Sıra Beklemeden Yemek Yemek İçin Yeni Bir Uygulama: JokerMenu

Paylaşmayı unutmayın.

Online yemek sipariş uygulamaları sağladığı büyük kolaylık ve sahip olduğu büyük potansiyel ile günümüzdeki yerini iyice sağlamlaştırmaya başladı. İyi fikirler köşemizde bugün sizlere teknolojinin hızla ilerlemesiyle hayatımıza yemek yeme konusunda farklı boyut kazandıran bir yemek&sipariş uygulamasından bahsedeceğiz: JokerMenu

JokerMenu Ne Yapıyor?

Kısaca anlatalım;

Aslında sipariş vereceksiniz, gittiğiniz yerde yemek yiyeceksiniz ve vaktiniz kısıtlı. Sipariş verirken, ödeme yaparken en önemlisi de yemek hazırlanırken çok fazla bekliyorsunuz bu da sizin vaktinizi kaybetmenize neden oluyor. JokerMenu: Tüm bu beklemeleri sona erdiriyor! Adrese sipariş veya klasik rezervasyon modeli yerine dışarıda yemek yemek ve anlık hareket etmek isteyen; vakti kısıtlı olan ya da restoranda sıra beklemek istemeyen herkesi hedefliyor.

Vakit Nakittir!

Uygulamanın kolay sipariş, indirimli yemek yeme imkanlarının haricinde ana fikri “zamandan tasarruf” etmek. Zaman açısından tasarruf etmek isteyen kullanıcıları kendine çekiyor.

Sipariş ve Ödeme Bir Arada

Android ve İOS uygulamalarıyla hizmet veren JokerMenu’den sipariş verdikten sonra kredi kartı, BKM Express veya Ticket, Multinet gibi yemek kartlarıyla ödeme yapılabiliyor.

Neden JokerMenu?

  • Zaman Kazandırır: Değerli zamanınızı daha verimli kullanmanızı sağlar.
  • Karar Vermeni Kolaylaştırır: “Bugün ne yesem?” dediğinde olduğun yerden birçok sıra dışı mekan ve menülerine ulaşmanı sağlar.
  • Ayrıcalıklı Kılar: Siparişinizi ayrıcalıklı bir şekilde sıra bekletmeden zaman kaybetmeden vermenizi sağlar.
  • Sıra dışı Fırsatlar Sunar: Sunduğu sıra dışı indirim ve fırsatlar ile daha avantajlı bir şekilde sipariş vermenize imkan tanır.

 

8 Özellik ile JokerMenu Avantajları

1. Sıra Dışı Mekanları Keşfet

Bulunduğunuz bölgede hangi mekanlardan sıra beklemeden, zaman kaybetmeden sipariş verebileceğinize bakarken aynı zamanda yeni mekanlar ve lezzetler keşfetmenize yardımcı olur.

2. Hızlı Sipariş Verme

Uygulama içerisinde yer alan sıra dışı restoran menüleriyle, garsonlarla iletişime girmeden kolayca lezzet tercihinizi yapabilmenizi sağlar.

3. Mobil Ödeme Kolaylığı

Online kredi kartı, BKM Express ve restoranda yemek kartlarıyla kolay ve güvenilir ödeme imkanları sunar.

4. Anlık Sipariş Takibi

Verilen siparişlerin durumunu mobil uygulama üzerinden takip etme ve aynı zamanda sms ile bilgilendirme seçenekleri sunar.

5. Sipariş Puanlama

Uygulamadan daha iyi verim alabilmek için siparişlerinizi puanlayarak Joker Menü ile “sıra dışı” deneyiminizi paylaşmanızı sağlar.

6. Joker Puan ile Liderlik Sıralaması

Haftalık siparişlerine göre kazanılan puanlarla her pazartesi kullanıcıların kendi aralarındaki sıralamaları yenilenir. Sıralamada zirveye oturan kişiye Joker Menü çeşitli kampanyalar sunar.

7. Tekrar Sipariş Verme Kolaylığı

Önceki siparişlerinizi yinelemek istediğinizde tek tuşla sipariş verme kolaylığı sunar.

8. Canlı Destek Hattı

Uygulama ve siparişlerle ilgili her türlü soruya cevap alınabilecek 7/24 aktif online canlı destek hizmetiyle kullanıcılarının her anında yanında olmayı hedefler.

Biraz daha fazla zaman!

Bizim ihtiyacımız olan şey gerçekten de biraz daha fazla zaman! JokerMenu, bize bu zamanı kazandıran harika bir uygulama olacak gibi görünüyor.

Ne dersiniz? Bizce denemeye değer…

JokerMenu’nun Gagerlar’a sunduğu fırsatlarından faydalanmak için tıklayınız!

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar