Renault, Annelerden Onay Alacak Gibi Görünüyor!

renault anneler günü

Paylaşmayı unutmayın.

Fransız reklamcı Jacques Seguela her ne kadar ünlü kitabını  “Anneme Reklamcı Olduğumu Söylemeyin, O Beni Bir Genelevde Piyanist Sanıyor” adıyla yazdıysa da bu yıl , hemen hemen tüm markalar Anneler Günü kampanyalarına biriciklerimizi dahil etmiş durumdaydılar.

Geçtiğimiz hafta başından itibaren  ekranlarda ve sosyal medyada, bankadan akaryakıta, iletişimden beyaz eşyaya birçok farklı sektör annelerimizi reklamlarının başrollerine taşıdı. Tam duygusal müzikler ve anlamlı mesajlar eşliğinde “Mayıs’ın 2.Pazarı “nı yolcu edip gözümüzü “Haziran’ın 3.Pazarı”na” dikmiştik ki bir baktık Renault, sevgili annelerimizin nasıl otomotiv sektörüne ilham kaynağı olduğunu açıklayan harika görsellerle karşımıza çıktı.

Aslında Renault yeni modellerinin lansmanlarında “hayat kadar beklenmedik olsun” mottosundan yola çıksa da markanın, muhteşem görünen teknolojilerinde bir annenin bebeği için bekleyeceği güven ve kullanım kolaylığını hedeflediği ortaya çıktı.

Gelin birlikte “Her annenin yaşadığı o muhteşem anların hepsi burada. Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun!” başlığıyla sunulan o harikulade özelliklere birlikte göz atalım.

Başlıyoruz…

4Control Teknolojisi

@renaultturkiye

Öyle ya tek seçeneği emeklemek ya da sendeleyerek ilerlemek olsa da, manevra konusunda bir bebekten daha hızlı fikir ve yön değiştirebilecek bir örnek yok hayatta…

Geri Görüş Kamerası

@renaultturkiye

Bu evredeki bebeklerin niyetine açıklık getirebilir belki de… Her ne kadar görüntü biraz  ters olsa da o yaşlarda çok da önemsenmeyecek bir ayrıntı.

Çıkarılabilir Saklama Alanı

@renaultturkiye

Kim bilir belki de ihtiyacınız olmayanları depoluyorsunuzdur…

Şerit Takip sistemi

@renaultturkiye

Öyle ya annelerimizin bir ömür boyu hayat rotamız konusundaki hassasiyeti düşünülünce daha güvenilir bir modelleme bulmak zor.

yıkanabilir koltuklar

@renaultturkiye

Elbette bir anne için güvenlik önemlidir ancak hijyen çok daha hayatidir ve hiçbir şey sökülüp yıkanmadan yeterince temiz değildir.

Görüldüğü üzere Renault, böylelikle annelerin onayından pekala geçecek gibi görünüyor ancak; şimdiden sevgili babalarımızın hangi sektöre ne şekilde ilham vereceğini merakla bekliyoruz doğrusu… Çünkü çıta Anneler Gününde oldukça yükseğe taşındı bir kere…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar