Netflix Ağustos Ayı Programı

Netflix Ağustos ayı programı

Paylaşmayı unutmayın.

Netflix Ağustos ayı programı da yaz olmasına rağmen yine de dopdolu. Birçok yeni yapımın yayınlanacağı Ağustos ayının programı Netflix hayranlarını heyecanlandırıyor. Devam filmlerinin, yeni film ve dizilerin olduğu program, özellikle yeni izleyicileri çekecek gibi görünüyor. İşte heyecan verici Netflix Ağustos ayı programı ve detayları…

Netflix Ağustos Ayı Programı

Netflix Ağustos ayı programı
Görsel: ES

Shazam (2 Ağustos)

Kalbinin saflığı ile süper güçler kazanan ama oldukça inatçı olan bir süper kahramanın, şehri kötülüklerden korumasını konu edinen bir süper kahraman filmi olan Shazam, 2 Ağustos’ta izleyici karşısına çıkacak. Zachary Levi, Asher Angel ve Mark Strong gibi isimlerin yer aldığı filmin IMDb puanı 7,0. Sinemada oldukça ilgi gören filmin son olarak Netflix’te de aynı ilgiyi görmesi bekleniyor.

Çok Gizli Ufo Projeleri (3 Ağustos)

3 Ağustos’ta yayınlanacak bu belgeselde Netflix birçok gizli belgenin açığa çıkacağını söyledi. Ufolarla ilgili oldukça önemli bilgilerin yer aldığı belgesel dizisi, görsel bir şölen sunmasının yanı sıra, ayrıca ufoların varlığına inananların sayısını bir hayli arttıracak.

Pray Away (3 Ağustos)

Özetle, dönüşüm terapisi hareketinin eski liderlerinin ve mağdurlarının, bu hareketin sonuçlarını anlattığı yeni Netflix belgeseli Pray Away, 3 Ağustos’ta yayınlanacak. Yapımcılığını ve yönetmenliğini özellikle The Typist filmi ile adını duyuran Kristine Stolakis’in yaptığı belgesel, açıkçası ilgi göreceğe benziyor.

The Kissing Booth 3 (11 Ağustos)

The Kissing Booth 3 ya da Türkçe adı ile Delidolu 3, Elle adlı genç bir kızın sevgilisi ve arkadaşı arasında kalmasını konu almaktadır. Romantik komedi türündeki bu yapım, serinin üçüncü filmidir. Ancak serinin bir önceki filmi IMDb’de 5,8 puan almıştır. Daha önce birçok filmde yer alan ancak yapımları ciddi bir ilgi görmeyen Vince Marcello’nun yönetmenliğini yaptığı film 11 Ağustos’ta Netflix’te olacak.

Valeria 2. Sezon (13 Ağustos)

Özellikle aşk kitapları ile bilinen Elisabet Benavent’in romanlarından uyarlanan bu dizi, işi ve evliliğinde sorun yaşayan ama hayata sarılmaya çalışan genç bir yazarı konu almaktadır. Romantik dizi kategorisindeki dizinin ilk sezonu IMDb’de 6,2 puan almıştır. İkinci sezonu 13 Ağustos’ta izleyici karşısına çıkacak Valeria, üstelik ciddi bir hayran kitlesine sahip.

Sweet Girl (20 Ağustos)

Bu, bir adamın eşinin ölümünden sorumlu olanlarla hesaplaştığı bir filmdir. Film, Sweet Girl adını da yine bu adamın korumak zorunda olduğu kızından alıyor. Film 20 Ağustos’ta Netflix’te olacak. Başrolünde bilhassa Aquaman ile tanıdığımız Jason Momoa’nın yer aldığı filmin türü ise aksiyon.

Beckett (27 Ağustos)

Geçirdiği bir kaza sonrası, Yunanistan’da siyasi bir komplonun içine düşen Amerikalı bir turisti konu edinen filmin yönetmen koltuğunda özellikle Benim Adım Aşk filmi ile tanınan Ferdinando C. Filomarino oturuyor. John David Washington’ın başrolünde yer aldığı film 27 Ağustos’ta gösterime girecek. 

👉 Youtube’un En Çok İzlenenleri

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar