Nusret Temalı Klavye Reklamı: Chroma Bae

nusr-et

Paylaşmayı unutmayın.

Nusr-et olarak tanıdığımız Nusret Gökçe esasında bir kasap. Fakat işini standart bir kasaba göre o kadar farklı yapıyor ki, bu durum insanları Nusr-et lokasyonlarına çekmeyi başarıyor. Nusr-et’e gidenler iyi bir et yemek üzere orada bulunmaktan öte Nusret Gökçe’nin o yurtdışında bile konuşulan hareketini görmeye gidiyorlar. Kendine has, imza niteliği taşıyan et tuzlama hareketi ile kendi pazarlamasını efsanevi bir şekilde gerçekleştiren Nusret’in “Salt Bae” adı verilen bu imzasının namı ülke sınırlarını gerçekten de aşmış durumda.

Salt Bae videoları viral hale gelince artık insanlar konfetileri bile Nusret tarzında atar oldu.

Peki ya klavye işin neresinde?

Son zamanlarda tüm dünya gündeminde bomba etkisi yaratan Salt Bae (Nusret) akımı birçok marka ve ünlü tarafından kullanıldı. Bunlara son olarak oyun klavyesi ve aksesuarları tasarlayan Razer markası da dahil oldu. Oyun klavyesi Chroma’ya Nusret tarzında bir reklam çeken firmanın reklam filmi sosyal medyada 2 günde binlerce kişi tarafından izlendi.

Reklam filmi boyunca gözlükleri ve beyaz tişörtüyle Nusret’i andıran bir kişi oyun klavyesini, Nusret tarzında seviyor ve temizliyor. Final sahnesinde ise Nusret’in fenomen olmasını sağlayan tuz dökme hareketini yaparak klavyeye renkleri ekliyor.

Nusret, Salt Bae hareketinin farklı mecralarda kullanılmasından da bu yolla, kendi reklamının başkaları tarafından yapılmasından da oldukça memnun. Hatta sadece bu hareketi görmek için restaurantlarına gelen misafirleri için mutfaktan çıkıyor ve masalarında özel olarak bu imzayı atıyor.

Bakalım, başka kimler hangi imza hareketleri ile hayatımızda viral hale gelecekler…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar