Tek Üyelik ile Sınırsız Deneyim: SporCard

SporCard

Paylaşmayı unutmayın.

Sağlıklı ve uzun bir ömür ararken hayat telaşı içinde belki de en çok kendimizi ihmal ediyoruz. Daha sağlıklı yaşamayı, daha fit görünmeyi ve her şeyden önce kendini iyi hissetmek isteyenleri buraya alalım. Çünkü bugün size SporCard’ı tanıtmak istiyoruz. Sporcard, spor yapmak için üreteceğiniz bahaneleri azaltmak için var. Nasıl mı?

SporCard

SporCard Nedir?

SporCard, Dikey Vitamin Kozmetik ve Gıda Takviyeleri A.Ş.’nin bünyesinde, 2012 yılında hayata geçen en esnek ve yenilikçi spor platformudur. Sadece tek bir üyelikle iletişim ağı içerisinde yer alan bütün spor merkezlerinde, istenilen aktiviteye sınırsız katılma imkânı sunuyor. Sporun odakta olduğu bir yaşam tarzını hedefleyen SporCard, sahip olduğu uzmanlık, bilgi ve iş birliği ağını sporseverlere en mükemmel hizmeti sunmak adına büyütmeye devam ediyor.

SporCard

Herhangi bir spor salonuna kayıt olduğunuzda beğenmeyebilirsiniz ya da sırf fiyatı için evinizden çok uzak bir merkeze gitme durumunda kalabilirsiniz. 1 aylık deneme imkanı sunmayan birçok salon varken nereye, nasıl güveneyim diyebilirsiniz. Tüm bu sorunları çözeceğine inandığımız SporCard nasıl imkanlar sunuyor, gelin birlikte inceleyelim!

Nasıl Çalışıyor?

SporCard üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra sistemde kayıtlı olan spor salonlarından dilediğinize check-in yapıp salona giriş yapabiliyorsunuz.

  • Tek üyelikle 250+ spor salonu
  • Taahhütsüz ve aylık üyelik esnekliği
  • Tüm salonlara sınırsız giriş özgürlüğü
  • Dilediğinde iptal, dilediğinde bir sonraki ayı dondurma hakkı

gibi fırsatlardan faydalanıp spor yapmanın eşsiz ayrıcalığını hissedebiliyorsunuz.

İki Ayrı Üyelik

SpordCard, içerisinde 2 ayrı üyelik tipi barındırıyor. Premium ve klasik üyelik farkı ise sadece fiyatı ve salonları. 250’den fazla spor salonu ile anlaşması bulunan SporCard, tercihlerinize göre uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

SporCard

Spor salonları ve SporCard hakkında daha fazla bilgi almak için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmadan biz tanıştık ve çok sevdik. Deneyimlerimize yenilerini eklemek adına Adgager paneli içine sizler içinde bir fırsat ekledik. Bu ayrıcalık deneyimlemeye değer diyorsanız. Haydi panele ! 🙂

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar