Minimalliği ve Sadeliğiyle Büyüleyen Buffy!

Buffy ürünleri

Paylaşmayı unutmayın.

Her ne kadar ihtişamlı, gösterişli allı pullu şeyler dikkatimizi çekiyor olsa da minimallik ve sadelik bizleri ruhen dinginleştirerek doyuruyor diyebiliriz. Bu noktada şimdi sizlere Buffy’den söz edeceğiz. Pentagram’ın dünyanın en iyi yorganını tanıtmak için hazırladığı dostça kampanya ile az önce ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Bulut gibi hafif, sıcaklık düzenleyicili ve vegan dostu Buffy, gördüğümüz kadarıyla dünyanın en rahat ve naif yorganı. New York Pentagram, yeni ürünün eğlenceli kişiliğini ve pofuduk kimlik bilgilerini vurgulamak için marka kimliğini konumlandırma, mesajlaşma ve ambalajlama kampanyası geliştirdi.

Buffy

@creativeboom

Pentagram’ın belirttiğine göre marka konumlandırma, Buffy’yi genellikle lüks bir öge ya da yaşam tarzı aksesuarı olarak pazarlanan diğer yüksek kaliteli yataklardan ayırıyor. Buffy ayrıca kullanılışlı olması ve sadeliği ile herkese hitap eden, kullanılışlı, akıllı, eğlenceli ve tuhaf olmakla birlikte basit, yaklaşılabilir bir ses tonuna sahip.

Buffy’nin kişiliği sıcak, akışkan ve modern grafik kimliği ile ifade ediliyor. Buffy wordmark, yorganın yumuşaklığını düşündüren yuvarlak harflerle, samimi, hacimli Cooper Black’e dayanan özel harf biçiminde ayarlanıyor. Bu, Pentagram’ın “The Fluffies” olarak adlandırdığı, yorganın kendisi de dahil olmak üzere karakterlerin çizgi çizimleriyle büyüleyici olarak tamamlanıyor.

new york pentagram

@creativeboom

Basit illüstrasyonlar gerçek yorganın fotoğrafları kadar ilham verici olarak karşımıza çıkıyor ve ürün çevresinde bir dünya yaratmaya yardımcı oluyor. Çizimler fotoğraflarla birlikte -bazen de onunla etkileşime girerek- belirgin bir şekilde yaratıcı, rüya benzeri bir yer olan Buffy’yi oluşturuyor. Güzel iş Pentagram!

Seçilen renkler ve basit çizimlerle adeta bizleri büyüleyerek yorganın yumuşaklığını hissetmemizi sağlıyor. Çünkü O akşam için yaptığımız tüm planları bozmamıza neden olacak kadar yumuşak!

Buffy nedir

@creativeboom

Paylaşamayacağımız kadar rahat! (Evet, bu pek dostça olmadı ya da dost acı söyler!)

buffy reklam kampanyası

@creativeboom

Mutlu ya da hüzünlü olduğumuzda O bizi sarıp sarmalar!

buffy yorgan

@creativeboom

Ambalaj çalışmalarının da başarılı olduğunu söylemeden edemeyeceğiz!

yaratıcı ambalaj çalışmaları

@creativeboom

Buffy yalnızca yorgan olarak en iyi arkadaşımız olmaya ve ısıtmaya gelmiyor! Ürün konumlandırma açısından da başarılı bir iş olduğunu söylemeden edemeyeceğiz!

buffy ürünleri

@creativeboom

Renk seçimleri ve sadeliği ile eminiz ki siz de onu çok sevdiniz! Yaratıcı olan her şey dikkatimizi çekiyor ve sizlerle paylaşmayı seviyoruz.

Şu soğuk kış günlerinde sıcacık kalın!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar