Table On the Earth ile Pandemi Dönemi

table-on-the-earth-ile-pandemi-donemi

Paylaşmayı unutmayın.

Table On the Earth ile Pandemi Dönemi – Değişimin ve dönüşümün başrolde olduğu pandemi döneminde hayatımızın bir çok alanı farklılıklar göstermeye devam ediyor. Toplumların tüketici rolünün fazlalaşması üzerine ekolojik sistem belki de bize mesaj veriyor olabilir mi? Bilmiyoruz elbette, ancak insanlığın artık üretken rolünü faliyete geçirerek pandemi sürecinde doğaya karşı olumlu dönüşler yapmamız gerektiği ap açık ortada. İşte bu nokta da ise sizlere

The One the Earth ekibinin dikkat çeken ve yeni bir akımın başlangıcına eşlik ediyoruz. Tüketici toplum olgusunu bir an önce üzerimizden atmamız ve acilen silkelenmemize bire bir destek veriyorlar. Nasıl mı?

table-on-the-earth-ile-pandemi-donemi

Table On the Earth ile Pandemi Dönemi

Table One the Earth ekibi evlerinize konuk oluyor ve evinizde bulunan malzemeleriniz ile sizlere yemek tarifleri sunuyor. Farklı damak tadlarını keşfetmenize yardımcı olmanın yanı sıra tüketimi esnasında sizleri en faydalı şekilde yararlı kılmaya teşvik etmektedir. Birçok restoran kültüründen farklı bir yaklaşım sergileyerek mutfağınıza misafir olmakta ustalığı elden bırakmıyor. Hem lezzetli tarifler, hem de olabildiğince faydalı tüketime ev sahipliği yapmaktan çekinmemesini vizyon ve misyonuna bir kere daha değer katmakta olduğunu gösteriyor.

Son zamanlarda Gıda Kurtarma Derneği ile konuyu ele almış olduğu gıda atıklarını önlenmesi ve gıda takviyelerindeki sağlıklı ve bir o kadar da güvenli tüketimin öncülüğünde bulunarak, farkındalık yaratmaktan kaçınmamakta olduğu gözler önünde olan bu gıda bankasını birçoğumuz reklam aracılıklarıyla duymuş olabiliriz. Tüketimin ve gıdanın güvenlik duvarı olarak yola çıkan ve Türkiye’de birçok coğrafi bölgede faliyet gösteren Gıda Kurtarma Derneğinden de söz etmeden geçemiyoruz. Projeleri ve reklam içerikleriyle dikkatleri üzerine çeken israfın kısıtlamanın daha farklı rollerini hayata geçirmeye çalışan koca yürekli ekibide kutluyoruz.

Pandemi sürecinde ailelerin mutfağına fayda sağlama yolunda dokunuşları bulunan The On the Earth; bizleri değişimin ve dönüşümün farkındalığına davet ediyor. Tüketici toplumlara bir nevi olumlu çağrılar ile evlerinize konuk oluyor.

table-on-the-earth-ile-pandemi-donemi

Hayatımızın bir çok noktasında yeni akımlara veyahutta değişimlere açık olmamız gerektiği gibi bu durumları benimseyerek daha güvenli hale getirmek için duyarlı olmaya çağıran bir çok etkeni pandemi sürecinde yaşıyor olduğumuz bir gerçek. Bizlerin; verimli olacak tercihlere, bağlantılara ve bilince ihtiyacımız olduğu aşikar. İnsanoğlunu olumsuz yönde etkisi altına alan çokta zor süreçler yaşanmıştır, bu süreci en hafif atlatmamıza yardımcı olan faliyetlere açık olmaya davetkar olan kurum ve kuruluşları insanlık için zorlu mücadelenin verildiği süreçlere bilinçli yaklaşımlarda bulunarak öne çıkmaları ve bizlere olumlu etkilerde bulunmaları etkileyici olduğu kadar önemli noktalarda da toplumun devamlılığı için birlikte hareket etmeye duyarlı kılmaktadır.

Table one the Earth bu durumu bizlere hatırlatıyor. Farklı bir projeyi konuk etmeye sağlıklı ve tüketimi doğru taktikleri uygulayarak gerçekleştirmenize olanak sağlayan bu aileye sizlerde. https://instagram.com/tableontheearth?igshid=16h2r6lu4coqc instagram sayfalsından ulaşabilir ve pandemi sürecini evlerinizden daha olumlu yönde ilerletebilirsiniz.

Umuyoruz ki, daha üretken yarınların mutfağı için tencerelerden gelen o lezziz kokular siz güzel okuyucularımızın evindendir. Unutmayalım ki ne kadar tasarruf ederisek yarınlar o kadar güzelleşecektir. Evde kaldığınız için teşşekkür ederiz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar