Paramparça Olan Kalbiniz Değil Jean’iniz Olsun!

Paylaşmayı unutmayın.

Koton Şimdi De Rakiplerini Teoman’la “Paramparça” Ediyor!

Bir reklamın en önemli unsurlarından biri reklam yüzüdür. Yeni reklam yüzünün Teoman olduğunu açıklayan Koton, tüketicileriyle Teoman’ın unutulmayan şarkılarından Paramparça ile iletişime geçmeyi tercih etti.

Yaptıkları Instagram paylaşımının bile 3 parçadan oluşması, mesajlarını ne kadar nazik işlediklerinin bir göstergesi olabilir.

“Şimdi Yırtık Jean Moda” sloganıyla karşımıza çıkan Koton, jean’lere yaptığı bu yakıştırma ile oldukça akılda kalıcı. “Paramparça” gibi olumsuz bir kelimeyi jean’lere bu derece başarılı bir şekilde adapte eden Koton’un, yeni çalışmasında reklam yüzü yine markanın gerisinde kalmış.

48 saniyelik etkileyici videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Kategori bazlı çalışmalar yapmayı tercih eden Koton, Fahriye Evcen ile olan işbirliğinde, ”Şimdi Siyah Jean Moda” sloganı ile siyah jean’leri aklımıza kazımıştı. Yeni reklam filminde de aynı çizgide yürüyen Koton, ”Paramparça” jean’leri ince bir mesaj ile tüketicilerine aktarıyor.

Fahriye Evcen ile yapılan ve geçmişten günümüze unutulmaya şarkılar arasında yer alan “Kara Sevda” şarkısı ile daha da güzelleşen “Şimdi Siyah Jean Moda” sloganlı reklamını bu vesile ile bir kez daha izleyelim.

Reklamlarında ürünlerinin fiyatlarını da belirten Koton, kalite ve uygun fiyat algısını yaratmayı başarıyor. Bundan sonra hangi kategori ile tüketici karşısına çıkacağı merak edilen Koton’un bu reklam serileri, jean’lerde devrim yaratıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar