Risk Alma, Büyük Oyna: Sanalborsam

Paylaşmayı unutmayın.

Borsaya meraklısınız; fakat maddi riskler almaktan korkuyorsunuz diyelim. Ne yapardınız? Eğer üniversite öğrencisi iseniz ve borsa deneyimi yaşamak istiyorsanız gelin, bugün sizlere harika bir yarışmadan bahsedeceğiz: Sanalborsam.

Sanalborsam Nedir?

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından 18 Şubat – 15 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk sanal borsa yarışması olarak karşımıza çıkıyor. Amacı Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerinin risk almadan maddi kaygılardan uzak bir şekilde borsa deneyimi kazanmasını sağlamak olan yarışma, borsa deneyimi yaşamanız için hem eğlenceli hem de ideal bir yol sunuyor.

Peki nasıl oluyor?

Tüm katılımcılarına 100.000 TL sanal parayı işlem piyasalarında değerlendirip Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversite öğrencileriyle deneyimlerini ve bilgilerini yarıştıracak eğlenceli bir yol izliyor.

Geçmiş deneyimlerden yola çıkalım. Yarışma toplam 1 ay sürüyor ve yarışmanın öncesinde alanında uzman kişiler tarafından yarışmacılara borsa hakkında eğitimler veriliyor. Yarışma süresince katılımcılar kendilerine verilen 100 TL değerinde sanal parayı diledikleri gibi borsada değerlendirerek dereceye girmeye çalışıyorlar. Ve sonuç… Yarışma sonunda dereceye giren katılımcılara ve hafta birincilerine ödüller veriliyor.

Yarışma Kuralları

  • Bu uygulama tamamen sanaldır.
  • Sanal Borsa Yarışması 18 Şubat 2019, Pazartesi ile 15 Mart 2019, Cuma günleri arasında yapılacaktır.
  • Sanal Borsa Yarışması kapsamında her yarışmacıya 100.000 TL’lik sanal portföy atanacaktır.
  • Yarışmacının portföyünü değerlendirebileceği yatırım araçları Bist 100* hisse senetleri olacaktır.
  • Sanalborsam Yarışması başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm katılımcılara açıktır.
  • Sanal Borsa Yarışması üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen bir etkinlik olup, ödül kazanmak için öğrenci olma şartı aranacaktır. Bu koşulu taşımayan katılımcılar yarışma sonunda dereceye girseler bile hak iddia edemezler.

Ödüller Neler?

Geçmiş yıllarda düzenlenen Sanalborsam yarışmasında dereceye giren öğrencilere Iphone 7, Asus laptop, Work and Travel, Yurtdışı Dil Eğitimi, VİP maç bileti, online yabancı dil eğitim kursları, konser biletleri, ücretsiz yurt içi ve yurt dışı turlar, yurt dışı gönüllülük kampları, hediye çekleri gibi birçok ödüller verilmiştir.

Bu sene daha ilgi çekici ve daha farklı ödüllerle gerçekleşecek olan Sanalborsam yarışmasında siz de yerinizi almayı unutmayın!

Detaylı bilgi ve kayıt için, Sanalborsam sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar