Rengarenk Yumoş Ayıları Rumeli Caddesine Çıktı

rengarenk-yumos-ayilari-rumeli-caddesine-cikti

Paylaşmayı unutmayın.

Rengarenk Yumoş Ayıları Rumeli Caddesine Çıktı – Yumoş salgın sürecinde insanları bir araya getiren ve umut veren kampanya ile farklı bir çıkış yakaladı. Hayatlarını evinden sürdüren, bunun yanında çalışmak durumunda olan milyonlarca insana, şifa olacak bir girişimi topluma sundu.

Öncelikle çamaşır yumuşatıcısı ürünlerine sahip olan Yumoş’un sevimli ayıcıklarını herkes tanıyordur. Bu ayıcıkları, spesifik olarak markanın yumuşatıcılarıyla beraber promosyon olarak raflarda görmek mümkün oluyordu. Bununla birlikte yumuşatıcılara sahip olan marka, yumuşatıcılarının yanına çamaşır deterjanı da eklediğini duyurmuştu. Yumoş , deterjan kampanyasını bu yaratıcı ve dikkat çekici Yumoş ayıcıklarıyla daha da ön plana çıkardı.

Rengarenk Yumoş Ayıları Rumeli Caddesine Çıktı

89 Yumoş Ayısı Apartmanı Süslüyor

Nişantaşı’nda Rumeli Caddesi üzerinde bir binanın dışına yerleştirilen renkli Yumoş ayılar tüm binayı sarıyor. Çamaşır yumuşatıcılarıyla bildiğimiz Yumoş, Ocak ayında ilk defa çamaşır deterjanı ürününü de müşterilere sundu. Böylelikle yumuşatıcı markası bu adımla da büyük bir değişim başlattığını duyuruyor.

Marka, binanın klasik mimarisine özgün bir soluk getirecek biçimde 89 adet renkli Yumoş ayıları yerleştirdi. Ayıcıkları görenler paylaşım ve yorumlarıyla bu kampanyanın duyulmasına yardımcı oldu. Yumoş ayılarının yanı sıra, sosyal medya kullanıcılarının tepkileri de gülümsetti. Bu yaratıcı girişim, bir-çok sanat performansını çağrıştırdı. Tek fark mimaride kullanılan bu ana materyalin yumuşacık Yumoş ayıları olmasıydı.

Bununla birlikte Rengarenk Yumoş Ayıları, enstalasyonun kapsayıcı gücüne dayanarak geniş kitlelere ulaştı, ulaşmaya devam ediyor. Ve Rumeli Caddesi’nde 12 Mart- 26 Mart tarihleri arasında Tinçel Apartmanı’na konuk oluyor. Yumoş ayıları şu sıralar bu apartmanın İstanbul’un en renkli apartmanı olmasını sağlıyor. Ve ‘’Yumoş Deterjan Çok İyi Çıktı” diye seslenerek markanın mottosunu tekrarlıyor.

rengarenk-yumos-ayilari-rumeli-caddesine-cikti

Bunun yanında enstalasyonu görme fırsatı bulamayanlar markanın story’lerinden de takip edebiliyor. Bu sayede sosyal medyada yoğun ilgi gören Yumoş ayıları, mizah sayfalarına da konu oluyor. Paylaşımlara bakıldığında toplumun her kesiminde reklamın nasıl yapılması gerektiğini bize, Yumoş’un gösterdiği de düşünülenler arasında.

Rengarenk Yumoş Ayıları – ‘Yumoş Deterjan Çok İyi Çıktı!’

Sonuç olarak bu slogan ile marka, deterjanını sundu. Ve böylelikle bu rengarenk sürpriz apartman,  toplumu pozitif biçimde etkilemeye devam ediyor.  Haliyle de yumuşacık ayılarla birlikte insanların da kalbi yumuşacık oluyor. Kısacası bu etkiyle beraber kampanya da güncel tutulmaya devam edilecek şekilde sürdürülüyor.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar