Poison by Kıramer ile Birbirinden Şık Takılara Sahip Olun!

Paylaşmayı unutmayın.

Poison by Kıramer ile Birbirinden Şık Takılara Sahip Olun! – Kazandığınız GAG’lar ile en şık kıyafetlerinizi göz kamaştırıcı Poison by Kıramer takılar ile kombinlemek istemez misiniz? İsteriz dediğinizi duyar gibiyiz. O halde yapmanız gerekenler çok basit; birbirinden şık bu takılara GAG’larınızla nasıl sahip olabilirsiniz gelin anlatalım. Daha öncesinde, hemen gidip “poison by kıramer” ürünleri incelemek isterseniz, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

En Şık Ürünleri ile Poison by Kıramer Farkı

poison by kıramer

Poison by Kıramer, müşterileri için en kaliteli ürünleri sunmayı ilke edinmiş bir aksesuar markasıdır. Birbirinden şık ve eşsiz ürünlerden oluşan bir portföye sahip olan marka kişilerin kombinlerini göz kamaştırıcı aksesuarlar ile tamamlamasını sağlıyor. Özellikle Anneler Günü, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, Yılbaşı gibi özel günlerde çeşitli özel koleksiyonlar hazırlayarak müşterilerinin beğenisine sunan Poison by Kıramer, bu özelliği ile rakiplerinden ayrılıyor ve müşterilerini memnun ediyor. Nişantaşı ve Akmerkez’de perakende satış yerleri olan Poison by Kıramer’e kendi web sitesinden ulaşabilir ve şıklığa adım atabilirsiniz.

Trendlerin Trendi – CHAIN ME

Chain Me – Poison by Kıramer

Geçtiğimiz yıl her koleksiyonunda farklı bir hikaye sunan ve bu doğrultuda eşsiz ürünler tasarlayan Poison By Kıramer’in bu yıl hangi sürprizler ile müşterilerinin karşısına çıkacağı büyük bir merak konusu. Honey Bee, Call Me, You Are My Line, Fly Me, You Are My Heart, Chain Me, Sparkle, You are My Star, Bloom ve Poison for Eternity gibi şık koleksiyonlara sahip olan Poison by Kiramer’dan alışveriş yapmak ve göz kamaştırıcı bir şıklığa kavuşmak için Adgager panelinizden 1 GAG karşılığı %25 indirim kazanabilirsiniz.

Honey Bee- Poison by Kıramer

En Çok Satan – HONEY BEE

Herkes bilir ki hayatta en çalışkan ve başarılı olan iki canlıdan biri arılardır. Dönemin yeni trendi ilhamını doğadan aldı. Arı simgeli kolye, küpe, bileklik çok daha fazlasını Honey Bee koleksiyonunda sizlere sunuldu. Çıktığı ilk günden bu yana trendlerin başında yer alan koleksiyon da “arı kelepçe, ince kelepçe, halka küpe” hızla tükenmiş. Bir bakın isterseniz.

Ayrıca bu koleksiyonlara ek birçok farklı ürün ve yine koleksiyon sizleri bekliyor. Kendinize değer katmak isterseniz eğer, dış görünüşünüzde farklılıklar yaratmak, girdiğiniz ortamlarda kendinizden söz ettirmenizi sağlayacak takıları görmek için “Poison by Kırameri” sitesini ziyaret edin.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar