Pilotluktan Seyahat Bloggerlığına

Paylaşmayı unutmayın.

Hepimizin gerçekleşmesini beklediği, uğruna savaştığı bazen de yorulduğu hayalleri vardır. Kimimiz peşinden giderken kimimiz ise alternatif yollar çizer. Madeleine de pilot olmak isterken Seyahat Bloggerı oldu ve neredeyse hayatı değişti.

pilot madeleine

@pilotmadeleine

Madeleine Schneider-Weiffenbach aslında lisanslı bir pilot fakat ruhsatını aldıktan sonra herhangi bir hava yolu firması ile anlaşmakta zorlandı. Bu yüzden uçuş ve seyahat sevgisini farklı bir kariyer yoluna yönlendirdi. Seyahat ettiği yerleri anbean paylaşan Madeleine, bu işi bloggerlığa döktü. Pilot Madeleine, Instagram’da mevcut 760.000 takipçiye sahip. Maceralarını paylaştığı için ise pilottan çok bir yolcu kimliğinde ve Madeleine bu durumdan oldukça memnun.

pilot madeleine

@pilotmadeleine

Almanya’nın Münih kentinde büyüyen Madeleine her zaman pilot olmanın hayalini kurmuştu. “Neredeyse 12 yaşımdan beri pilot olmak istiyorum. Pilotluk bizde aile mesleği.” şeklinde röportaj veren Madeleine henüz mesleğinden de vazgeçmiş değil.

pilot madeleine

@pilotmadeleine

“Başlangıçta sadece bir havacılık hesabı oldu daha sonra kişisel hayatım hakkında, fitness, yemek ve seyahat hakkında bilgiler vermeye başladım. Çok popüler oldu ki bir yıl sonra MBA yaptım.” diye ekliyor.

pilot madeleine

@pilotmadeleine

Şimdiye kadar kaç yere gittiğini sayamayan Madeleine, en keyif aldığı yer olarak Hawaii’yi gösteriyor. Gezmek haricinde hayatını sürdürmek istediği yeri de Hawaii olarak belirtiyor.

pilot madeleine

@pilotmadeleine

Seyahatlerine ise her zaman yalnız başına çıkmıyor. Sevgilisi Iqbal Gran kendisine eşlik ediyor. Instagram üzerinde çoğu kadını kıskandıracak fotoğrafları mevcut. Hem gezdikleri yerleri hem aşklarını binlerce insanla paylaşıyorlar.

pilot madeleine ve sevgilisi

@pilotmadeleine

“Uzun ve sağlıklı bir ilişki için birlikte seyahat etmek gerçekten işe yarıyor, özellikle birbirinizi sık görmüyorsanız.” diyor ve ekliyor “Ben insanları yakından tanımak için her zaman uzun bir yolculuğa çıkmayı tercih ederim.”

pilot madeleine

@pilotmadeleine

Kokpite Hakim Olmak

“Mesleğimi yapabilmeyi çok isterim ama böyle bir alternatif yol seçtiğim için de fazlasıyla şanslıyım.”

Bütün bu keyifli uğraşının ardından sonunda esas hayaline geri dönmek istediğini de belirtiyor

Aslında Madeleine için “pilotluk hayallerinden vazgeçti” diyemeyiz. Hayallerinin peşinde koşup medyada paylaşım yaparken sadece hayat ona alternatif bir yol sundu. Pilotluk yapmak isterken seyahat bloggerı oldu. Bu da mesleğinden çok da farklı bir yol değildi aslında.

Ne olursa olsun istediğimiz, keyif aldığımız uğraşların peşinden gitmemiz gerekli. Bizi hayat boyunca mutlu edecek şey tam da bu. Her hayal, gerçekleşeceği aydınlık günü bekler; vazgeçerseniz ise karanlığına gömülür.

Hayallerinizin sizi bulmasını beklemeyin, harekete geçin!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar