Yeni Nesil Yayın Platformu Gain Medya

Gain Medya Yeni Nesil Yayın Platformu

Paylaşmayı unutmayın.

Yeni Nesil Yayın Platformu Gain Medya – Mirgün Cabas, tanıtım videosunda Gain Medya için dijital içerik platformu gibi ama değil, yayın akışı var ama televizyon da değil, sosyal medya gibi ama o da değil diyor ve aklı sizin gibi çalışıyor, aklınızı okumuyor ama sizden öğreniyor diyerek içerikleri bir makine öğrenme altyapısıyla karşımıza çıkardığını belirterek bambaşka bir platform sunduklarını anlatıyor.

Yeni Nesil Yayın Platformu Gain Medya

Peki Bizce Gain Medya Ne ?

İlk olarak Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın popüler instagram canlı yayın programları Mücbir Sebepler’in yılbaşı programının Gain Medya diye bir platformda yayınlanacağının duyulmasıyla akıllarda nedir bu Gain Medya soru işaretlerini bırakarak giriş yaptılar.

İlk olarak sadece mobil uygulama ile yayın hayatına başlayan platform (onlar demek istemese de biz diyoruz 🙂 ), yakın zamanda tv uygulaması vb gibi erişilebirliğini arttıracak çalışmalarına devam ediyor. Şu anda ücretsiz olarak tüm içeriğine erişiliyor fakat ilerleyen zamanlarda henüz tutarını ve çeşitlerini bilmediğimiz ücretli bir plana geçiş yapacak.

Gain Orijinal yapımlarını ve diğer içeriklerini incelediğimizde piyasadaki bir çok başarılı oyuncu ve yönetmenle işbirliği içerisinde geniş bir kitleyi hedef aldıklarını görüyoruz. Sosyal medya üzerinde de ciddi ve sürekli bir desteği bulunuyor.

İçeriğinde birçok kısa metrajlı içerik barındıran platformda bu içerikler dikey olarak yayınlanıyor. Hızlı tüketim çağında olduğumuzu düşününce bu içerikler oldukça kayda değer. Uzun metrajlı yapımlar da yatay olarak platformda yer alıyor. Yapımlarında izledikten sonra güzel bir tat bırakan platform sadakatinin de bu kaliteyle ciddi bir üye sayısını elinde tutacağını gösteriyor.

Bizim de yılbaşından beri birçok içeriğini hızlı bir şekilde tükettiğimiz Gain Medya’da izleyebileceğiniz bir kaç tavsiyeye göz atalım.

Yeni Nesil Yayın Platformu Gain Medya

10 Bin Adım

10 Bin Adım
@imdb.com

İki eski sevgilinin sağlıklı ve uzun bir yaşam için tavsiye edilen günlük 10 bin adım ritüelini beraber yapmaya karar vermesi ve bunun etrafında beraber geçirdikleri keyifli dakikaları izleyebileceğiniz, Engin Günaydın ve Devin Özgün Çınar’ın başrollerini paylaştığı Gain Orijinal yapımı. Her çarşamba yeni bölümleri platformda yer alıyor.

Terapist

Terapist
@youtube.com

Uzman bir terapistin karısının öldürülmesi ve geride kalan ipucunun bir grup seansıyla olan bağlantısıyla katili aramasını konu alan gerilim dizisinde aynı zamanda grup terapi seansındaki kişilerin farklı hayatları konu alınıyor. Heyecanla ardı ardına bölümlerini tüketeceğiniz dizinin yeni bölümleri her salı 18:00’de platformda.

Vedat Milor ile En İyisi

yeni-nesil-yayin-platformu-gain-medya
@imdb.com

Vedat Milor’un karar vermesi zor soruları hem sosyal medyada sorarak hem de programda uzmanlarından dinleyerek, üstüne kendi gastronomik tecrübesini de katarak son kararını açıkladığı keyifli bir içerik serisi sizleri bekliyor.

Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı

Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı
@imdb.com

50 tl ile İstanbul’un semtlerinde neler yapılabilir sorusuna Ahmet Mümtaz Taylan yorumu katılarak İstanbul sokaklarında keyifli bir tura çıkabilirsiniz.

Bir MFÖ Belgeseli Ele Güne Karşı

yeni-nesil-yayin-platformu-gain-medya
@altyazi.net

Yaklaşık 50 yıla yakın bir tarihi olan ve bir çok neslin hayranlığını kazanmış grubun daha önce hiç yayınlanmayan kulis, turne seyahatlari vb bir çok görüntülerinin ve ropörtajlarının olduğu çoğu zaman güleceğiniz zaman zaman da duygusallıklarına şahit olacağınız harika bir belgesel serisi.

İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi

yeni-nesil-yayin-platformu-gain-medya
@twitter.com

İlber Ortaylı’nın geçmişe dair kişiler, olaylar, akımlar vb bir çok konuyu kısa ve akıcı bir formatta ele aldığı keyifli bir tarih programı.

Tuz Biber

yeni-nesil-yayin-platformu-gain-medya
@biletix.com

İlk bölümünde Deniz Göktaş’ın kısa bir stand-up’ının yer aldığı seride birbirinden farklı komedyenlerin hataya ve olaylara bakış açılarını izleyebilirsiniz.

https://www.gain.tv üzerinden yayınlanan platformlara ulaşıp mobil uygulamalarını indirebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar