Yaşar EMT Kariyer Günleri Etkinliği Bu Yıl Online Gerçekleşiyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT) tarafından her sene gerçekleştirilen ve markalaşmış ”Kariyer Günleri Etkinliği” bu yıl 23-26-27 Aralık tarihlerinde pandemi sebebiyle online olarak gerçekleşiyor.

Kariyer Günleri Etkinliği tüm mühendislik dalı öğrencilerinin faydalanabileceği, sektörün önde gelen firmalarındaki lider kişiler tarafından “Kalite” konusunun ele alındığı faydalı bir etkinliktir.
Yaşar Üniversitesi EMT tarafından bu yıl 4.sü düzenlenmektedir.

Yaşanan pandemi dönemi dolayısıyla online gerçekleşen etkinliğin akışı ise şu şekilde:

  • 23 Aralık Çarşamba günü 19.00 da CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi verilecektir.
  • •26 Aralık Cumartesi – 27 Aralık Pazar günleri ise kalite departmanının önde gelen isimleri tecrübelerini öğrencilere aktaracaktır. Konuşmacılar: Norm Somun Kalite Müdürü Müge Çalış, Bosch Müşteri Hizmetleri İçin Kalite Bölümü Yöneticisi Demet Türknas Bayam ve Franke Kalite Müdürü Abbas Erdenal.
  • Deneyimli müdürlerin konuşmalarından sonra ise öğrenilen bilgileri pekiştirmek amacıyla mülakat simülasyonları gerçekleştirilecektir.

Biz de Adgager olarak basın sponsoru olduğumuz bu etkinliğe kalite departmanı ile ilgilenen tüm öğrenci dostlarımızı davet ediyoruz. Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT) Kimdir?

Türkiye’nin önde gelen öğrenci topluluklarından birisi olan Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu (EMT), Yaşar Üniversitesi’nin denetiminde çalışmalarını yürütmek üzere Yaşar Üniversitesi öğrencileri tarafından 2005 senesinde kurulmuştur.    

Esasları amaç ve tüzüğünde belirtilmiş, gönüllülük esaslı, aktif bir öğrenci topluluğudur.

​Yaşar EMT olarak her sene yaptığımız önemli ve ses getiren etkinlikler ile her geçen gün topluluğumuz büyümeye devam ediyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar