StalkMe! Türkiye’nin İlk Kişisel Marka Ajansı

Paylaşmayı unutmayın.

-StalkMe! Türkiye’nin İlk Kişisel Marka Ajansı Yakın geçmişte Türkiye’nin sayılı global ajanslarından biri olan ”altı Altavia Dekatlon” Ajansı’nın iletişim direktörlüğü pozisyonundan ayrılan Billur Ertuğrul, yeni bir girişime imza attı. Ertuğrul, Altavia Dekatlon’dan ayrıldıktan sonra Türkiye’de bir ilke imza atarak, kişisel marka ajansı StalkMe! Ajansı’nın kurulumunu gerçekleştirdi. 

Billur Ertuğrul, Türkiye’nin en büyük reklam projelerinde sağladığı liderlik ve marka stratejileri üzerinde çalışmış bir kişi olarak tanınıyor. Bu bağlamda Ertuğrul, geçtiğimiz yıl kişisel marka danışmanlığı yönünde çalışmalar yapmaya başlamıştı. Bilhassa girişimciler ve üst düzey yöneticiler tarafından gerçekleştirilen talepleri değerlendiren Ertuğrul, kendi ajans yapısını büyüterek, ürünler yerine kişileri marka haline getirmeyi amaçlayan StalkMe! Ajansı’nın kurulumunu sağladı. 

egirişim

StalkMe! Neler Yapıyor?

StalkMe!, bireysel anlamda markalaşma üzerinde çalışmalar gerçekleştirmek ile birlikte aynı zamanda farklı çalışmalara da imza atıyor. Bireysel çalışmalar dışında şirket çalışanları içerisinde kişisel marka gücüne sahip kişiler için farklı eğitim çalışmaları, çalışma alanları ve seminerler düzenliyor. 

Ertuğrul kendi ifadesi ile birlikte üreten her insanın markası açısından çalışması gerektiğine inanıyor. Bu nedenle ajansın da bu misyona sahip olabilmesi için önemli bir etki yatırımı olarak Kişisel Marka Okulu projesini başlattı. Proje geçtiğimiz ay içerik platformunu yayına alırken, Mayıs ayında ise sektör profesyonelleri ile birlikte online eğitim çalışmaları başlayacak.

marketingTurkiye

Kişisel Marka Oluşturmak Zorunlu Bir İstikamet

Ajansın kurucusu Billur Ertuğrul kişisel misyonunun insanların akılda kalıcı olmasını sağlamak olduğunu ve bu çerçevede, yetenek sahipleri, meslek sahipleri, iş adamları ve girişimcilerin bulunduğunu ifade ediyor. Ajansın iş dünyasındaki varlık gösteren kişileri bir mıknatısa dönüştürmeye çalıştığını ve hedefin daha fazla kişisel marka varlığı oluşturmaya çalışmak olduğunu belirtiyor. 

Ertuğrul, özellikle istatistiklere, yeni dünyanın ihtiyaçlarına, rekabete ve dijital dünyaya baktığında kişisel marka yaratmanın zorunlu bir istikamet olduğunu ifade ederken, bu konuda da StalkMe! sayesinde bu kapsamda çalışmalar gerçekleştirdiğini ekliyor. Bu bağlamda ajansın insanlar için markalaşma çalışmaları yaptığını ve Kişisel Marka Okulu’nun da kendi başına bunu gerçekleştirmek isteyen kişiler için alanında uzman isimler ile farkındalık yarattığını belirtiyor. 

Weberrazi

StalkMe! İle Hedef Uluslararası Bir Yapı

Dijital danışman, girişimci ve yatırımcı kimliği ile bilinen Samet Ensar Sarı tarafından da StalkMe! ajansına ortaklık sağlandı. Samet Ensar Sarı, ajansta yönetici pozisyonunda farklı sorumluluklar üstlenecek. Özellikle iletişim ve pazarlama alanında çok büyük deneyimlere sahip olması ile birlikte kişisel markalama açısından da ajansın uluslararası bir yapıya dönüşmesini hedeflediğini ifade ediyor. Samet Ensar Sarı bu kapsamda, ajansın şimdiden Amerika ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden talepler aldığını ve bu konuda çözümler ürettiklerini özellikle belirtiyor.  

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar