Mars Geleceğin Hoparlörü Olmaya Aday

Paylaşmayı unutmayın.

2016 Red Dot Tasarım Ödülü kazanan aynı zamanda, müzik ve tasarımı birleştiren; Bluetooth destekli, HI-FI sesli, kablosuz olan Mars’ın inovatif ve yaratıcı yönü havada süzülüyor olması.

Gelecekle Tanışın!

“Gelecekle tanışın” ilkesiyle yola çıkan Crazybaby, ürünlerini üretirken müzik dinleme alışkanlığını tamamen değiştirmeyi hedefliyor. Mars’ın üretiminde Disney ve Polaroid gibi markalarla işbirliği yapmış bir şirket olan Kinspring ile beraber çalışmışlar.

Şık bir tasarımlı ve uçan daire görüntüsüne sahip olan Mars’ın su geçirmemesi, kolay taşınabilir olması ve 360 derecelik ses projeksiyonu ile kalite anlamında geleceğe dokunmak gibi gözüküyor. Şirket Mars’ı tanımlamak için müziği seven ve her yerde görsel bir keyif sunmak isteyen herkes için tasarlanmıştır ifadelerini kullanıyor. Ayrıca hem iOS hem de Android İşletim sistemlerine uygun olarak tasarlanan Mars, uzun ömürlü pili ile keyifli müzik deneyimini yarıda bırakmıyor.

mars hoparlör

Artık okulda, iş yerinde, bir arkadaş toplantısında, ev partilerinde kısacası müziğin sesini açacağınız her yerde özgürce Mars’ı kullanabilirsiniz. Taşınmasının kolay olması ve kablosuz olarak bağlantı sağlayabilmesi özellikleri ile de müzik dinleme özgürlüğünün tadını çıkaracaksınız.

Müzik, yalnızca müzik değildir. Hani hep derler ya “Müzik, ruhun gıdasıdır.”. Bizce müzik ruhun gıdası olmaktan çok daha fazlasıdır…

Müzik doğruca ruha seslenir, ruh da kendisini ancak müzik yardımıyla en iyi şekilde anlatabilir.
Wolfgang Van Goethe

Bırakın Mars havalansın ve siz de geleceğin müzik deneyimini yaşayın.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar