Motorola Razr 2019 İle Katlanabilir Telefon Sektöründe “Ben de Varım” Dedi

motorola-razr-2019--

Paylaşmayı unutmayın.

Motorola Razr 2019 İle Katlanabilir Telefon Sektöründe “Ben de Varım” Dedi – 2019’un bitmesine az kalırken, mobil cihaz üreticileri ekranlarda boy göstermeye başladı. Katlanabilir telefonları ile bir döneme damgasını vuran kapaklı Motorola Razr modelini bu kez katlanabilir ekran teknolojisi ile tekrar karşımıza çıkarıyor.

Huawei’nin Mate X ve Samsung’un Galaxy Fold gibi katlanabilir akıllı telefon modellerinden sonra telefon üretimlerinin yönü değişti. Razr, 6,2 inç ve 2,7 inçlik iki ekrana sahip olan telefonunu piyasaya çıkardı. Aslında bu ürün bir dönemin devlerinden olan Motorola’nın eski katlanır telefonlarını hatırlattı. İçe doğru katlanan bir tasarıma sahip olan Razr 2019, 205 gram ağırlığında ve 6,9 mm kalınlığındadır.  Parmak izi sensörüne de sahip olan Motorola Razr, P-OLED bir panele sahip olan ana ekranın çözünürlüğü ise 876 x 2142 pik-seldir.

motorola-razr-2019-
motorola-razr-2019-

Motorola Razr ile Ben De Varım Dedi;

Motorola Razr 2019 gücünü bir çok amiralin tercih ettiği firma; Qualcomm’un Snapdragon 710 işlemcisinden alıyor ve 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya alanına sahip. Şimdiye kadar çıkan diğer katlanabilir akıllı telefonlara bakıldığında farkı daha küçük bir boyuta ulaşabilmesidir. 16 mega-piksellik bir arka kamera kullanan Motorola razr 2019, (Selficiler buna üzülebilir) 5 mega-piksellik bir de ön kamerası bulunuyor. Buna rağmen; Motorola Razr’ın tasarımı ve katlanabilir yapısı ile ana kamerasıyla selfie çekmenize imkan tanıyor.  

Usb Type C bağlantısı üzerinden şarj olan Motorola, kablosuz şarj teknolojisine ise sahip değil. Modelin ana ekranı standart bir Android telefon olarak kullanılabilirken, ikinci ekran ise bildirimleri kontrol etmek, selfie çekmek ve çeşitli ayarları yapmak için kullanılabiliyor.

Özetleyecek olursak;

Kısacası ikinci ekran aslında bir bildirim ekranı gibi görev görüyor. Bildiğiniz üzere diğer katlanabilir modellerde durum biraz daha farklı. Örneğin Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X  modellerinde her iki ekran da bir akıllı telefon gibi kullanılabiliyor. Razr 2019 modeli ülkemizde yaklaşık 8500-9000 TL gibi bir değerle satışa çıkması beklenirken yurt dışında 1500 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ülkemizde bir dönem satılan Motorola marka telefonlar şimdilerde satışta değil. Motorola ülkemizde satılıp satılmayacağı da gelecek günlerde görülebilecek bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar