’ı diğer fikir sahibi olanlardan ayıran nokta, fikirleri ile dünyayı değiştirme gücü olduğuna olan inancıdır.

gager nedir

@ArtCoreStudios

“Fikri değiştir, dünya değişsin” mottosu etrafında konuşlanmış olan Gagerlar, bu mottoyu benimsemek için değil, hali hazırda benimsemiş oldukları fikri paylaşan bir platform buldukları için Adgager ile yürümekten keyif almaktadır.

9- Objektiftir.

Bir Gager’ı kandıramazsınız. Ona istemediği bir şeyi söyletemezsiniz. İçinde bulunduğu sistemi sadece kalbi ve düşünceleri ile eleştiren bir Gager, objektifliğinin en büyük ispatını defalarca yapmış ve bu geri bildirim markalardan alınmıştır.

tarafsızlık

@KeithJJ

10- Tek dayanak noktası aklı ve kalbidir!

Bir Gager’ın kalbinden geçenlerden ve aklından geçenlerden başka bir dayanak noktası yoktur ki farklı bir dayanak noktasına ihtiyacı da yoktur.

kalp ve akıl

@cranio.in

“Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez!”

V for Vendetta

İşte Gager tam olarak böyle bir şey!..

Yukarıda saydığımız 10 özelliği siz de içinizde barındırıyorsanız ve bu satırları okurken bir kez olsun “benden bahsediyor” dediyseniz içinizden; bugün Gager olmak için harika bir gün.

Haydi aramıza katılın!..

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar