PlayStation Plus Haziran 2021 Oyunları

Paylaşmayı unutmayın.

PlayStation Plus Haziran 2021 Oyunları. PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları, konsol oyuncuları tarafından merakla bekleniyordu. Haziran ayında verilecek oyunlar resmi olarak gün yüzüne çıktı. Sony, kullanıcıların Haziran ayı içerisinde ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekleri oyunları resmi olarak duyurdu.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Haziran takviminde hangi oyunların yer alacağına dair haberler sızmıştı. Önceki aylarda verilen oyunları doğru sızdıran Areajugones, bu ayda oyunları isabetli bir şekilde sızdırmayı başardı. Ek olarak Sony tarafından yapılan açıklamayla birlikte PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak verilecek oyunlar resmiyet kazandı.

PlayStation Plus 2021 Haziran Oyunları Açıklandı!

Playstation Plus üyeliği bulunan kişiler, ismi açıklanan oyunları herhangi bir ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilecekler. Ancak 1 Haziran 2021’den itibaren Playstation Plus üyesi PS4 kullanıcıları; Star Wars: Squadrons ve Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown oyunlarına sahip olacak. Playstation Plus abonesi PS5 kullanıcılarına ise PS4 oyunlarına ek olarak Operation: Tango oyununu içeriyor.

PlayStation Plus Haziran 2021 Oyunları

Star Wars: Squadrons        

playstation-plus-haziran-2021-oyunlari
@wallpapercave

İlk olarak oyun listemize Squadrons, Galaktik İç Savaş’ın bitimine yakın bir dönemde geçen Star Wars ile başlıyoruz. Oyunun tek oyunculu modu, bir pilotun hikayesi üzerinden geçiyor. İmparatorluk mevcut düzeni korumak için mücadele ederken, Yeni Cumhuriyet ise özgürlük için savaşacak. Sizin yapacağınız şey ise galaksinin en iyileri arasında yer almak ve savaşa her iki tarafın bakış açılarından ortak olmak. Star Wars: Squadrons, son dönemde oyuncuların dikkatini çeken oyunlar arasında yer alıyor.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown

playstation-plus-haziran-2021-oyunlari
@wallpaperaccess

PS4 ücretsiz oyunlar arasında yer alan Ultimate Showdown, ana oyunun yenilenerek bir hali olarak karşımıza çıkmakt. Yeni oyunda görseller revize edilip aynı zamanda içerik hayli zenginleştirild. Hem oyunun hayranları hem de seriyle yeni tanışacak kişilerin dikkatini çekeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca oyun sadece Haziran ayı için değil, sonraki ayda da serviste yer alacak.

Operation: Tango

playstation-plus-haziran-2021-oyunlari
@epicgames

Son olarak listenin üçüncü oyunu ise Operation: Tango, PS5 kullanıcıları için özel olarak servise eklend. Oyunda ekip arkadaşınız ile birlikte, yüksek teknolojili bir dünyada maceraya atılacaksınız. Oyun içi görevlerin hayli zorlayıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Ek olarak oyunda Ajan ve Bilgisayar Korsanı olmak üzere iki farklı sınıftan seçeceğiniz karakter, farklı yeteneklere sahip olacak. Diğer yandan takım çalışmasının oyunda oldukça önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak takım içi iletişiminde hayli önemli olduğu oyunda, iki oyuncunun da mikrofona sahip olması gerekiyor.  

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar