Nisan Ayında BluTV’de Yayınlanacak Dizi ve Filmler

Paylaşmayı unutmayın.

Nisan Ayında BluTV’de Yayınlanacak Dizi ve Filmler- Popüler dizi film platformu BluTV yayınladığı fragman ile bu ayın içeriklerini kullanıcılarına duydurdu. Bununla birlikte kullanıcılarını heyecanlandıran içeriklerin bu ay onları beklediğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda uzun zamandır merakla beklenen dizi Yeşilçam, BluTV’nin nisan ayı takviminin öne çıkan yapımları arasında. Ayrıca büyük hayran kitlesine sahip dizilerin yanında birçok ödüllü film bu ay kullanıcıların karşısına çıkacak.

Nisan Ayında BluTV’de Yayınlanacak Dizi ve Filmler

Diziler

Yeşilçam

@BluTV

2021’in en çok beklenen dizilerinden biri olan Yeşilçam, 22 Nisan’da BluTV üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin başrollerini üstlendiği bu yapımın yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Çağan Irmak yer alıyor. Kadrosunda yıldız isimlerin bulunduğu “Yeşilçam” bize 1960’lı yılların Yeşilçam Sineması’nı tekrardan yaşatacağa benziyor. Ayrıca yapımın, yayınlanmasından günler önce çıkan haraketli fragmanıyla birlikte herkesin heyecanlı bir bekleyişe girdiğini söyleyebiliriz.

The Handmaid’s Tale| IMBd: 8,4

@BluTV

Dünya çapınca büyük bir başarı elde eden The Handmaid’s Tale, 4. Sezonuyla nisan ayında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Başarılı dizi, BluTV’de yayınlanmaya başlamasının ardından Türkiye’den büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Bu durumla birlikte 4. sezonu Amerika’da 28 Nisan’da yayınlanmasının ardından 29 Nisan’da da sadece BluTV üzerinden hayranlarıyla buluşacak.

Exit| IMBd: 8,3

@BluTV

Exit, Norveç yapımları arasından en popüler drama yapımlarından birisi. Dizi, 30’lu yaşlardan önce milyoner olmayı başaran dört adamın hikayesini konu almakta. Ayrıca ülkemizde sadece BluTV üzerinden yayınlanmaktadır. Bununla birlikte dizinin 2. sezonu, nisan ayında BluTV abonelerinin karşına çıkacak yapımlardan birisi.

Filmler

Hurt Locker| IMBd: 7,5

@BluTV

Hurt Locker, 2009’da yayınlanmasıyla tüm dünyada büyük bir ilgi görmüş, birçok ödülün sahibi olmayı başarmıştır. Film, Jeremy Renner ve Anthony Mackie gibi tanınmış aktörlerinde içerisinde bulundurmaktadır. Aynı zamanda bu savaş filmi, Irak’ta yaşanan savaş sırasında bombaları imha etmek üzere görevlendirilen askerlerin hikayesi konu almakta. Birçok dalda Oscar alan bu başarılı yapım nisan ayında BluTV üzerinden yayınlanacak filmler arasında. 

Le Scaphandre et le Papillon| IMBd: 8

@BluTV

Le Scaphandre et le Papillon, nisan ayında BluTV’de karşımıza çıkacak başka bir ödüllü yapım. Bununla birlikte başarılı filmin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Julian Schnabel oturmakta. Film, felç geçiren ve sadece sol güzüyle iletişim kurabilen bir editörün yaşadıklarını konu almakta. Ayrıca uzun süre önce çekilmiş bir film olmasına rağmen BluTV abonelerinin heyecanla beklediği yapımlardan birisi.

Just Mercy | IMBd: 7,6

@Warner Bros. Pictures

Just Mercy, insan hakları savunucu bir avukatın adaletin yerini bulması için gösterdiği çabayı konu alan bir dram filmi. Nisan takviminde dikkat çeken yapımlardan biri olan filmin, eleştirmenler tarafından da büyük ölçüde beğenildiğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte BluTV üzerinizden izleyebileceğiniz en iyi filmlerden birisi.

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford| IMBd: 7,5

nisan-ayinda-blutvde-yayinlanacak-dizi-ve-filmler
@BluTV

Başrollerinde Casey Affleck ve Brad Pitt’in yer aldığı bu ödüllü yapım, BluTV nisan ayında kullanıcıların karşısına çıkacak. Başarılı aktör Brad Pitt’in takdire şayan performansıyla seyir zevki yüksek filmlerden birisi olarak adlandırılmakta. Bununla birlikte filmde, idolü olarak gördüğü Amerikalı haydutun çetesine katılan Robert Ford’un zaman içinde yaşadıklarını anlatılmakta.

Richard Jewell| IMBd: 7,5

nisan-ayinda-blutvde-yayinlanacak-dizi-ve-filmler
@Warner Bros. Pictures

Ödüllü yönetmen Clint Eastwood’un yönetmen koltuğunda yer aldığı “Richard Jewell” adlı film, BluTV’nin nisan ayı program arasında en çok dikkat çekenlerden birisi. Yapım, bir güvenlik görevlisinin 1996 yılında yaşanan bir bombalamayla suçlanmasını konu almakta.

Blow| IMBd: 7,6

nisan-ayinda-blutvde-yayinlanacak-dizi-ve-filmler

BluTV’nin nisan ayı takvimindeki dikkat çekici yapımlardan biri olan Blow, eskimeyen başarılı bir film. Uyuşturucu baronu George Jung’un hayat hikayesini konu alan Blow’un başrollerini Johnny Depp ve Penelope Cruz paylaşmakta. 2001 yapımı filmin nisan ayında popüler platform BluTV’de yayınlanmasının ardından en çok izlenenler arasında yer alacağını söylemek mümkün.  

Long Shot| IMBd: 6,8

nisan-ayinda-blutvde-yayinlanacak-dizi-ve-filmler
@BluTV

BluTV’nin nisan ayında kullanıcılarıyla buluşturacağı aksiyon ve dram yapımlarının yanında romantik komediye de yer vermekte. İzleyenleri keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayan Long Shot, özgür ruhlu bir gazeteci ile son derece güçlü bir politikacı kadının komik aşk hikayesini ele almakta.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar