Udemy ve 50 Milyon Dolar Yatırım

udemy-

Paylaşmayı unutmayın.

Udemy ve 50 Milyon Dolar Yatırım – Udemy, çevrim içi olarak bir çok eğitimin sunulduğu ODTÜ mezunları tarafından kurulan bir şirkettir. Binlerce kaliteli eğitimin dil ve alt yazı seçeneğinin bulunduğu platform zamanında ülkemizde hazırladıkları bu proje ile Silikon Vadisinden 1 milyon dolar civarı yatırım alarak ABD de hayata geçirilmiştir. Kişisel gelişim, mesleki yetkinlik, hobi olarak birçok alanda eğitim alınabilinen Udemy, yakın zamanlarda tekrardan Benesse Holdings tarafından 50 milyon dolar yatırım almıştır.

udemy

Udemy, “Academy of you” sloganı ile çevrim içi eğitim ve öğretim (dijital pazarlama, yazılım, dil ve hatta müzik aletleri eğitimi ve benzeri birçok kurs) sitesidir. Şirket bBu yatırımı değerlendirip kendilerini daha başarılı bir şirket olmaya adamıştır.

Sayılar ile Udemy

Sektörün en iyilerinin içinde yer alan Udemy, 30 binden fazla ders içeriği bulundurmakta ve her gün yeni konular eklenmektedir. Bu başarıları ve git gide artan değişimleri sayesinde kendilerini geliştirmektedirler. 80’den fazla dil bulundurarak eğitim içeriği oluşturan ve bu eğitimin her insana ulaşmasını sağlayarak dünya çapına ulaşmayı hedefleyen bir şirket olarak bilinmektedir. Udemy’de ders verenlerin sayısı 16 bin ve ders alanların sayısı 7 milyon kadardır. 190 farklı ülkeye hizmet vererek git gide büyümekte olan Udemy bu başarısını azmine bağlıyor. Öğrencilerin çoğunun kullandığı platform, mobil cihazlardan da kullanılmakta ve hemen el altında bulunmaktadır.

@webrazzi

Aldığı Bu Yatırım’ın Faydaları

Yatırımlar artarak, dikkatleri üzerine toplayan şirket daha farklı içerikler üretmeyi hedefliyor. Gelirlerini git gide arttırarak daha başarılı adımlarla ilerlemektedir. Aldığı yatırımları değerlendirip arttırarak birçok başarıya imza atam Udemy bu kararlılıkta ilerleyerek hedeflerine ulaşmaktadır. Öğrencilerin dilinden anlayan ve bu alanda içerik üreten platform, ülkemizde de çok rağbet görmektedir.

Ülkemiz adına büyük bir başarı elde eden şirket bu başarısının üzerine başarılar ekleyip devam etmeye odaklanmaktadır. Diğer bir yandan bu tür çevrim içi eğitim siteleri olarak ortaya çıkan bir çok rakip edinmeye başlamıştır. Yenilenme ve gelişebilmeleri için yapılan bu yatırım, sadece nakit değil prestij desteği de sağlamıştır. Business sektöründe hala birilerinin onlara inanıp, desteklemesi birilerinin dikkatini elbette çekmiştir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar