Muhiku ile Mutlu Olmaya Ne Dersiniz?

Paylaşmayı unutmayın.

Özel günlerde hediye seçmek oldukça zordur. Piyasada bulunan çeşitler oldukça sınırlıdır ve tekrara düşme kaygısı uyandırır. Tam da bu sorundan ortaya çıkan Muhiku, hediye derdini ortadan kaldırarak unutulmaz ve benzersiz hediyeler vermenize yardımcı olur. Peki bunu nasıl yapar?

Aylık aboneli kutuları mutlaka duymuşsunuzdur. Belli bir ücret karşılığı her ay evinize gelen, içerisinde sizi mutlu edecek birçok küçük süprizin yer aldığı harika kutulardan bahsediyorum. İşte bu kutuların yarattığı deneyime yepyeni bir soluk getiren Muhiku ile tanıştıracağız bu gün sizleri.

Muhiku Nedir?

Luna – muhiku

”Her ay yeni bir başlangıç” mottosuyla yola çıkan ekip, kutuları size sadece süpriz şekilde sunmakla kalmıyor. Kutu içerisindeki tek bir ürünü de satın alabilmenize olanak sağlıyor. Ayrıca kendinize veya sevdiklerinize hediye almanın yanı sıra Muhiku’da kurumsal hediye anlayışı da bulunuyor. Yani siz firmanızda çalışanlara da hediyeler vermek için Muhiku’yu kullanabilirsiniz.

Markanın diğer bir avantajı ise hediye kutularınızı konseptleri doğrultusunda özelleştirebiliyorsunuz. İçerisine farklı ürünler ekleyebilir ve yepyeni kutular elde edebilirsiniz. Kutuların kargo bedava gönderimi ve koşulsuz iade hizmetleri de göz önüne alındığında Muhiku, hediye kutuları arasında kendini öne çıkarmış oluyor.

hera- muhiku

İçerisinde çeşitli çaylar, kahveler, kitaplar, bakım malzemeleri veya mum gibi dekoratif objelerin bulunduğu şık hediye kutuları ile sevdiklerinize yıllardır aldığınız klasik hediyelerin dışına çıkabilir ve daha marjinal, unutulmaz bir hatıra bırakabilirsiniz.

Karışık hediye kutularının yanı sıra sofistike zevklere ve ihtiyaçlara yönelikte çeşitli kutular da hazırlanmış .Örneğin kahve içmeyi sevenlerin, kahveyi sadece bir içecek olarak görmeyip bir şölen edasıyla deneyimlemek isteyenlerin favorisi ”Dünya Kahveleri Kutusu” . Kutunun içinde 5 farklı ülkeden özenle seçilmiş farklı kahve çekirdeklerinin yanı sıra bir de bilgi kitapçığı bulunuyor. 12 sayfalık bu kitapçılık ile kişiler o kahvelerin özellikleri, demlenme süreleri gibi detaylar hakkında da bilgi sahibi olabiliyor.

dünya-kahveleri-kutusu

Hediye seçmek oldukça zordur. Ancak daha da zor olanı bir erkeğe hediye seçmektir. Kadınlarda ürün yelpazesi nispeten daha geniş olsa da bir erkeğe alınabilecek hediyeler seçeneklerle sınırlıdır. Muhiku ise bu sorunu eğlenceli bir kutuyla bitirmeye karar vermiş. ”Erkeğe Hediye Kutusu” hediye almak istediğiniz erkeğe tek bir eşya vermek yerine bir deneyim hediye etmenize yardımcı oluyor. Örneğin, kutunun içerisindeki kupasında nefis Brezilya kahvesini içerken sizin seçtiğiniz kitabı okuyabilir ve beğendiği cümlelerin altını kalemiyle çizebilir.

erkeğe-hediye-kutusu

Farklı fikirleri seven ve destekleyen Adgager ekibi olarak bu yaratıcı ekiple iletişime geçtik ve Gager’larımız için harika bir fırsat yarattık. Siz de Adgager panelinizde fırsatlar sekmesinden 1 GAG karşılığı Muhiku’da geçerli %10 oranında indirim satın alabilirsiniz.

Sevdiklerinizi mutlu ederken akılda kalıcı bir fark yaratmak isterseniz bu kutular vazgeçilmez bir hediye alternatifi olacaktır.
Muhiku’da bulunan aylık kutulara tıklayarak zaman zaman sadece kendinizi şımartmak için de harika bir kutu sipariş edebilirsiniz.

atlas – muhiku

Sonuçta en iyi başlangıç kendine değer vermekle başlar.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar