Twitter Süper Takip Özelliği Müjdesi!

Paylaşmayı unutmayın.

Twitter Süper Takip Özelliği Müjdesi! – Günümüz sosyal medya platformları olarak en çok kullanılanlar arasında olan Twitter yeni özelliğiyle geliyor. Kendilerinin Süper Takip özelliği olarak tanıttığı özellik bizlere Patreon abonelik sistemini hatırlatıyor. Paralı bir şekilde ilgili sayfalara abone olan kişiler özel paylaşımları görüntüleyebiliyor. Tam olarak bu sistem üzerine kurulu olan Süper Takip özelliği için gündeme gelen Twitter, özelliği kullanıma açıyor. Ancak özelliği kullanabilmek için ABD ya da Kanada üzerinde yaşıyor olmak gerekiyor. Şimdilik sadece bu iki ülkede olan Twitter kullanıcıları özelliği deneyebiliyor. Daha sonrasında ise tüm kullanıcılara açılacağı söylenyor.

Twitter Süper Takip Özelliği Müjdesi!

Özellik Şimdilik Sadece iOS’ta

Twitter tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan Süper Takip özelliği şu an sadece İOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Android ve masaüstü desteğinin ise yakında geleceği ifade ediliyor. İOS kullanıcıları ise Süper Takip özelliğinin aktif olduğu hesapları görebiliyor. Bu hesaplara abone olabilmek için ise Stripe aracılığı ile ödeme yapıyr. Ödemelerini gerçekleştiren kullanıcılar ise ilgili sayfanın Süper Takip’e açık olan tweet’lerini görebiliyor.

Süper Takip özelliği için aboneliklerin süresi oldukça merak edilen konuların arasında yer alıyor. Şu an için Twitter’dan resmi bir açıklama gelmemesine karşın güncellemeyle birlikte öğreneceğiz gibi duruyor. Önümüzdeki haftalarda küresel çapta kullanıma sunulack olan özellikteki abonelik fiyatları da merak edilenler arasında oluyr. 

Photo by freestocks on Unsplash

Twitter Süper Takip Özelliğinin Şartları

Twitter sunduğu bu yeni özellik için hesaplara bazı şartlar koyuyor. Bu şartların başında ise ABD ya da Kanada’da yaşamak gerektiği yer alıyor. Başka ülke kullanıcıları şu an için özelliği kullanamıyor. Bunun yanında İOS kullanıcısı olmak da gerekiyor. Ancak Süper Takip Özelliği için bu şartlar yetmiyor. Hesapların en az 10 bin takipçi sayısına sahip olması istenyor. Ayrıca en az 18 yaşında olmak gerektiği de şartlar arasında bulunuyr. Hesapların son 30 gün içerisinde 25 kez tweet atmış olması gerekiyor. Böylelikle Süper Takip özelliği aktif edilerek Stripe aracılığı ile gelir elde edilebiliyor.

Twitter tarafından gelen açıklamalar göre ise artık Patreon benzere abonelik sistemlerine geçiş yapılacağı belirtiliyor. Ayrıca önümüzdeki dönemde da özelliğin tüm dünyada kullanılabileceği aktarılıyor. Son olarak Twitter, geçtiğimiz dönemde oyunda kalabilmek adına çokca yenilik yaptı ve yapmaya devam ediyor. Twitter bu yenilikleri ile sadece konumunu koruyor gibi görünüyor.

Süper Takip Özellikleri;

Son olarak içerik oluşturucular, Süper Takipçiler rozetini kullanarak Süper Takipçilerini bulabilir ve onlarla etkileşim kurabilir. Bu herkese açık rozetler, bir içerik oluşturucunun Tweetine yanıt verdiklerinde Süper Takipçi adlarının altında vurgulanacak.

twitter-super-takip-ozelligi-mujdesi
@Blog.Twitter
@Blog.Twitter


Diğer yandan Abone olmak için, bir hesabın profilindeki Süper Takip düğmesine dokunarak ücretli tekliflerinin ve fiyatlarının açıklamasını görün. İlgileniyorsanız, uygulama içi ödeme yoluyla abone olmak için tekrar dokunabilirsiniz. Bu kadar!

twitter-super-takip-ozelligi-mujdesi
@Blog.Twitter

Ayrıca birini Süper Takip Ettiğinizde, Zaman Çizelgenizde yalnızca abonelere özel içerik görürsünüz ve istediğiniz zaman iOS için App Store abonelik ayarlarınızdan aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar