Mayıs’ı Renklendirecek Etkinlikler

Paylaşmayı unutmayın.

Mayıs ayında sizlere etki edecek, bu ayı daha dolu yaşadığınızı hissettirecek etkinlikleri sizler için derledik…

Marketing Meetup 

Her yıl iki kez düzenlenen ve farklı konulara odaklanan serinin bu buluşmasında; teknoloji ve verinin geleceği nasıl şekillendireceği tüm yönleri ile ele alınacak, geleceğin pazarlama dünyasında neler olacağı konuşulacak.

9 Mayıs günü İKÜ Akıngüç Oditoryumu’nda gerçekleşecek etkinlik “Gelecek” teması ile pazarlamanın geleceğine bakış açımızı değiştirecek.

@picjumbo

Bu etkinliğe ait daha geniş bilgiyi “Gelecek” Marketing Meetup İle Gelecek! başlıklı yazımızdan edinebilirsiniz.

Girişim Hareketi Buluşması 

Girişimciler, 13 Mayıs günü 09.00-12.30 saatleri arasında Atmeeting‘de gerçekleşecek bu etkinlik sizler için…

@picjumbo

“Neden Girişim Hareketine Katılmalısınız?” sorunusunu sitelerinde “Günümüzde kurulan girişimcilik projelerinin ancak onda biri beş sene içerisinde varlığını sürdürüyor. Mentörlük Programları ile sürdülen girişimlerde başarı oranı daha yüksek.” şekilde cevaplayan Girişim Hareketi’nin bu etkinliğini profesyonelleri ve amatörleri bir araya getirerek geleceğe bir adım atılmasını sağlamayı hedefliyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

His Odaklı Yazarlık II

27 Mayıs 11.30’da başlayarak 28 Mayıs 17:00’ye kadar Atölye Yeşil’de düzenlenecek etkinlikte katılımcılara; uzun eserleri daha az çaba ile yazma, dinleme ve eserler arası bağlantıyı keşfetme gibi konularda eğitimler verilecek.

@SergeyZolkin

Bu etkinlik, yaratıcı sürecinize ilişkin hedeflerinizi net bir şekilde ifade edebilmenize de yardımcı olacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Cesaret: Büyük Diktatör

Mayıs ayında izlemeyenler için bir ilk, izleyenler için de tekrar izleme imkanı olması amacıyla Charlie Chaplin’in sesini de duyabileceğimiz 4 Mayıs saat 19:30’da Birikimhane‘de düzenlenecek bu etkinliği sizlerle paylaşıyoruz.

Büyük Diktatör, Charlie Chaplin’in yönettiği 1940 ABD yapımı politik komedi filmidir. Amerika’nın resmi olarak Nazi Almanyası ile hala barış içinde olduğu ve savaşa henüz girmediği bir dönemde çekilen bu film oldukça cesur.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Failure Week – Başarısızlık Haftası

8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Başarısızlık Haftası” adından da anlaşılacağı gibi başarısızlıklarla dolu olacak. Başarısız olmak, hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

dart

@branddevelopment

Failure week katılımcıları başarısızlıktan korkmak yerine başarısızlık ile dans ederek nasıl başarıya ulaşılacağını öğretecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

BONUS:

Denize Dönmek İstiyorum! – Nâzım Hikmet’in Şiirlerinden Seçmeler

Atilla Birkiye tarafından hazırlanan ve müzik direktörlüğünü Serdar Yalçın’ın yaptığı “DENİZE DÖNMEK İSTİYORUM!” etkinliği tüm Nâzım severleri bekliyor. Mayıs ayını şiirlerle renklendiriyoruz. 16 Mayıs’ta gerçekleşecek bu etkinlik bizce kaçmaz…

Şiir ile müziğin iç içe geçtiği dinletide Vedat Sakman, şairin şiirlerinden bu gösteri için bestelediği şarkıların yanı sıra kendi şarkılarını da seslendirecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar