Udacity Ücretsiz Kariyer Kursları Başlattı

Paylaşmayı unutmayın.

Google’la olan başarılı bir pilot uygulama ile geliştirilen bu yeni kurslar , kişilerin işe girmeden önce kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Bilindiği üzere, Udacity ABD menşeili olan bir eğitim kurumudur. 10 farklı alanda eğitimler vermektedir. Kurumun Udacity’deki Kariyer Başkan Yardımcısı Kathleen Mullaney bu konuda şu açıklamayı yapmıştır:

“Nanodegree programlarını ilk kez 2014’te başlattığımızdan beri ekibim, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor – ödüllendirici işler edinmeleri, değerli promosyonlar sağlamaları, anlamlı kariyer değişiklikleri gerçekleştirmeleri ve daha yüksek maaşlar kazanmaları için bu çalışmayı başlatmış bulunuyoruz.

Öğrenmeyi mesleklere bağlamak başından beri misyonumuzun merkezinde yer aldı ve Nanodegree programı öğrencilerimizin neredeyse % 75’i kariyerlerini ilerletmek için açıkça Udacity’ye geldiklerini bildirdi. Bu nedenle, yeni, ücretsiz Udacity Kariyer kurslarına bugün dünyanın her yerinde, üniversite öğrencilerinin mezun olduğu bir zamanda başlaması için çok heyecanlıyız.

Bu yeni nesil yetenek, çeşitli becerilere sahip, ancak çok fazla rekabetle ve hızla değişen bir işe alım manzarasına sahip iş piyasasına girecektir. Mevcut roller için başarılı bir şekilde rekabet edebileceklerinden emin olmak için her bir farklı kaynağa ihtiyaç duyacaklar. Bu tür desteklerden faydalanmada yalnız değiller. Kariyer değişikliği peşinde olan kariyer ortası profesyonelleri, yaşlı işçilerin iş gücüne geri dönmeleri ve iş aramayı dört gözle bekleyenler de bu kursları değerli buluyor.

Endüstri Ortaklarıyla Yapılmış Kariyer İçeriği

Endüstri ile olan işbirliğimiz Udacity Kariyer içeriğimizin geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. İşe alım yöneticileri ve işe alım uzmanlarından, şirketlerin adaylarında hangi beceri, özellik ve deneyim arayışlarını istediklerini ve hangi rolleri yerine getirmeye istekli olduklarını öğreniyoruz. Önde gelen endüstri uzmanlarıyla işbirliği içinde, öğrencilerimizin sürekli olarak en değerli ve talep edilen becerileri kazanmalarını sağlayan yenilikçi programlar oluşturuyoruz.

Google’ın 1 milyon Avrupalı’nın bir iş bulmasına ya da işlerini büyütmesine yardım etme taahhüdüyle büyümek, 2020 yılına kadar işlerini büyütmek, insanları yeni dijital becerilerle donatma konusundaki çabalarımızla mükemmel bir eşleşme oldu. Google ile uzun süredir devam eden ortaklığımız, program geliştirmeden küresel burs girişimlerine kadar her şeyi içeriyor. Udacity burslarını Google ile büyüme girişimi alan öğrencilere destek vermek için Kariyer ekibim ağ oluşturma üzerine yeni bir kurs oluşturdu. “Kariyer Başarısı için Ağ Oluşturma” başlıklı bu yeni teklif, bursiyerlerin sınıftan kariyere başarıyla adım atmasına yardımcı olacak bir kaynak olarak oluşturuldu.

Avrupa’daki ve ABD’deki Google alimleriyle büyümek için Mart 2018’den itibaren sayısı 60.000’e kadar büyüyen “Kariyer Başarısı Ağı” kursu, öğrencilerden son derece olumlu geri bildirimlerle karşılandı ve iş bulmalarına yardımcı olmada faydalı olduğu kanıtlandı.

Bir Gager Ne Yapar?
@replgroup

Google burs alıcısı Anne-Christine ile birlikte büyümek gibi son zamanlarda Google Avrupa blogunda yer alan başarı öyküleri , öğrenmenin dönüştürücü gücüne ve her yaşta ve her koşulda kariyer başarısı olasılığını ortaya koyuyor.

Google’la yaptığımız ilk pilot uygulamamız, şimdi 11 ders daha içerecek şekilde genişletildi; bu da kapsamlı bir değerli kariyer rehberliği ve eğitimi sunuyor. Ağ oluşturma ve kişisel markalaşmadan teknik görüşme hazırlığına ve harf optimizasyonuna kadar her şeyi kapsıyor. Bugün, bu yeni Udacity Kariyer kurslarının 12’sini tüm dünyadaki öğrencilere ücretsiz olarak sunuyoruz!

İş Arayanlar için Yeni Kaynaklar: Yumuşak Beceriler, Kariyer Becerileri

Endüstri ortaklarımızdan, kariyer odaklı “yumuşak” becerilerde ustalaşmanın tamamen işe hazır olmanın kritik bir parçası olduğunu defalarca duyduk ve bu, bir iş adayını diğerine göre sıklıkla ayıran stratejiler ve tekniklerdir. Sonuçta kimin işe alınacağının belirlenmesidir. Değerinizi potansiyel bir işverene etkili ve doğru bir şekilde gösteren bir mektubu nasıl yapacağınızı öğrenmekten, çalışmanızın kendi adına konuşmasını sağlayan bir GitHub profilini nasıl optimize edeceğinizi anlamaya kadar, bu kursları doğru bir yere gelmesinden emin olmak için kullanabilirsiniz. Becerilerini işe koyma fırsatıdır bu.

Nanodegree programı öğrencileri, kariyer hedeflerine ulaşmak için uzun yıllardır Kariyer ekibimizin uzmanlığına güvenmiştir. Bugün, dünyanın her yerinden gelen öğrenciler bu kurslara ücretsiz olarak kaydolabilir ve kendileri için doğru işi bulmak için öğrendiklerini kullanabilirler”

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar