RPZ 19’ İçin Geri Sayım Başladı!

Paylaşmayı unutmayın.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü’nün gelenekselleşen ve en çok ses getiren organizasyonlarından biri olan Reklam ve Pazarlama Zirvesi (RPZ)başlıyor!  Bu sene sekizincisinin düzenleneceği bu zirvede, iş dünyasının ses getiren dev şirketlerinden gelecek olan üst düzey pazarlama yöneticileri ve reklamcılık sektöründe yaratıcılığı ile ön plana çıkmış ödüllü isimler yer alacak.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerin reklam ve pazarlama dünyasının kapılarını aralayacağı RPZ ’nin bu seneki teması farkındalık. Yeni nesil pazarlama trendleri, reklamcılık ve pazarlama alanlarında dijitallik, teknoloji, sosyal medya kullanımı ve farkında olmanın önemi gibi konuların konuşulacağı Reklam ve Pazarlama Zirvesi’19, “Change Your Vision!” sloganıyla 13 Mart 2019’da Grand Pera’da katılımcılarını ağırlayacak. Şimdi gelin bu zirvenin ayrıntılarına beraber bakalım!

Reklam ve Pazarlama Zirvesi nedir?

Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen Reklam ve Pazarlama Zirvesi (RPZ), ilk kez 2012’de İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir. 2013 yılından beri iş dünyasının havasını solumak amacıyla kampüs dışında gerçekleştirilen bu zirvede, reklamcılık sektörünün perde arkası, firmaların pazarlama stratejileri, yeni nesil pazarlama trendleri gibi konular, alanında uzman kişiler tarafından ele alınıyor. Her sene yaklaşık 24 farklı üniversiteden öğrenciyi ağırlayan RPZ, tüm üniversite öğrencilerinin reklam ve pazarlama alanlarında kendilerini geliştirmesine yardımcı olma amacı taşıyor.

Reklam ve Pazarlama Zirvesi 19 bu sene, “Change Your Vision!” sloganıyla 13 Mart 2019 Çarşamba günü, saat 09:30’da başlayacak. Grand Pera’da düzenlenecek bu etkinlikte alanında uzman birçok isim yer alacak. Yaklaşık 1500 kişinin katılımının beklendiği RPZ ’de, sadece konuşmalar ve paneller olmayacak. Reklam ve pazarlama workshopları, çeşitli markaların ürün tanıtımları, network alanları da bu zirvenin programları arasında yer alacak. Birçok ünlü firmanın sponsorluğunda gerçekleşen zirvede aynı zamanda oyunlar ve yarışmalar da fuaye alanında katılımcıları bekliyor olacak.

Ve tabiki katılımcılar, etkinliğin sonunda Reklam ve Pazarlama Zirvesi 19 Katılım Sertifikası almaya hak kazanacaklar.

RPZ ’de sizi kimler bekliyor?

RPZ 19

İş dünyasının ünlü isimleri, alanında uzman konuşmacılar, başarılı girişimciler ve daha niceleri sizi bu zirvede bekliyor olacaklar. 

İşte Reklam ve Pazarlama Zirvesi’nin bu yılki konuşmacıları:

  • Barış SÖNMEZ – Yemeksepeti Pazarlama Direktörü
  • Cem AKAR – Titrifikir Kurucusu
  • Burcu KAYIMTU  – TBWA İstanbul CEO
  • Serim YILDIRIM – Anadolu Efes Türkiye Pazarlama Direktörü
  • Melda BARKIN – McCann CEO
  • Umut KURTTAŞ – P&G eBusiness Pazarlama Müdürü
  • Kevin WANG –  Honor Türkiye CEO
  • Hikmet ŞIRLAK – Kapalıçarşı Esnafı
  • Burçin Alev EKŞİ – Nescafe Pazarlama Direktörü
  • Can FAGA – Publicis İstanbul Yönetici Yaratıcı Direktör

Tabii ki sadece bu kadar değil. Couple Smiths, Anehoş, Boho and Soul Makrome, Kecekecee, Mandala Akademi gibi birçok ismin gerçekleştireceği birbirinden eğlenceli workshoplar da fuaye alanında sizi bekliyor olacak.

Bu zirve için siz de yerinizi şimdiden ayırın. Biletler biletino.com‘da ! 


Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar