Nedir Bu Apple Card?

apple-card

Paylaşmayı unutmayın.

Nedir Bu Apple Card? – Sıkça güncellemeler de bulunan Apple, kullanıcı hedefli ve teknolojiyi kesintisiz şekilde ulaştırıyor. Apple marka telefonlar iOS işletim işbirliği ile sistemini daha da kapsamlı hale getirerek yeniliklerin serüveninde gündemde yerini koruyor. Tercih edilen Apple marka akıllı cihazlar için İOS işletimi kullanıcı odaklı versiyonlar ile şova devam ediyor. Son yıllar da yeni güncellemeleri devreye sokarak skalasını genişletmekte epeyce kullanıcıyı rahat kılması dikkat çekiyor. Öyleyse Apple teknolojisinden geri kalmak istemeyenleri sevindirecek haberi verebiliriz. Apple Card ; yurt dışında piyasaya sunuldu henüz ülkemize girişi olmasa dahi bildiğimiz tüm kredi kartlarından farklı tüm özellikleri ile ilgili uyandırıyor. Zamanın en sağlıklı finansı olarak IPhone’ler de hayat buluyor.

Gizemli ticaret kodu kullanmayarak, teşviksiz, nakit harcamaların yapılmadığı ve grafiker çizelgeler ile harcamalarınızın kontrol altına almanız için yardımcı oluyor. Marka sembolünden yola çıkılarak “Elma Kartı” da diyebileceğimiz bir Apple Kartından söz ediyoruz. Git gide güç kazanan markanın cüzdan görevi üstlenerek alış-veriş, eğlence, gıda vb. yönleri sağduyulu ödeme programları sunmaktadır. Haftalık ve aylık periyotlarla harcamaları tespit ederek Apple Pay ile birlikte sanal kredi kartı hizmeti sağlıyor. Fiziksel olarak bir karta uyarlanarak kullanıcıya kart prensibi tanıyor. Yani hem sanal akıllı cihazlar hem de bir kart olarak sade ve şeffaf estetik görünüme sahip. Güvenlik ve gizliliği sıfırdan inşa ederek satın alma işlemlerinizde Face ID ya da Touch ID kodlarını dinamik hale getirerek endişeleri geri planda bırakıyor.

iPodOS Yazılımı Artık İpad’lerde…

https://unsplash.com

Son günler de İOS 13 güncellemesi ile tanıtılan iPodOS yeni mobil işletim sistemidir. Birbirine uzantılı güncellemek ile heyecanlı bekleyişi devam eden iPodOS, aslında İpadden ayrılacak olan İOS işletim sistemi için kuruluma geçmiştir. WWDC 2019 kapsamlı iPodOS yazılımı ile çoklu pencere destekleyiciliği, SD kart ve USB bellek destekleyiciliği resmi olarak yazılıma gelmiş bulunmaktadır. Ayrıca Dock menüsü ile de siri sanal asistan görevinde yerini alıyor. Apple pencil daha yetenekli hale gelerek 9 milisaniye olarak iddialı bir sıçrama ile iPodOS sistemi içerisinde kullanıcını bekliyor olacak.

https://unsplash.com

Teknolojik gelişmeleri takiben yenilikçi anlayışı akıllı cihazlara sunan Apple kullanıcıya ekstra konfor sağlamaya devam ediyor. Güncellemelerini tanıtması akabinde merak uyandırarak heyecanlı bekleyiş sürüyor. Eğer Apple cihaz kullanıyorsanız yüzünüzü güldürmeye ve uzantılı güncellemeleri ile teknoloji hayranlığınızı bir kat daha artırmayı hedefliyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar