Türkiye’nin Markaları Orman Yangınlarına Sessiz Kalmadı!

Paylaşmayı unutmayın.

Türkiye’nin Markaları Orman Yangınlarına Sessiz Kalmadı! – Türkiye’nin birçok yerinde bir anda başlayan ve hala devam eden yangınlar dolayısıyla içimiz kan ağlıyor. Tüm Türkiye 7’den 70’ e doğudan batısıyla bir olup yangınları söndürmeye çalışıyor. Diğer yandan Orman yangınlarının söndüğü yerlerde ise fidan dikerek yeniden yeşillendirmek; ve yaraları sarmak için birçok hayırsever ve kurumlar bir seferberlik başlattı. Ayrıca bu Önemli Markaların bazıları elini taşının altına koyarak yardımda bulundu bazıları ise üzüntüsünü paylaşarak bu seferberliğe destek çıktı. Peki, Hangi markalar orman yangınlarına sessiz kalmadı? Gelin bu yazımızda bazı markaların yaptıkları yardımları birlikte okuyalım. 

Türkiye’nin Markaları Orman Yangınlarına Sessiz Kalmadı!

FLO’dan Her Çalışanı İçin Bir Fidan Desteği!

FLO ailesi olarak, çalışma arkadaşlarımızla birlikte ormanlarımızı ve doğal yaşamı yeniden yeşertmek adına seferber oluyor. TEMA Vakfı işbirliğiyle tüm çalışanlarımız adına fidan bağışında bulunuyoruz. İnanıyoruz ki; yaşamı da umudu da hep beraber ve birlikte yeşerteceğiz.

Komili’den 5.000 Fidan Desteği!

Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen ve hepimizi kötü etkileyen yangınlarda hayatını kaybedenler olmak üzere; etkilenen bütün canlılar ve ormanlarımızın acısını en içten hissediyoruz. Ayrıca Komili olarak destekçisi olduğumuz TEMA Vakfı’na içinden geçtiğimiz süreçte de geleceğimize nefes olması dileğiyle 5.000 fidan bağışlıyoruz. 

Vodafone Türkiye’den 100 Bin Fidan Desteği!

Ülkemizi derinden etkileyen orman yangınlarının yaralarını sarmak için tüm Türkiye gibi biz de Vodofone Ailesi olarak harekete geçtik. Ek olarak Türkiye Vodofone Vakfımız aracılığıyla 100 bin fidan bağış yapacağız. 

LC Waikiki’den 25 Bin Fidan Desteği!

Ülkemizde çıkan yangınlarda zarar görmüş tüm canların içten üzüntüsünü yaşıyoruz. Ek olarak bölgenin tekrardan eski canlılığına kavuşması için TEMA Vakfı’na 25.000 fidan bağışı ile destek oluyoruz.

Kuzu Effect Tema Vakfı’na Fidan Desteğinde Bulundu!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınlar sebebi ile zarar gören ormanlarımızın yeniden ağaçlandırılması için; Kuzu Effect AVM olarak Tema Vakfı’nın yapmış olduğu yeniden yeşereceğiz kampanyasına; tüm çalışanlarımız adına 1.000 fidan bağışlıyoruz.

Bambum’dan 100 Bin Fidan Desteği!

Türkiye’nin farklı şehirlerde ve farklı şehirlerin farklı noktalarında meydana gelen ve büyük hasarlar çıkaran orman yangınlarının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ek olarak İçinde yaşayan birçok canlının ve eşi benzeri bulunmayan tabiatın yok olmasına neden olan bu yangınlardan dolayı; hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemize de geçmiş olsun diliyoruz. Bu yüzden dolayı da 100.000 fidan desteğinde bulunuyoruz. 

turkiyenin-markalari-orman-yanginlarina-sessiz-kalmadi
@instagram

Yolcu360 Lojistik Destek Sağladığını Açıkladı!

Son olarak Yolcu360, Tüm Türkiye’de bulunan yangın bölgelerindeki acil ihtiyaçları yakından takip ediyoruz. Ahbap Derneği’ne yangın yerlerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaları ve Haçiko’ya can dostlarımızın yaralarını güzelce sarmaları ve onları mutlu etmeleri için lojistik destek sağladık. Ayrıca tarınlarımızı tekrar yeşertmek için bir olmanın ve birlikte yol almanın gücüne ve bu birliğe çok inanıyoruz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar