Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site

Paylaşmayı unutmayın.

Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site – Kabul edelim. Hepimiz çevrimiçi film veya dizi izlemeye bayılıyoruz! Akşamları oturup güzel bir film izlemeyi veya kahvaltımızı yaparken bir bölüm favori dizimizi takip etmeyi seviyoruz. Ama bir şey sevmiyoruz: Bunun için para vermeyi! 

Evet belki de aldığınız servise değiyor. Sorunsuz bir şekilde istediğiniz dizi ve filmleri izleyebiliyorsunuz. Eğer paranızın karşılığını alıyorsanız ne mutlu size! Fakat değmiyor diyorsanız size iyi bir haberimiz var. Ücretsiz bir şekilde film izleyebileceğiniz harika siteler mevcut! 

İşte karşınızda “Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site”!

Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site

10. Tubi TV

ucretsiz-ve-yasal-olarak-film-izleyebileceginiz-10-harika-site
@tubitvcorporate

Tubi, özellikle Fox 440 milyon dolara satın aldıktan sonra birçok kişinin merak ettiği, reklam destekli ücretsiz bir streaming hizmetidir. 

Bu platform 20.000’den fazla eski TV şovu ve filmi ücretsiz olarak izlemenizi sağlar. Kütüphaneleri, Paramount, MGM ve Lionsgate gibi stüdyolardan ve A&E, Lifetime ve Starz gibi ağlardan içerik bulundurur. 26 milyon aktif kullanıcısı vardır. 

Tamamıyla ücretsizdir. Ancak yetişkin içeriği izlemek için kaydolmanız gerekmektedir. Hesap oluşturmak ise oldukça basittir.

9. CONtv

Contv 2020: Legal HD Comic Con Panels, Watch Free Contv Movies, TV Shows  Download from Contv com
@news.fresherslive

Comic-Con’ları sever misiniz? O zaman CONtv tam size göre! 

CONtv, Comic-Con’a, canlı panellere ve tonlarca akıcı film ve şova binlerce saatlik sahne arkası görünümü sağlar. Bu, eski çizgi roman/video oyunu tabanlı çizgi filmleri, bilim kurgu filmlerini, korku, anime ve aradaki diğer her şeyi gösterir.

CONtv ayrıca bir dizi orijinal içeriğe sahiptir; B-Film efsanesi Bruce Campbell tarafından sunulan Last Fan Standing yarışma programı dahil. Sıra dışı, nerdy ve ilginç içerikleri seviyorsanız; CONtv, başlamak için harika bir yerdir.

Hulu gibi, CONtv de ücretsiz ve ücretli bir sürüm sunar. CONtv’nin ücretsiz sürümü reklamlarla birlikte gelir ve CONtv’de bulunan içeriğin yalnızca yaklaşık yüzde 40’ına erişmenize izin verir. Ayda 7 ABD Doları tutarındaki ücretli VIP sürümü, reklamsızdır ve ücretsiz sürümün içeriğinin iki katından fazladır.

8. Classic Cinema Online

ucretsiz-ve-yasal-olarak-film-izleyebileceginiz-10-harika-site
@hayatali

Classic Cinema Online, eski ve sessiz filmlerde uzmanlaşmış, çevrimiçi ücretsiz film izlemek için bir platformdur. Ayrıca, başka bir yerde bulamayacağınız benzersiz bir eski diziler veya TV şovları koleksiyonuna sahiptir.

Classic Cinema Online’da Film İlan Tahtaları, Diziler ve Sessiz Filmler olmak üzere üç ana menü öğesi bulunmaktadır. Film Panoları ve Sessiz Filmler, 17 alt kategori ile on ana kategoriye sahiptir.

Filmler, Animasyon, Komedi, Drama, Korku, Belgesel, Aksiyon, Romantik, Müzikal, Tatil, Batı ve daha fazlası gibi farklı türlerde gruplandırılmıştır.

Classic Cinema Online, yalnızca eski klasik sinemayı içeren çevrimiçi bir film akışı web sitesidir. Dolayısıyla HD kalitesinde baskılara yakın bir şey beklemeyin. DVD’ye veya standart kaliteye yakın bir şey görebiliyorsanız şanslısınız.

Çoğunlukla 144p veya 240p video çözünürlüğü elde edersiniz. Şanslıysanız 480p kalitesinde film izleyebilirsiniz.

7. Pluto TV

Pluto TV teams up with BBC Studios
@broadbandtv

Diğer tüm streaming uygulamaları gibi Pluto TV de reklam destekli ücretsiz bir platformdur. Temelde bir Netflix’tir, artı reklamlar bulunur.

Ayrıca Pluto TV, canlı yayın kanalları da sunar. Yaklaşık 250 adet kanal ve bol miktarda içerikle Pluto TV iyi bir alternatiftir. 

İsteğe bağlı içerik de, canlı içerik kadar geniş kapsamlıdır. Yalnızca çevrimiçi ücretsiz bulmayı bekleyebileceğiniz kısa küçük klipleri değil, tam filmleri ve TV şovlarını içerir. Ve bu filmlerin ve TV şovlarının birçoğu oldukça tanınabilir ve popülerdir. Ücretsiz yayınlarda her zaman birinci sınıf içerikler bulamayabilirsiniz. Fakat Pluto TV’de bunlar oldukça fazladır.

6. Veoh – Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site

ucretsiz-ve-yasal-olarak-film-izleyebileceginiz-10-harika-site
@apkpure

Veoh, TV şovları ve çevrimiçi ücretsiz filmler içeren bir internet video akışı hizmetidir. Hizmet, video içeriğini oynatma süresine göre düzenlediği için farklıdır.

Veoh, milyonlarca video, film, müzik ve kanala ev sahipliği yaptığını iddia ediyor. Sadece film kategorisinde Aksiyon, Komedi, Korku, Aksiyon & Macera, Drama, Aile, Bilimkurgu & Fantastik, Çizgi Film, Suç & Gizem, Romantik, Belgesel & Biyografi ve Müzik & Müzikaller olmak üzere toplam 11 alt kategori bulunmaktadır.

Filmleri dile, uzunluğa, son eklenenlere, popülerliğe, alfabeye ve altyazıya göre daha fazla filtreleyebilirsiniz. Ancak, videoların çoğunun süresi, yaklaşık %99’u 60 dakikanın altındadır. En üstte, İngilizce dilinde yalnızca 290 video vardır. 

Çok dilli videolardan oluşan geniş bir koleksiyona sahip başka bir site veya hizmet görmedim. Fransızca, Almanca, Urduca, Hintçe, Japonca, Çince, İsveççe, Arapça gibi popüler dil seçeneklerine sahipsiniz.

Ancak genel olarak içerikler maalesef çok etkileyici değil. Akışı çok daha iyi olan platformlar mevcut. Ama hala güzel bir alternatif.

5. PopcornFlix

Android için Popcornflix™ - APK'yı İndir

Ücretsiz akış hizmetlerinde genellikle Netflix gibi ücretli bir hizmetten çok daha az içerik alırsınız. Popcornflix burada bir istisna değildir. Kalite, inkar edilemez bir şekilde Netflix veya Hulu’dan daha düşük kalitededir. Yine de korku filmleri veya kült komedi hayranları için oldukça makul şeyler vardır. Belgesel seçimler de oldukça sağlamdır. Ayrıca zengin bir çocuk programı vardır.

Genel olarak, Popcornflix’in içerik kütüphanesi Tubi’ninkinden biraz daha iyi ve Crackle’ınkinden biraz daha kötüdür. Popcornflix’in kitaplığı, diğer akış hizmetlerinizi tamamlamanıza yardımcı olabilir, ancak kendi başına yeterli değildir.

4. Vudu – Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site

ucretsiz-ve-yasal-olarak-film-izleyebileceginiz-10-harika-site
@variety

Vudu ücretsiz bir hizmet olduğundan, içerik akışı sırasında reklam izlemeniz gerekecektir. 20 dakikalık bir TV bölümünde dört blok reklam.

Vudu’nun kütüphanesi, 10.000’den fazla ücretsiz film ve TV bölümü ile orta derecede büyüktür, ancak bu içeriğin çoğu ya eski ya da nispeten bilinmeyen, düşük bütçeli yapımlardır.

Vudu’nun neredeyse hiç orijinal prodüksiyonu yok ve popüler veya eleştirmenlerce beğenilen içerikler iyi temsil edilmiyor.

Vudu, kullanıcıların ek TV şovları ve filmler kiralamasına veya satın almasına izin vermesine rağmen, herhangi bir ücretli abonelik planı sunmaz.

Bunun yanı sıra Vudu Movies on Us, reklamlarla, kesilmemiş filmler sunar, ve hizmete kaydolmanız gereklidir. Ancak bu, şovların ve filmlerin dijital kopyalarını aktive ederken, onları satın almanız ve kiralamanıza olanak verir.

3. Sony Crackle

Crackle: Watch Free Movies and TV Online
@lifewire

Sony Crackle, orijinal yapımlarla, kurum filmlerinin harika karışımını sunarak, filmleri ve şovları seven herhangi biri için siteyi olmazsa olmaz haline getirmektedir. Seçimleri arasında çeşitlilik vardır, bu yüzden her zaman Drive, Ghostbusters, ve Rocky serisi dahil olmak üzere hem eski hem de yeni filmleri bulabilirsiniz.

Crackle’da aynı zamanda Seinfeld, Snatch, ve Bad Teacher dahil olmak üzere TV şovları da bulunmaktadır. Bu sebeple oldukça iyi bir ücretsiz alternatif olarak değerlendirilebilir.

2. Yidio – Ücretsiz ve Yasal Olarak Film İzleyebileceğiniz 10 Harika Site

Yidio: TV Show & Movie Guide İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir
@tamindir

Yidio, Amazon, Netflix, Crackle, Hulu, Vudu ve diğer kaynaklardan filmler topladığı için, web sitesindeki her şeyi izlemek ücretsiz değildir. Bazı içerikler bir kerelik ödeme talep ederken, diğerleri hizmete abonelik gerektirir.

Neyse ki, sadece ücretsiz filmleri gösteren bir Ücretsiz bölüm var. Göz atabileceğiniz bazı türler arasında Romantik, Klasikler, Korku, Animasyon, Belgesel, Bilim Kurgu, Fantezi, Komedi, Batı, Aksiyon, Macera, Felaket, Bağımsız Yapımcı ve Drama sayılabilir.

Ücretsiz filmler için bir bölüm varsa, filmi Yidio’nun web sitesinde izleyebileceksiniz. Ya da bir bağlantı sizi akış için Popcornflix, Vudu veya IMDb TV gibi başka bir yere götürecek. Yidio’nun web sitesinde size Netflix’te ücretsiz filmler gösteren özel bir bölüm bile bulunur. 

1. YouTube

Watch full movies for free on YouTube - CNET
@cnet

YouTube‘un en iyi ücretsiz yayın sitelerinden biri olması şaşırtıcı değildir. Burada, Public Domain Cinema ve Public Domain Films gibi kanallara yüklenmiş kamuya açık alan filmleri dahil olmak üzere, seçebileceğiniz bolca ücretsiz film vardır. 

Popcornflix gibi diğer siteler de YouTube aracılığıyla filmler yayınlarlar. Eğer ne istediğinizi biliyorsanız ve biraz aramaktan çekinmiyorsanız aradığınız filmi bulabilirsiniz. Ayrıca birçok Türk programı bölümlerini YouTube’dan yayınlar.  Bu sebeple Türk televizyonu takipçisi iseniz YouTube aradığınız yayın servisi olabilir. 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar