Telifsiz Fotoğraf ve Video Bulabilmek İçin 3 Alternatif Site!

telifsiz-fotograf-ve-video-bulabilmek-icin-3-alternatif-site!

Paylaşmayı unutmayın.

Telifsiz Fotoğraf ve Video Bulabilmek İçin 3 Alternatif Site! – Sosyal medya üzerinde telifsiz fotoğraf ve video kullanmak oldukça önemli olmaktadır. Özellikle kendi sayfasını açmış ve büyütmek isteyen kişiler genel olarak bu kategorideki içerik görsel ve videolarına yönelmektedir. Peki İnternet’ten indirdiğim herhangi bir fotoğraf veya videoyu kullansam ne olur ki denilecek olursa da bunun yasal olmadığı ve çeşitli telif durumlarının yaşanabileceği söylenebilmektedir. Bunun için telifsiz ürünler kullanmaya özen göstermek gerekmektedir.

Telifsiz Fotoğraf ve Video Bulabilmek İçin 3 Alternatif Site!

Pixabay

telifsiz-fotograf-ve-video-bulabilmek-icin-3-alternatif-site!
@onedio.com

Pixabay sadece telifsiz fotoğraf ile kalmayarak telifsiz video hizmeti de sunmaktadır. Bunların yanında illüstrasyon ve vektör içerikleri arayan kişiler de bu siteden yararlanabilmektedir. Herhangi bir kayıt işlemi gerçekleştirmeden bu içerikleri indirmek söz konusu olabilmektedir. Türkçe desteği de bulunan site içerisinde herhangi bir görseli seçtikten sonra boyutlandırma da yapılabilmektedir. İstenen boyutlarda dosya indirimi gerçekleştirilebilmektedir.

Pexels

telifsiz-fotograf-ve-video-bulabilmek-icin-3-alternatif-site!
@10layn.com

Telifsiz görseller için bir diğer seçenek olan Pexels de kendi içerisinde fotoğraf ve video imkanları sunmaktadır. Türkçe dil desteği de bulunan siteden istenen her dosya kolaylıkla indirilebilmektedir. Arama çubuğundan yapılan aramalar sonucunda en yakın fotoğrafları yan yana sıralamaktadır. Daha sonrasında ise istenen herhangi bir içerik farklı boyutlarda indirilebilmektedir. Bunun yanında Pexels İstock için de %20 indirim kodu vermektedir. İsteyen kişiler bu kodu kullanarak da ücretli fotoğraflara sahip olabilmektedir.

Stocksnap

@boredjumbo.com

Stocksnap de telifsiz fotoğraf arayan kişiler için önemli bir kaynak oluşturmaktadır. Özellikle aktif bir şekilde güncellenen kategori ve listeleri sayesinde farklı görsellere ulaşmak da söz konusu olmaktadır. Site üzerinden seçilen görsellerin indirme işlemleri de tek tıkla gerçekleştirilebilmektedir. Fakat site maalesef ki Türkçe değildir. Dil desteğinin olmaması ise sitede herhangi bir problem yaşatmamaktadır. Direkt görsele tıkladıktan sonra indirme işlemi başlatılabilmektedir.

Genel olarak bu şekilde telifsiz görseller hizmeti sunan sitelerin temel amacı ücretli hizmetlere yönlendirmek olsa da bahsettiğimiz siteler öyle değildir. Son derece kaliteli ve İnternet içeriklerinde kullanılabilecek düzeyde yeni nesil görseller mevcuttur. Birçok kişinin bilmediği ve farklı görsellerin bulunduğu bu sitelerden faydalanabilirsiniz. Oldukça zengin bir görsel kaynağına sahip olması ile bu siteler uzun bir süre sizi idare edecektir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar