Netflix Aralık Ayı Programı Açıklandı – La Casa De Papel Final Yapıyor

Netflix Aralık Ayı Programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Aralık Ayı Programı Açıklandı • Kasım ayında beklediği izleyici artışını göremeyen Netflix, Aralık’ta birçok dizinin yeni sezonunu yayınlayarak bu dizilerin hayranlarını yeniden kazanmak istiyor. Ayrıca bu dizilerin yanı sıra, gösterime girdiğinde ciddi bir ilgi gören Joker filmini de ekrana taşıyacak olan Netflix, izleyici sayısında büyük bir artış bekliyor. Önce final yapan, sonra bir sezonunun daha çekilmesine karar verilen La Casa De Papel de Aralık ayında final yapacak. İşte tüm detayları ile Netflix Aralık ayı programı…

Netflix Aralık Ayı Programı Açıklandı

1 Aralık • Lost in Space (3. Sezon)

Yabancı bir gezegene zorunlu iniş yapan bir grup insanın, o gezegenden kurtulmak için verdiği çabayı anlatan bir bilim kurgu dizisi olan Lost in Space, üçüncü sezonu ile 1 Aralık’ta Netflix’te olacak. Özellikle de Yıldızlararası filmini anımsatması ve uzayı çok iyi anlatması ile bilinen dizi üçüncü sezonu ile de hayran bırakacak. Ayrıca dizinin ilk iki sezonu IMDb’de 7,3 puan almıştı.

Youtube

2 Aralık • Hababam Sınıfı Kıbrıs’ta: Yaz Oyunları

Vizyona 2 Temmuz’da giren, efsane Hababam Sınıfı serisinin yeni versiyonlarından biri olan Hababam Sınıfı Kıbrıs’ta: Yaz Oyunları, Aralık’ta Netflix’te olacak. Film 2 Aralık’ta izleyici ile buluşacak. Film gösterime girdiğinde çok bir ilgi çekmemiş ve ayrıca bu IMDb puanına da yansımıştı. Özellikle belirtmeliyiz ki filmin IMDb puanı 3,2. Ayrıca film sinema salonlarında yalnızca 61.207 kişi tarafından izlendi ve toplam yaptığı hasılat 1 Milyon TL.

2 Aralık • Gizemli Delik 

Film, iki kardeşin dedelerinin evinde bir delik bulması ile meydana gelen kötü olayları konu ediniyor. Gizemli Delik, Tayland yapımı bir korku filmi. Film hakkında çok bir detay bilinmese de özellikle adı ile izleyiciyi kendine çekiyor. Son olarak Gizemli Delik 2 Aralık’ta Netflix’te.

3 Aralık • La Casa De Papel (5. Sezon 2. Kısım)

Daha önce final yapan ancak ilginin çok ciddi seviyede olması sebebiyle bir sezon daha çekilen, Netflix’in en çok izlenen dizilerinden La Casa De Papel final yapıyor. 3 Aralık’ta yayınlanacak 5 bölüm, dizinin son bölümleri olacak. Çok büyük bir soygunu, devrim şeklinde anlatan dizi son bölümleri ile de ayrıca ilgi çekecek. La Casa De Papel, Netflix’in Aralık ayındaki en dikkat çekici yapımı. Ayrıca IMDb puanını da vermeden geçmeyelim; 400 bin puan, 8,2 ortalama.

5 Aralık • Joker

Akli dengesi yerinde olmayan başarısız bir komedyenin, uğradığı bir saldırıdan sonra karanlık ve korkutucu bir kimliğe bürünüşünü anlatan, vizyona girdiğinde ortalığı adeta kasıp kavuran film, Netflix’e geliyor. Joker filmi dünya genelinde toplam 1 Milyar Dolar hasılat yapmıştı. Ne derece ilgi çektiğini buradan da anlayabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’de 1.8 milyon kişi tarafından izlenmiştir. Joker’in IMDb puanı ise 8,4.

10 Aralık • Aranyak (1. Sezon)

Netflix’in yeni polisiye dizisi; Aranyak. İki istasyon polisinin bir cinayeti çözmeye çalışırken siyasi olayların içine düşmesini konu edinmektedir. Suç temalı bir dizi olan Aranyak, özellikle Hint yapımı olması ile dikkat çekiyor. Son olarak dizinin ilk sezonu 10 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

17 Aralık • The Witcher (2. Sezon)

Canavar avcısı Geralt’ın karmaşık dünyasını konu edinen fantastik dizi, Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. İlk sezonu 20 Aralık 2019’da yayınlanmıştır. Hatta dizinin ilk sezonu IMDb 8,2 puan almıştır. Ayrıca sekiz bölümlük ilk sezon, oldukça da ilgi görmüştür. The Witcher dizisinin ikinci sezonu 17 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

22 Aralık • Emily in Paris (2. Sezon)

Pazarlama yöneticisi olan Emily Cooper’ın, Paris’te hayallerinin işini kaptıktan sonra sosyal yaşantısını da düzene sokma çabalarını konu edinen dizi, romantik drama/komedi türündedir. İlk sezonu Ekim 2020’de yayınlanan dizinin IMDb puanı 7,0’dır. Dizinin ikinci sezonu 22 Aralık’ta Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

31 Aralık • Cobra Kai (4. Sezon)

Karate Kid filmlerinin devamı niteliğinde olan ve oldukça fazla bir izleyiciye sahip Cobra Kai, 4. sezonu ile 31 Aralık’ta Netflix’te olacak. Eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Cobra Kai, IMDb’de 8,6 puana sahip. Dizinin ilk üç sezonunda her sezon on bölümden oluşmaktaydı ve bölümler ortalama otuz dakikaydı. Dolayısıyla dördüncü sezonunda on bölümden ve bölümlerin oratlama otuz dakikadan oluşması bekleniyor.

👉 Az Bilinen Faydalı Whatsapp İpuçları

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar