Osevio.com: Online Çiçekçilikte Yeni Bir Soluk

Paylaşmayı unutmayın.

Hediye denilince sizin aklınıza ne geliyor bilemiyoruz ama kişisel olarak farklı tercihler olsa da hediye denilince bizim aklımıza ilk gelen çiçek oluyor. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız işe başladı diyelim ya da iş arkadaşlarınızdan biri anne/baba oldu, uzakta yaşayan aile bireyleriniz veya sevgilinize ne alırdınız? Biz Gagerlar’a özel fırsatlarımıza bir yenisi ekledik. O halde size Osevio.com’dan biraz bahsedelim!

Osevio.com, bir online çiçek siparişi sitesidir. Türkiye’de kaliteli el yapımı dekoratif vazolarıyla ve kutularıyla, en taze çiçekleri, ekonomik yoldan göndermeyi sağlamak için Aralık 2017 yılında kurulmuştur. Alışılmışın dışına çıkmak, %100 müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti bir arada sunmayı amaçlayan Osevio.com müşterilerine ayrıcalık sunmaktadır.

Siparişiniz ulaştıktan sonra gönderim bölgesine en yakın dağıtım kanalı tarafından belirttiğiniz adrese, en hızlı şekilde ulaştırılmaktadır. Aynı zamanda sizleri, siparişinizin her aşamasında, e-mail ve sms ile bilgilendirip uçtan uca titizlikle takip eden bir ekibe sahipler.

Şu an için 20 şehirde her gün aynı gün teslimat gerçekleştiren Osevio.com, yıl sonuna kadar tüm Türkiye’de hizmet vermek için çalışmalarına devam etmektedir.

Neden Osevio.com?

Osevio.com, sunduğu hizmet, inandığı değerler ile Türkiye’de alışılagelmiş online çiçek siparişi anlayışının dışına çıkarak Osevio.com’ u tercih eden müşterilerine iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Osevio.com, uzun süredir online çiçek ve hediye gönderme sektöründe profesyonel yöneticilik yapmış, yıllarca çiçekçilik alanında bu işin ustalığını yaparak sektöre yön vermiş, bu işe gönül koymuş uzman bir ekibin ustalık işidir.

@marinaviragoktatas

Usta İşi Çiçekçilik

Osevio.com çiçekçilik sektörüne gönül vermiş, yıllarını adadığı bu iş alanında ustalığa ulaşmış çiçekçiler ile çalışır. Usta çiçekçiler ile özenle hazırlanan ürünleriniz bir duyguya hitaben gönderildiği bilinciyle teslim edilir.

@nastya_gepp

Özel Tasarım Ürünler

Usta çiçekçilerin ellerinden çıkan eşsiz çiçek aranjmanları ile arayıp da bir türlü bulamadığınız çiçeklere ve hediye ürünlere ulaşırsınız.

osevio.com

@jill111

Dekoratif El Yapımı Vazolar

Türkiye’nin büyük cam üreticilerinden birinin desteği ile birlikte Osevio.com için tasarlanmış eşsiz, dekoratif vazolar diğer çiçek sitelerinde bulamayacağınız şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

@Pezibear

Vazolar, hem görsel olarak hem de kalite olarak fark yaratmaktadır. Çiçek gönderimleriniz sonrasında sadece çiçek göndermiş olmakla kalmazsınız, aynı zamanda dekoratif güzel bir vazo da hediye etmiş olursunuz.

Her Gün Aynı Gün Teslimat

Siparişleriniz, aynı gün sizin belirlediğiniz saat aralığında, en yakın dağıtım ağı tarafından en hızlı şekilde teslim edilmektedir ve sizler, siparişinizin her aşamasında e-mail ve sms ile de bilgilendirilirsiniz.

@nastya_gepp

Her Gün Taze Çiçekler

Her gün sizler için özel olarak seçilen çiçekler, taze ve canlı renkleri ile hazırlanarak sizlere ulaştırılmaktadır.

@Hans

Online çiçekçilik sektörüne yeni bir soluk geliyor ve hediyeleriniz, siz teslim ediyormuşsunuz gibi titizlikle sahiplerine ulaşıyor.

Online çiçek göndermek ve sevgisini bu şekilde ifade etmek isteyen Adgager üyeleri, Osevio.com’dan indirimli siparişlerini oluşturabilirler.

Nasıl mı?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar