Sosyopix’ten Yepyeni Bir Ürün: Yapışan Kare Çerçeve

Paylaşmayı unutmayın.

Fotoğraflarımızın en yakın arkadaşı Sosyopix’ten yepyeni bir ürün daha: Yapışan Kare Çerçeve

Yapışan kare çerçeve son derece kullanışlı olarak dizayn edilmiş ve kullanıcılarına kolaylık sağlaması adına düzenlenmiştir. Ürünün beyaz ve siyah olarak iki seçeneği vardır. Tamamen isteğe bağlı olarak tercih edilen renk modellerinde herhangi bir farklılık yoktur. Sadece kenarlar üzerindeki renk paleti değişmektedir. Bunun yanında istenilen her yüzeye yapıştırılabildiği için de son derece kullanışlı olmaktadır. Arkasında bulunan çift taraflı bant sayesinde yüzeye yapışma sıkıntısı ortadan kalkmaktadır. Böylelikle duvara çivi çakarak zarar vermeden çift taraflı bant ile birlikte çerçeveyi kullanılabilmektedir. Yapışan kare çerçeve tasarım açısından da her odaya ve ortama uyum sağlayacak şekilde üretilmiştir.

Sosyopix

Yapışan kare çerçeve içerisine 20×20 boyutlarında olan her fotoğrafı kolaylıkla alabiliyor. Fotoğraflarda bulunan siyah ve beyaz tonları sayesinde neredeyse her fotoğrafa uyum sağlayabiliyor. Son dönemlerin en çok tercih edilen fotoğraf çerçevesi olarak sen de istediğin renkte Sosyopix yapışan kare çerçeveyi seç. Fotoğrafların en iyi şekilde duvarında yer alsın.

Ne Amaçla Alınabilir?

Ürünü tercih edecek olan kişiler doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer günü, anneler günü ve babalar günü için kullanabilirler. Güzel bir hediye amaçlı alınıp içerisine istenen fotoğraflar rahatlıkla yerleştirilebilir. Sevdiklerinizi bu hoş çerçeve sayesinde mutlu edebilirsiniz.

Yeni evlenen çiftler de fotoğraflarını kaliteli bir şekilde duvara asmak ve şık bir görünüm sağlamak amacıyla yapışan kare çerçeveyi tercih edebilirler. Bir fotoğraf çerçevesi için gayet yeterli büyüklükte olan yapışan kare çerçeve salon, oturma odası ve yatak odası gibi ortamlarda son derece güzel bir görünüm sağlayabiliyor. Bütün fotoğrafları ayrı çerçevelere koyarak çerçevelerden de farklı tasarımlar ortaya çıkarılabiliyor. Tamamen hayal gücüne bağlı olarak yeni bir görünüm de oluşturulabilir.

Kare Çerçeve

Seçili Ürünlerde Avantajlı Fiyatlar

Sosyopix olarak sonbahar kampanyası geçtiğimiz günlerde aktif oldu. Kampanya kapsamında seçili konu ürünlerinde tam %25 fiyat indirimi olacak. İndirimin sayesinde çeşitli ürünleri çok daha ucuza getirme imkânı bulunuyor. Sonbahar kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin 30 Eylül saat 23.59’a kadar vakti bulunuyor.

Sadece Sosyopix üyelerine özel olan bu kampanya fırsatından faydalanmak ve anılarınıza dokunmak için tıklayınız.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar