Tüm Zamanlarda Satış Rekorları Kıran Telefonlar

tum-zamanlarda-satis-rekorlari-kiran-telefonlar

Paylaşmayı unutmayın.

Tüm Zamanlarda Satış Rekorları Kıran Telefonlar – Teknolojinin ilerlemesiyle büyük değişimlere uğrayan telefonlar, artık günlük hayatımızın parçası haline geldi. Günlük hayatımızda ihtiyaç haline gelen telefonların doğal olarak satış rakamlarında artış gerçekleşti. Telefon üreticileri pazardaki paylarını büyütmek için uyguladıkları stratejilerle birlikte milyonlarca insan her yıl yeni telefon sahibi oluyor.

Telefonun sık kullanıldığı bu devirde her yıl milyonlarca telefon, kullanıcı ile buluşmakta. Geçmişten bugüne satış rakamlarını alt üst etmiş olan telefonlar, üretici firmalarına büyük paralar kazandırmasıyla birlikte insanların vazgeçilmez bir eşyası oldu. Bazıları benzersiz tasarımlarıyla yüksek satış rakamlarına ulaşırken, bazıları ise uygun fiyat etiketi ile insanların tercihi haline geldi. Bizde size tüm zamanların satış rekorları kıran telefonlarını derledik.   

Tüm Zamanlarda Satış Rekorları Kıran Telefonlar

Nokia 1100

tum-zamanlarda-satis-rekorlari-kiran-telefonlar
@pixabay

2003 yılında kullanıcılar ile buluşan Nokia 1100, 250 milyondan fazla satılarak dünya çapında en çok satılan telefonlardan biri. Nokia firmasının adını fazlasıyla duyuran Nokia 1100, günümüzde üretilen telefonların özelliklerine sahip olmasa da en çok satılan telefonlar arasında zirvede bulunuyor.

iPhone 6 ve 6 Plus  

@pixabay

2014 yılında raflarda yer alan iPhone 6 ve 6 plus, 100 milyon adetten fazla satıldığı biliniyor. Apple’ın en çok satış yaptığı ürünlerden biri olan iPhone 6 ve 6 plus, özellikleriyle ile büyük ilgi topladı.

Nokia 3310

@nokia

2000’li yılların en çok kullanılan telefonlardan biri olan Nokia 3310, 126 milyondan fazla satış rakamına ulaşarak inanılmaz bir başarıya imza attı. Özellikle Türkiye’de fazlasıyla tercih edilen bir telefon olan Nokia 3310, içerisinde bulundurduğu oyunlar ile dönemine damga vurdu.

iPhone 5

tum-zamanlarda-satis-rekorlari-kiran-telefonlar
@pixabay

2012 yılında satışa sunulan iPhone 5, 70 milyon adet satarak büyük bir başarı elde etti. İlk iPhone modelinden 5 yıl sonra çıkan iPhone 5, her ne kadar fiyatı kabarık olsa da döneminin en çok tercih edilen telefonu oldu.

Samsung E1100

tum-zamanlarda-satis-rekorlari-kiran-telefonlar
@samsung

2009 yılında insanlarla buluşan Samsung E1100, toplamda 150 milyon adet sattı. Samsung’un adını büyük ölçüde duyuran telefonlardan biri oldu.

Samsung Galaxy S4

@pixabay

2013 yılında satışa sunulan Galaxy S4 80 milyon adet satılarak, o yıl Samsung’un kendi rekorunu kırmış oldu. Döneminin en iyi telefonları arasında yer alan Galaxy S4, ayrıca tüketiciyi özellikleriyle büyülüyordu.

iPhone 4S

@pixabay

Günümüzde oldukça popüler olan Siri, ilk olarak iPhone 4S’de kullanıcılar ile buluştu. 2011’de piyasaya sürülen iPhone 4S, 60 milyondan fazla satılarak satış rekorları kıran telefonlardan biri oldu.

Nokia 3210

@pngwing

1999 yılında piyasaya sürülen Nokia 3210, 160 milyon adetin üzerindeki satış rekoruyla döneminin yıldızı haline geldi. Antenli telefonlardan, antensiz telefonlara geçişte ilklerden olan Nokia 3210, çoğu kişinin ilk telefonu oldu.

Nokia 1200

tum-zamanlarda-satis-rekorlari-kiran-telefonlar
@nokia

Nokia’nın pil ömrünü arttırdığı ilk telefonlardan biri olan Nokia 1200, 160 milyon adet satıldı. 2007 yılında insanlarla buluşan Nokia 1200, uzun pil ömrü ile büyük başarı yakaladı.

Nokia 6600

tum-zamanlarda-satis-rekorlari-kiran-telefonlar
@pinterest

2003 yılında piyasaya çıkan Nokia 6600, 150 milyonun üzerinde satılarak rekor kırdı. Döneminin vazgeçilmez telefonlarından olan Nokia 6600, herkesin tercih ettiği bir telefon oldu. Fiyatı bir hayli yüksek olmasına rağmen milyonlarca kişi satın aldı.

Satış rakamlarını zorlayan bu telefonların milyonlarca satmasında ki sebeplerden bir tanesi de, dönemlerine göre yüksek özelliklere sahip olmasıdır. Günümüz teknolojisinin hızına yetişemeyen firmalardan biri olan Nokia, tüm zamanların satış rekorları kıran telefonlarının çoğunun üreticisi.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar