Twitter E-Ticarete Giriyor – Twitter Uygulama İçi Satın Alma Özelliği Geliyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Twitter E-Ticarete Giriyor – Twitter Uygulama İçi Satın Alma Özelliği Geliyor! – 21 Mart 2006’da ABD’de kurulan sosyal medya platformu Twitter, verdiği hizmetleri çeşitlendirmeye devam ediyor. Sık sık duyurduğu yeni hizmetlerle gelirlerini yükseltmeye çalışan Twitter’ın yeni gelir kalemi e-ticaret olacak. En son abonelik hizmetini duyuran Twitter, o hizmetten umduğu geliri elde edememişti. Ancak e-ticaret adımından gelir beklentisi oldukça yüksek. Uzun süredir özellikle üzerinde çalışılan bu özellik, yavaş yavaş kullanıcılarla buluşmaya başladı. Instagram ve bazı diğer sosyal medya platformlarının da getirdiği uygulama içi satın alma özelliğinin, Twitter’da daha çok tutacağı ön görülmekte. Twitter diğer platformlara göre daha fazla güvenilen ve kullanıcı kitlesi e-ticarete daha yatkın olan bir platform. Peki Twitter uygulama içi satın alma özelliği ne zaman gelecek ve neleri getirecek?

Twitter · GitHub
Görsel: GitHub

Twitter E-Ticarete Giriyor
Twitter Uygulama İçi Satın Alma Özelliği Geliyor!

Firma, uygulama içi satın alma özelliği ile e-ticaret deneyimimiz biraz daha iyileşecek. Uygulama için satın alma ile kullanıcılar Twitter uygulamasından hiç ayrılmadan alışveriş yapacak. Üstelik bu alışveriş Twitter güvencesi ile ve hızlıca yapılacak. Kullanıcılar e-ticaret sitelerinin ürün tanıtımlarına tıklayıp bu sitelere gitmek, orada giriş yapmak, siteyi anlamak gibi zahmetlerden kurtulmuş olacak. Kullanıcılarının oldukça bağlı olduğu ve güven duyduğu Twitter’ın, uygulama içi satın alma özelliği ile beklenen geliri elde edeceği düşünülüyor. 

Twitter Uygulama İçi Satın Alma Özelliği
Görsel: techcrunch

Twitter Uygulama İçi Satın Alma Özelliğini Ne Zaman Duyuracak?

Twitter, Nisan ayından bu yana üzerinde çalıştığı bu yeni özelliğini 28 Kasım’da duyuracak. Diğer yandan bu yeniliği oldukça büyük bir şov ile duyurmaya hazırlanan Twitter, ilk olarak bir canlı yayın ile tanıtacak. Sonrasında yayınlayacağı reklam videoları ile de bu yeniliği tüm dünyaya duyurmuş olacak. Ayrıca ünlü şarkıcı Jason Derulo canlı yayının sunculuğunu yapacak. Bu yeni özellik ilk etapta Twitter’ın masaüstü sürümü ve iOS sürümü için gelecek. Yakın bir zamanda Android’e de gelecektir.

Twitter is already working on integrating newsletters on its site,  following Revue acquisition | TechCrunch
Görsel: techcrunch

Bu Yeni Özellik Twitter’da Nasıl Görünecek?

Son olarak uygulama içi satın alma özelliği, Twitter’a oldukça şık bir şekilde entegre edileceğe benziyor. Uygulamada e-ticaret platformlarının profillerinde, biyografi kısmının hemen altında ürünleri sergileyeceği, gelen görseller ile ortaya çıktı.

Twitter Uygulama İçi Satın Alma Özelliği
Görsel: CampaignLive

Ek olarak yukarıdaki görselde Arden Cove ve Game Stop adlı mağazaların satışa sunduğu ürünler gösterilmekte.

Twitter alışveriş Özelliği Yakında Kullanıma Sunulacak

Bu görselde ise Arden Cove mağazasının bir ürününün detayı ve renk seçimi dahi yapılabildiği gösterilmektedir.

👉 Az Bilinen Faydalı Whatsapp İpuçları

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar