Karma’nın Kuralları

Paylaşmayı unutmayın.

Karma’nın Kuralları Karma’nın 10 Kuralı – Günümüz hayatı bize zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak ağırlık veren birçok faktörü getiriyor. Yaşamın bu olumsuz yönlerinin kontrolü ele geçirmesine ve her şeyi tüketmesine izin verilirse, fiziksel olarak hastalanabiliriz, hatta başkalarına zarar verebilecek ve böylece olumsuzluk zehirini yayabilecek şeyler söyleyebilir veya yapabiliriz. Bu nedenle, hepimizin kendi zihnimize, bedenimize ve ruhumuza bakmayı öğrenmesi zorunludur.

Karma’nın Kuralları – Karma’nın 10 Kuralı

Olumsuzluk yükünü omuzlarımızdan kaldırmak için çalışmanın bir yolu, eylemlerin nasıl sonuç verdiğinin farkında olmaktır. Daha spesifik olarak, karma yasalarını uygulayabilir ve bunun bizi barış dolu bir hayata yönlendirmesine izin verebiliriz.

karmanin-kurallari

Karma, temelde, iyinin iyiye dönüştüğü ve kötünün kötü olduğu anlayışıdır ve yaşam, sürekli bir sebep ve sonuç alışverişidir. Karma yasasını uygularken, bize daha iyi zihinsel netlik, daha iyi fiziksel sağlık sağlayacak ve ayrıca başkalarının yaşamlarını iyileştirmesine yardımcı olmak için dışarıya doğru genişleyecek iç huzuru bulabiliriz.

Karma’nın Kuralları – Karma’nın 10 Kuralı

Karma’nın Birinci  Kuralı – Büyük Hukuk

Sebep ve Sonuç Yasası olarak bilinen bu yasa, temelde verdiğiniz şeyi almanızı söyler. Başka bir deyişle, başkalarına pozitiflik ve mutluluk yansıtırsanız sonra, sırayla aynısını alacaksınız.

Karma’nın İkinci Kuralı – Yaratma

Hem iyi hem de kötü şeyler bir anda gerçekleşmez. Bu nedenle, hayatınızda görmek istediğiniz iyi ve olumlu şeyleri yaratın.

Karma’nın Üçüncü Kuralı – Tümü

Hayatınızdaki iyiyi ve kötüyü kabul edin. Kötü üzerinde durmayın, aksi takdirde onunla ilişkili olumsuz duygular sizde kalır.

Karma’nın Dördüncü Kuralı – Büyüme

Sadece kendimiz üzerinde kontrolümüz olduğunu anlayın. İster insan ister çevremizi çevremizi değiştiremeyiz. Bununla birlikte, kalbimizde ve zihnimizde kim olduğumuzu değiştirebiliriz.

Karma’nın Beşinci Kuralı – Sorumluluk

Bir şey yanlış geliyorsa, çoğu zaman çatışma kendi içimizdedir. Etrafımızdakileri temsil ederiz ve etrafımızdakiler bizi yansıtır. Bu nedenle, hayatımızdaki şeylerin sorumluluğunu almalıyız.

karmanin-kurallari
Hugh Sitton/Stocksy United

Altıncı Kural – Bağlantı

Evrendeki her şey birbirine bağlıdır. Bir şey önemsiz görünse bile, tamamlanması hayattaki bir sonraki adımın temelini oluşturacağı için tamamlanmalıdır. Hayatımızdaki bir projenin her aşaması, ondan önceki veya sonraki aşama kadar eşit derecede önemlidir.

Yedinci Kural – Odak

Bir seferde birden fazla göreve gerçekten odaklanılamaz. Bunu yapmaya çalışmak, olumsuzluğun kapısını açacaktır; bu nedenle, her seferinde tek bir şeye odaklanmak bize barış getirecektir.

Sekizinci Kural- Burada ve Şimdi

Geçmişimiz üzerinde durmak, bugün gerçekten yaşamaktan ve yeni kişisel gelişim elde etmemizi engeller.

karmanin-kurallari
@pexels.com

Dokuzuncu Kural – Değişim

Hayattaki yollarımızı değiştirmek için gereken dersleri öğrenene kadar tarihi tekrarlamak kaderimizdir.

Onuncu Kural  – Sabır Ve Ödül

Hayattaki tüm ödüllerin bir bedeli vardır. Gerçek huzur ve mutluluk, yapmamız gereken şeyi yapmaktan ve zamanı geldiğinde bize geleceği için sabırla ödülü beklemekten gelir.

karmanin-kurallari

Karma Uygulama Yasalarının Faydaları Ve İpuçları

Karma yasalarına uymanın birçok faydası vardır. Nihayetinde, yaşamınızı strese sokmanıza yardımcı olacak, bu da tansiyonu düşürerek ve vücudumuza zarar veren stres hormonlarını kontrol ederek sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olacaktır. Olumsuzluğun karanlık perdesi hayatınızdan silinirken, dünyaya yeni gözlerle bakmanıza izin verecek. Ayrıca, herkes için bir pozitiflik döngüsü başlatacak olan başkalarına huzur ve nezaket yayabileceksiniz.

Karma yasalarını etkili bir şekilde uygulamak için, birkaç basit temel kavramı hatırlamanız gerekir: 1. Kendinize karşı nazik olun. Başkalarına karşı nazik olun. Değiştiremeyeceğin şeylere kendini kaptırma. Nezaket, paylaşım ve sevgi çemberini hareket halinde tutun, böylece olumsuzluk çevreleyen herkesten engellenir. Bunu başarmak için çok büyük eylemler gerekmiyor.

Bir gülümseme ve dostça bir selam ya da susamış bir yabancıyla bir bardak su paylaşmak günü neşelendirecek kadar basittir. Karma yasasını uygulamak için bu ipuçlarını takip ederek, mutluluk ve barış, yaşamdaki tüm canlılar arasında bol ve bulaşıcı hale gelecektir.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar